Childish Публикувано: 1 юни, 2020 Сподели Публикувано: 1 юни, 2020 Да се върнем на най-важната тема: 5 14 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 1 юни, 2020 Сподели Публикувано: 1 юни, 2020 преди 3 минути , Childish каза: Да се върнем на най-важната тема: И по тоя повод се сещам за един друг виц: " Пешо се прибра толкова намусен и сърдит, че за всеки случай, жена му легна гола в мусаката..." 4 10 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 1 юни, 2020 Сподели Публикувано: 1 юни, 2020 преди 20 часа, FlyTraveler каза: Това не знам за смях ли е или за плач... Сега започват продажбата на алкохол, но при следните изисквания (пропуснато е да се напише, че в зависимост от буквата, с която започва името ти, можеш да си купиш пиячка в определен ден от седмицата + долните изисквания): С такъв коментар хората ще вземат да си помислят, че може и да е истина. Вярно е само, че два месеца бяха забранени продажбите на алкохол. Но всичките 5 точки на пейстнатата картинка са майтап. С едно наум за личната карта, която хипотетично биха могли да ти поискат за доказване на възраст. Това няма нищо общо с мерките за вируса. Това за буквата също е фейк нюз. То беше ексцентричнa идея не от министъра, а от самите търговци на алкохол, от страх да не се струпат огромни тълпи на първи юни и да се стигне до погроми. Стигна се до песни! преди 20 часа, FlyTraveler каза: Аргумента на въпросната министърка от снимката за цигарите бил, че понякога хората споделяли цигара. Това е вярно. Парламентарната опозиция открито обвинява минситър Нкосазана Дламини-Зума , че хвърля тоя прах в очите не от глупост, а защото има личен интерес в посивяването на търговията с цигари. Впрочем забраната за алкохол беше разпоредена от друг министър - тоя на полицията, Беки Челе. 5 Връзка към коментар
mbuch Публикувано: 1 юни, 2020 Сподели Публикувано: 1 юни, 2020 Мили Дами,открийте детето в себе си!Направете си тест за бременност след прекараните месеци на изолация!Честит Празник! 😉 1 4 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 1 юни, 2020 Сподели Публикувано: 1 юни, 2020 Много мразя съседът да ме събужда с косачката за трева, когато съм махмурлия. Ама днес пък няма да стана, да ме заобикаля... Гатанка: Българин, албанец и сърбин се возят в един автомобил в Германия. Въпросът е: кой кара колата? - Полицаят! - Довечера Пешо ще идва ли у вас? - Сигурно! Вчера му изпих всичката бира, а той е много отмъстителен! 4 2 6 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 1 юни, 2020 Сподели Публикувано: 1 юни, 2020 преди 7 часа, домосед каза: С такъв коментар хората ще вземат да си помислят, че може и да е истина. Вярно е само, че два месеца бяха забранени продажбите на алкохол. Но всичките 5 точки на пейстнатата картинка са майтап. С едно наум за личната карта, която хипотетично биха могли да ти поискат за доказване на възраст. Това няма нищо общо с мерките за вируса. Това за буквата също е фейк нюз. То беше ексцентричнa идея не от министъра, а от самите търговци на алкохол, от страх да не се струпат огромни тълпи на първи юни и да се стигне до погроми. Стигна се до песни! Това е вярно. Парламентарната опозиция открито обвинява минситър Нкосазана Дламини-Зума , че хвърля тоя прах в очите не от глупост, а защото има личен интерес в посивяването на търговията с цигари. Впрочем забраната за алкохол беше разпоредена от друг министър - тоя на полицията, Беки Челе. Да де, ама както и да го въртим, гъза си е все отзад, имало е забрана за продажба на алкохол И ЦИГАРИ за два месеца и има изисквания, за да си купиш сега такива, било то разпоредени от един или друг държавен чиновник... 🙂 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 2 юни, 2020 Сподели Публикувано: 2 юни, 2020 Тържественото посрещане на екипажа на SpaceX на МКС. 3 15 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 2 юни, 2020 Сподели Публикувано: 2 юни, 2020 - Какво работиш? - Програмист съм. - В коя фирма? - Вкъщи - сменям програмите на телевизора! 1 1 4 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 2 юни, 2020 Сподели Публикувано: 2 юни, 2020 преди 2 часа, AlexandraKo каза: Извинявай, ама като човек правил какви ли не глупости в казармата, това е точно от снимките от онези години. Такива и аз имам, как играем хоро пред ГСМ, как се прави пирамида от идиоти в спалното помещение, как се хващам за главата докато уж водя полети на Венерата, на фона на излитащи самолети. Тия на снимката са с еднакви гащи и джапанки, ама точно като едно време. Днес най-малкото боксерките щяха да са 3564365135 цвята, а за джапанките не ми се говори. 3 1 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 2 юни, 2020 Сподели Публикувано: 2 юни, 2020 Късмет е, че ни управлява: 2 5 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 2 юни, 2020 Сподели Публикувано: 2 юни, 2020 преди 3 часа, Zaro каза: Извинявай, ама като човек правил какви ли не глупости в казармата, това е точно от снимките от онези години. Такива и аз имам, как играем хоро пред ГСМ, как се прави пирамида от идиоти в спалното помещение, как се хващам за главата докато уж водя полети на Венерата, на фона на излитащи самолети. Тия на снимката са с еднакви гащи и джапанки, ама точно като едно време. Днес най-малкото боксерките щяха да са 3564365135 цвята, а за джапанките не ми се говори. Извинен си! 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега