aleksandrina Публикувано: 4 юни, 2020 Сподели Публикувано: 4 юни, 2020 5 minutes ago, Георги Матеев said: Ако Веско Маринов беше дете на Илон Мъск щеше да се казва H2O. Сега да не ми завидите? 😅 😅 😅 7 1 6 5 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 4 юни, 2020 Сподели Публикувано: 4 юни, 2020 преди 56 минути , aleksandrina каза: Сега да не ми завидите? 😅 😅 😅 Айде не лъжи. Когато Веско е изглеждал така, ти не си била родена. 3 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 4 юни, 2020 Сподели Публикувано: 4 юни, 2020 24 minutes ago, ven62 said: Айде не лъжи. Когато Веско е изглеждал така, ти не си била родена. Ой, мерси, благодаря! 🤩 Била съм на около 10 години... Пя на хижа Младост (случайност?!) в Търговище. И в пионерския дом пя... 😉 1 1 1 Връзка към коментар
mbuch Публикувано: 4 юни, 2020 Сподели Публикувано: 4 юни, 2020 Сръбското решение на проблем 5G 1 5 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 4 юни, 2020 Сподели Публикувано: 4 юни, 2020 Строителна фирма търси плаж за подпиране. --------------------------- Продават се в Алепу, 100 кв.м. тристайна подпорна стена, на третия етаж, с гледка към морето... 6 4 3 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 4 юни, 2020 Сподели Публикувано: 4 юни, 2020 Спойлер Спойлер Спойлер Спойлер Спойлер Спойлер 1 1 10 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 5 юни, 2020 Сподели Публикувано: 5 юни, 2020 Първият български космически турист се завърна с 3 шишенца шампоан и хавлия с надпис NASA. 😂 2 19 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 5 юни, 2020 Автор Сподели Публикувано: 5 юни, 2020 Двама българи на работа в SpaceX и никой не написа "К*Р" на ракетите... Срамота! 1 15 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 5 юни, 2020 Сподели Публикувано: 5 юни, 2020 На 3.06.2020 г. в 19:21, домосед каза: @FlyTraveler Тabarnak! 😏 Aaa, моля, моля, "Табарнаците" са прослойка от населението в Квебек (хората, които на всяко трето изречение употребяват тази дума) или поне аз и някои приятели така ги наричаме. Ние сме (обръщение в учтива форма към себе си) от друга провинция. 🙂 🙂 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 5 юни, 2020 Сподели Публикувано: 5 юни, 2020 преди 33 минути , Фичо каза: Двама българи на работа в SpaceX и никой не написа "К*Р" на ракетите... Срамота! И на оранжевите кейове на Кристо точно това ме учуди! Хем повече българи работиха там 2 7 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 5 юни, 2020 Сподели Публикувано: 5 юни, 2020 Може би съм я споделял тая гугълска гениалност...ама пак си струва 3 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 5 юни, 2020 Сподели Публикувано: 5 юни, 2020 преди 4 часа, домосед каза: преди 4 часа, Фичо каза: Двама българи на работа в SpaceX и никой не написа "К*Р" на ракетите... Срамота! И на оранжевите кейове на Кристо точно това ме учуди! Хем повече българи работиха там Коментар от публиката: Кристо и с най-голямото си въображение не може да изгради подпорна стена като на Алепу. 2 4 3 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 5 юни, 2020 Сподели Публикувано: 5 юни, 2020 преди 5 часа, Фичо каза: Двама българи на работа в SpaceX и никой не написа "К*Р" на ракетите... Срамота! Прибира се Пешо вкъщи и жена му го започва още от вратата: - Пешо, айде да отидем на ресторант.. - Ти луда ли си, ма? - Аре бе Пеше, днес стават 10 години откакто сме женени... - Нямам пари, ма! - Абе аз съм поспестила някой лев за тия 10 години... - Нямам и какво да облека, ма... - Спокойно, бе, взела съм един костюм назаем от съседа. - А ти, кво ще облечеш, ма? - Ушила съм си една рокля. - Е добре, да вървим. Отиват в ресторанта... а на вратата портиерът: - Здрасти Пешо! - Шът, днес съм с жената... Влизат вътре и сервитьорът: - Пешо, твойта маса е свободна... - Шът, днес съм с жената... Сядат, поръчват, започва програмата. Стриптизьорката: - Кой смелчага ще ми свали бикините? Цялата зала в хор: - Пешо...Пешо...Пешо.. Жената скача, трясва един на Пешо по врата и излиза от ресторанта. На улицата се качва в едно такси. Пешо тичешком излиза от ресторанта и сяда в таксито. Жената започва да му се кара: - Аз на теб такова доверие да ти имам, а ти.... Таксиметраджията се обръща назад и пита: - А бе Пеше, днеска тоя ли дзвер успя да свалиш... 3 1 6 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 5 юни, 2020 Автор Сподели Публикувано: 5 юни, 2020 Eх, ако го знаех тоя номер, колко мъки щях да си спестя! 5 1 11 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 5 юни, 2020 Сподели Публикувано: 5 юни, 2020 Подпорна стена набира камериерки... 2 9 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 5 юни, 2020 Сподели Публикувано: 5 юни, 2020 Инстаграм го удари на спам логика. Не, не харесвам Емирейтс щото не летят до България. 😄 3 3 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 6 юни, 2020 Сподели Публикувано: 6 юни, 2020 Някой ден Каракачанов ще се пръсне от патриотизъм. 6 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 6 юни, 2020 Сподели Публикувано: 6 юни, 2020 Загадкаааааа.... 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега