T.E.Lawrence Публикувано: 10 юни, 2020 Сподели Публикувано: 10 юни, 2020 Леля ми от Италия ми писа, че няма да си идва това лято заради корона вируса! Л€€€€€€€€€€€€льо, маааа! 2 10 Връзка към коментар
mbuch Публикувано: 11 юни, 2020 Сподели Публикувано: 11 юни, 2020 Няма нищо по-добро от това да започнеш деня с чаша хубав сироп от.......добро ви утро 😀 1 11 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 11 юни, 2020 Сподели Публикувано: 11 юни, 2020 На 50% сме готови със стадния имунитет - стадото е налице и чакаме само имунитета... 6 7 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 11 юни, 2020 Сподели Публикувано: 11 юни, 2020 преди 3 часа, mbuch каза: Няма нищо по-добро от това да започнеш деня с чаша хубав сироп от.......добро ви утро 😀 Това ще да е някаква гадост - не понасям джинжифил. 2 4 Връзка към коментар
mradulova Публикувано: 11 юни, 2020 Сподели Публикувано: 11 юни, 2020 Когато месарят ви посреща с усмивка и ви разправя: "Веднъж закусвах със статистик...хапнах черния му дроб с бутилка Кианти" (ще ме прощава сър Хопкинс, много го обичам 🙂 ) 8 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 11 юни, 2020 Сподели Публикувано: 11 юни, 2020 преди 3 минути , mradulova каза: Когато месарят ви посреща с усмивка и ви разправя: "Веднъж закусвах със статистик...хапнах черния му дроб с бутилка Кианти" (ще ме прощава сър Хопкинс, много го обичам 🙂 ) Много по страшно е като ти каже - " Тази вечер искам да вечерям с теб" Да се чудиш, на вечеря ли те кани, ти ли си вечерята?!? 4 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 11 юни, 2020 Сподели Публикувано: 11 юни, 2020 Какво казва мъжът на жена си, когато тя, с куфар в ръка, му казва: - "Това е краят. Напускам те, отивам при друг." Атеист: "Не вярвам." Будист: "Стига да си щастлива." Католик: "Аз съм виновен." Евреин: "Ще ти го върна." Православен: "Стига да е от нашата вяра." Агностик: "Не може ли да си и с двама ни?" Мюсюлманин: "Една повече, една по-малко..." Меланхолик: "Ще се самоубия!" Холерик: "Ще те убия!" Апатик: "Добре." Песимист: "Знаех си..." Оптимист: "Задръж ключа - за всеки случай." Реалист: "Взела си моя куфар." Наивник: "Кога ще се върнеш?" Рационалист: "Нямаш аргументи." Скептик: "Сигурна ли си?" Романтик: "Но аз те обичам!" Философ: "Защо точно днес?" Адвокат: "Това ще ти струва скъпо..." Банкер: "Това ще ми струва скъпо..." Либерал: "Най-сетне свободен!" Комунист: "Длъжен съм да те деля с други." Природозащитник: "Вземи колелото." Социалдемократ: "Уважавам решението ти." Българин: "Върви на майната си." 2 9 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 12 юни, 2020 Сподели Публикувано: 12 юни, 2020 - Какво носите в чантата? - Пистолет, нож и бомба. - Не, не, до тях какво има? - Вафла. - НЕ МОЖЕ ДА ВЛИЗАТЕ В КИНОТО С ХРАНА! 3 1 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 12 юни, 2020 Сподели Публикувано: 12 юни, 2020 Как се яде с маска в ресторант:)))) 1 7 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 12 юни, 2020 Сподели Публикувано: 12 юни, 2020 преди 32 минути , AlexandraKo каза: Как се яде с маска в ресторант:)))) Напомня ми за едно класическо видео 1 1 1 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 12 юни, 2020 Сподели Публикувано: 12 юни, 2020 Присетихa ме един стар виц, покрай протестите в Америка: Афроамериканец се прибира,след пореден рейд и закача на стената портрет на Чапаев. Жена му: -Кой е тоя? -Де да знам!Подари ми го един руснак и каза,че тоя се е бил срещу белите. Между другото , вече дори не е смешно: John Cleese has railed at the decision of BBC-owned streamer UKTV to remove the famous The Germans episode of Fawlty Towers from its platform, labelling people who failed to see it as a critique of racist attitudes rather than an endorsement of them as “stupid”. https://www.stuff.co.nz/entertainment/celebrities/300033903/john-cleese-slams-uktv-decision-to-remove-fawlty-towers-episode-as-stupid?cid=facebook.post&fbclid=IwAR0l_RVmpvuH1fXa7gg0N1FsOiMU72LIOrbUCr6f6DZZoCm0XgELlXI3gFQ 2 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 12 юни, 2020 Сподели Публикувано: 12 юни, 2020 Абе, к’во става? Що ми се струва, че друга година, юни се падаше през лятото? 4 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега