iaia_mama Публикувано: 13 юни, 2020 Сподели Публикувано: 13 юни, 2020 Стои принцът на терасата, рее поглед в далечината, чака писмо от любимата. Три дни и три нощи чака. Най-сетне пристига пощенски гълъб. Щастливият принц развълнуван отваря писмото, а там: "Точа мечове. Изгодно." 8 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 13 юни, 2020 Сподели Публикувано: 13 юни, 2020 Евстати от малък беше скаран с хигиената. Обаче, когато видя трите лешояда да кръжат над него, разбра, че този душ не търпи отлагане за другото лято! ************* 5 1 13 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 13 юни, 2020 Сподели Публикувано: 13 юни, 2020 Едно време викахме на Ивет Лалова "най-бързата бяла жена". Сега правилното е "високоскоростен расово равнопоставен човек с менструация". 1 1 2 9 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 13 юни, 2020 Автор Сподели Публикувано: 13 юни, 2020 преди 22 минути , bad kid каза: Едно време викахме на Ивет Лалова "най-бързата бяла жена". После се появи Дафне Скиперс и започнахме да ѝ викаме "най-бързата бяла жена с татус на пъпа" . 1 2 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 13 юни, 2020 Сподели Публикувано: 13 юни, 2020 Действието се развива в Северна Гърция, по време на гладните 60 години на миналия век. На една местна мома (да не я наричаме красавица) ѝ писнало да кара на маслини и козе мляко и решила да емигрира в Америка. Добре, ама – χωρίς χρήματα (хорис хримата) - пари няма (по гръцки) ! Затова тя отишла в кръчмата, където се събират моряците, огледала се и приближила най-куцото коте от тях. Младеж, който - видимо - единствената жена, която бил виждал, е била майка му. “Ще ти сбъдна всички сексуални желания – казала му тя – само да ме качиш на кораб до Америка и да ме храниш , и поиш по пътя”. Момъкът не чакал дълго да го навиват. Казал ѝ, че още на другата сутрин тръгват с отлива и тя трябва да е преди изгрев на пристанището. Скрил я в една спасителна лодка, завил я с чергилото и корабът тръгнал. Десет дена я хранил с вафли и поил с портокалада, а пък тя му се отдавала по всички, известни от рисунките по старогръцките вази, начини. На единайсетия ден един страшен мустакат капитан отметнал чергилото на лодката и изкрещял: – Ти какво правиш тук, ма ?! – Каквото и да правя, платила съм си ! – нафукано рекла младата гъркиня – А и вече десет дни плаваме, няма как да ме върнете обратно… – Ти хубаво си си платила – рекъл капитанът – ама това е фериботът за Тасос… 6 2 21 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 13 юни, 2020 Сподели Публикувано: 13 юни, 2020 Гледах биографията на един американски артист и забелязах,че е кръстил детето си Pilot Inspektor Lee 1 3 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 13 юни, 2020 Сподели Публикувано: 13 юни, 2020 Преди 1 час, dimitrov6 каза: Гледах биографията на един американски артист и забелязах,че е кръстил детето си Pilot Inspektor Lee Синчето сигурно е пръв приятел с Джет Ли. 1 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 14 юни, 2020 Сподели Публикувано: 14 юни, 2020 Бъдещето не се вижда ясно на кафе, а на карти! Като си провериш остатъка по картата и тутакси го разбираш! 7 8 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 14 юни, 2020 Автор Сподели Публикувано: 14 юни, 2020 - Какво работите? - Опъвам възрастни дами... - Жиголо? - Не, пластичен хирург! 2 8 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 14 юни, 2020 Сподели Публикувано: 14 юни, 2020 До женитбата не знаех, че е възможно млякото да се постави неправилно в хладилника. 3 8 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 16 юни, 2020 Сподели Публикувано: 16 юни, 2020 преди 6 минути , AlexandraKo каза: Да-а-а-а, би ми било все едно с кое бих си легнал. 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 16 юни, 2020 Сподели Публикувано: 16 юни, 2020 Толкова сме психясали покрай вируса, че прочетох заглавието на този мейл от букинг като Cheap hidden geRms и две минути се чудех тези подиграват ли ми се : 2 6 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 16 юни, 2020 Сподели Публикувано: 16 юни, 2020 Споменавайки за психясване - наскоро казах на моя психиатър, че чувам гласове. Той ми отговори, че нямам психиатър... 2 15 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 16 юни, 2020 Сподели Публикувано: 16 юни, 2020 преди 1 час, Мари Николова каза: Толкова сме психясали покрай вируса, че прочетох заглавието на този мейл от букинг като Cheap hidden geRms и две минути се чудех тези подиграват ли ми се : Давай ги насам! 😷🍺👌 1 7 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 16 юни, 2020 Сподели Публикувано: 16 юни, 2020 преди 1 час, Мари Николова каза: Толкова сме психясали покрай вируса, че прочетох заглавието на този мейл от букинг като Cheap hidden geRms и две минути се чудех тези подиграват ли ми се : Това е спам. Те винаги са hidden, но не са cheap, ами free. 1 4 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 16 юни, 2020 Сподели Публикувано: 16 юни, 2020 Какво не им харесвате, вижте какви са красиви. Красиви и безплатни, спират дъха: 3 1 1 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега