Niceday Публикувано: 6 юни, 2020 Сподели Публикувано: 6 юни, 2020 И той ми каза: - Махни се от печката, твоето място е на Малдивите! - Кой? - Моят вътрешен глас! * някак веднага се сетих за една друга тема в този форум, от няколко месеца е... 😇 😄 🤣 1 9 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 6 юни, 2020 Сподели Публикувано: 6 юни, 2020 В Китай се сбили две семейства.... - 125 са ранени! 1 5 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 7 юни, 2020 Автор Сподели Публикувано: 7 юни, 2020 Започнах да се чувствам много по-щастлив и енергичeн откакто смених кафето сутрин с портокалов сок. Моят доктор казва, че това е заради витамините и плодовата захар, но според мен е заради водката. 2 1 15 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 7 юни, 2020 Сподели Публикувано: 7 юни, 2020 И аз това съм се чудел с години... 3 1 6 Връзка към коментар
Julian999 Публикувано: 7 юни, 2020 Сподели Публикувано: 7 юни, 2020 Намерено из фасебук 🤣 3 7 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 7 юни, 2020 Сподели Публикувано: 7 юни, 2020 https://giphy.com/gifs/social-distancing-kcrfG8Ife7kIM7bMGs 3 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 7 юни, 2020 Сподели Публикувано: 7 юни, 2020 На един клон кротко си чуруликали славейче, врабче и гарга. Дочул ги професор и си помислил: "Ето, на! Разликата между редовно, задочно и дистанционно обучение"... 🙁 7 7 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 7 юни, 2020 Сподели Публикувано: 7 юни, 2020 Горд ученик позира с рисунка на Мачу Пикчу: 4 2 3 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 7 юни, 2020 Сподели Публикувано: 7 юни, 2020 преди 6 минути , stanislavpp каза: Баси, тоя ако го питам колко е часът... 11 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 7 юни, 2020 Сподели Публикувано: 7 юни, 2020 преди 22 минути , Goal & Boss каза: Баси, тоя ако го питам колко е часът... Човекът е завършил Харвард , а и е вероятно с български произход :)). —————————————————————- Някой има ли близки сред протестиращите в САЩ? Знам, че са в труден момент, но ми трябват маратонки Найк /43 номер / и един айфон 11 Pro Max 2 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега