T.E.Lawrence Публикувано: 8 юни, 2020 Сподели Публикувано: 8 юни, 2020 Купих си боб... гледам на опаковката пише - "От градината на баба". Обръщам отзад гледам - "Произведено в Египет". Чак сега разбрах, защо дядо ми викаше на баба "Мумия"... 1 1 8 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 8 юни, 2020 Сподели Публикувано: 8 юни, 2020 Татко, влюбена съм в едно момче, което живее далеч. Аз съм тук, а той живее в Австралия! - Как се случи това? - Виж, срещнахме се в един сайт за запознанства, после ми стана приятел във Facebook, проведохме няколко дълги разговора с WhatsApp, призна ми в Скайп и сега от два месеца сме заедно чрез Viber... татко... имам нужда от твоето одобрение и от твоята благословия! - Разбира се! Оженете се с едно "ДА" в Twitter... купете децата от Amazon, платете с PayPal. И ако един ден не можеш да го търпиш повече, продай го в OLX!.. 2 6 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 8 юни, 2020 Сподели Публикувано: 8 юни, 2020 И религията вече не е същата ... 7 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 8 юни, 2020 Сподели Публикувано: 8 юни, 2020 преди 3 часа, stanislavpp каза: И религията вече не е същата ... Дааа, какви калугери имаше едно време. Гонят, смигат ... , а бе Черно фередже са го казали най-добре. 😉 2 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 8 юни, 2020 Сподели Публикувано: 8 юни, 2020 преди 1 час, stanislavpp каза: То и латинският им е побългарен, ама нейсе 😁 4 3 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 8 юни, 2020 Сподели Публикувано: 8 юни, 2020 Класата трябва да си личи 😉 4 13 Връзка към коментар
tch Публикувано: 8 юни, 2020 Сподели Публикувано: 8 юни, 2020 преди 7 часа, stanislavpp каза: И религията вече не е същата ... Баба Гуси 2 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 9 юни, 2020 Сподели Публикувано: 9 юни, 2020 Положението в САЩ стана толкова опасно,че Мексиканското правителство взело решение да си довършат ОГРАДАТА сами... —————————————————————————————————————————————— Живял нявга един мъж. Жена му била абсолютна скочубра, керкенез и шафрантия, и куха в главата кат казан. Един ден на нашио човек тотално му изтрещяла инсталацията, щото да не е лесно да се живее с таков дзвер... и отишъл право при съдията: - Г-н, съдия, искам да се разведе! Не мога повече да спя с тая жена! - Ай ся претенции... Целият град може да спи, той не могъл! - казал съдията и го изпратил да си ходи по живо, по здраво с един шут, щот зарад него не могъл да отиде на солариум. Прибрал се човекът в къщи - гледа жената я няма, само една бележка закована с пирон на хладилника: "Фанах гората с комшията. Не ме тАрси повече!” Гледа нашият и не вярва на очите си... Гледа пак... , и пак не вярва... Аха да каже нещо... и припада долу на земята. Тамън се свести, погледне пак бележката... и аре пак долу. Нокаут... И така 17 пъти... и т'ва все от радост и вълнения де.😉 - Разгеле! Най-после ми се разкара от главата, дее*а твойто маме неграмотно дее*а! - успял да каже мъжа, щото накрая вече се успокоил... и останал сам да се грижи за дъщеря си, ама първо отишъл в кръчмата да се напрай на паве... от щастие нали. Скоро те тоя същия будала се оженил повторно. Да го питаш що - и той не знае. Мани това, ми новата му жена била баш кат първата... Ма поне била красива... Е, красива, красива... кат Мик Джагър красива. Освен това тя домъкнала със себе си и двете си дъщери, които си били лика прилика... кат две капки мастика. В смисъл били близначки... с две години разлика. Едната се казвала Белолебедка, понеже имала лебедова шия... в смисъл толкова крива, а не толкова дълга, а другата дъщеря се казвала Червеновинопийка. Още от първият ден мащехата и двете й дъщери започнали да се е@ават със заварената девойка. Криели й водката, крадяли й от цигарите... и й пиели от коняка... ама наш'то момиче се открехнало к'ва е хавата... и взело да си спи с бутилките... и от там почнали да му викат Къркаляшка. Един ден царският син организирал джамбуре и поканил на него всички девойки. Сестрите на Къркаляшка много се зарадвали и веднага започнали да се приготвят... Ама коя как се облече и застане пред огледалото... и то все се трОшело моменталически, щот толкоз „красота” нЕмало в целото млечен път... И така 17 пъти Къркаляша сменяла огледала... докат сестрите й се приготвили за джамбурето. Накрая те яхнали метлите и заминали. - Ай сиктир,бе! 17 пъти ще им сменям огледалата, дее*а и грозотиите дее*а! Да ме бяха взели и мене, ама... х@й! Поне наистина х@й да било... ми то... - ревнала Къркаляшка, седнала на двора... и си отворила една бутилка водка... те така за утеха... Ама по едно време чула някакъв шум от към лехата с домати. "Тъпото мащеха пак се опитва да ми крадне от водката... Их беее, не се научи. И бележки слагАх... и предупреждения писАх.... и табели слагАх... и ток по табелите пусках... не става и не става...”- мислела си Къркаляшка и тръгнала по посока на стъпките... като за всеки случай проверила пълнителя на АК-то си. И точно в тоя момент нещо я треснало право в главата... и тя в 12 мин. кома. Свестила се по едно време Къркаляшка и гледа неква жена облечена кат пиле стои пред нея. - Ай стиа, бе! Бахти и яката водка... - Не е от водката ма, патка с патка. Аз съм фафла, ъъъъъъ фауна, т'ва фея де... Ама нещо телепорта ми засича напоследък, щото ЧЕЗ ми резнаха токо... и ся се мъча тука с един амулет 2 to all skills. Дошла съм да те изпращам на джангъра, щото орева сичко... Бегай ся да донесеш три домата, една краставица и бутилка ракия. - Е как домати, ма?! Не требеше ли тиква да е? - Доматите и краставицата са да си направя шопска салата за ракията ма, уфсооо... Паяка дигна бентлито на наказателен паркинг и трябва да одиш с голфа на Червената Барета. Има музика, ама няма климатик. - Ма, виж ме как изглеждам. Не мога да отивам с тея дрехи... - ревнала пак Къркаляшка, а фафлата, твааа феята „лееекичко” я докоснала с вълшебната щанга по главата и дрехите на момичето моменталически се превърнали в рокля на „ДончУ и Драгана”. След това фантата, твааа феята де, й дала и едни стъклени пантофки да обуе... и й казала: - Аре ма, пача - готова си. Само гледай да се прибереш преди 12 часо... щото Червената Барета ще ходи на лов за вълци и ще му трябва колата, а роклята трябва да я връщам на Евг. Минч, че утре и той е на е-Бал. Метнала се Къркаляшка на голфа и газ към купона. А там като се появила на вратата... и сички барабар с продуцента, твааа принца де - припаднали. Толкоз фотошоп, такваз красота не били виждали. Докато сички били в несвяст... Къркаляшка естествено свила 5-6 телефона и 4 часовника. Е, къде ги е скрила... приказката мълчи, щото по роклята й всъщност нямало джобове... Кат се свестили ората джамбурето продължило по обичайния си начин за „Вселена Пайнер Куб”... а принца се "флюбил" в Къркаляшка от девети поглед... щото имал 10 диоптъра късогледство и после цяла вечер не я оставил да играе кючек с друг. А от толкоз гюбеци Къркаляшка съвсем забравила какво й казала феята. Изведнъж чула как часовника почнал да отброява 12, скочила и уаууу! Бегалеята! Докато тичала едната и пантофка паднала на стълбите. Принцът я вдигнал и побързал да настигне девойката, ама тя се била изпарила вече. Гледал принца пантофката и не вярвал на очите си... Пак гледал... и пак не вярва. - Е@а си мамата, к'ва е па тая пантофка, бе... 43-ти номер?!?! Ама любовта кьорава... 10 диоптъра нали.... След няколко дни PR-а на принца обявил, че той ще се ожени за тази девойка, на която стъклената пантофка стане по мярка. И няколко царедворци започнали да обикалят от къща на къща с пантофката кат алтави. Ама уви! И докато всички в царството чакали добрият финал... станало ясно, че на финал са Тотнъм и Ливърпул, а пантофката се оказала на Лео Меси... Ако си стигнал до тук - а'ве ти си ненормален да четеш тез простотии бре!!! 1 15 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 9 юни, 2020 Сподели Публикувано: 9 юни, 2020 преди 17 минути , stanislavpp каза: ... Живял нявга един мъж. Жена му била абсолютна скочубра, керкенез и шафрантия, и куха в главата кат казан. ... Ако си стигнал до тук - а'ве ти си ненормален да четеш тез простотии бре!!! Вярно не съм добре. Даже до средата броях правописните грешки. 1 6 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 9 юни, 2020 Автор Сподели Публикувано: 9 юни, 2020 преди 3 часа, stanislavpp каза: Положението в САЩ стана толкова опасно,че Мексиканското правителство взело решение да си довършат ОГРАДАТА сами... Е, бай Дончо нали точно това беше обещал - мексиканците да платят аз стената. 2 1 5 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 9 юни, 2020 Сподели Публикувано: 9 юни, 2020 Владимир Ильич Ленин - Черная версия. 1 7 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 9 юни, 2020 Сподели Публикувано: 9 юни, 2020 преди 49 минути , Костов каза: Владимир Ильич Ленин - Черная версия. Я къф е убавец! Що не земе да посее семето на комунизма в САш, че да се молят за български визи и летни бригади после. 😄 2 5 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 10 юни, 2020 Сподели Публикувано: 10 юни, 2020 -Иванчо,баща ти кара ли ти се за двойката по математика? -Не,само ме би. 3 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 10 юни, 2020 Сподели Публикувано: 10 юни, 2020 Тоя COVID-19 е като рогата. Едни го имат, други ще го имат, а трети никога няма да знаят, че са го имали... 3 8 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 10 юни, 2020 Сподели Публикувано: 10 юни, 2020 - Ya know how damn Bulgarians call books bro? - How? - K'nigga! - Damn racists! 3 11 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 10 юни, 2020 Автор Сподели Публикувано: 10 юни, 2020 преди 12 минути , master_of_germs каза: - Ya know how damn Bulgarians call books bro? - How? - K'nigga! - Damn racists! Bul-ga-ri, you-nazi! 2 10 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега