Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Стои принцът на терасата, рее поглед в далечината, чака писмо от любимата. Три дни и три нощи чака.

Най-сетне пристига пощенски гълъб. Щастливият принц развълнуван отваря писмото, а там:
"Точа мечове. Изгодно."

• Смея се 8
Връзка към коментар

Евстати от малък беше скаран с хигиената.
Обаче, когато видя трите лешояда да кръжат над него, разбра, че този душ не търпи отлагане за другото лято!

Pesho.jpg

• Харесвам 5
  • Браво 1
  • Смея се 13
Връзка към коментар
преди 22 минути , bad kid каза:

Едно време викахме на Ивет Лалова "най-бързата бяла жена".

После се появи Дафне Скиперс и започнахме да ѝ викаме "най-бързата бяла жена с татус на пъпа" .  :wink:

• Браво 1
  • Смея се 2
Връзка към коментар

Действието се развива в Северна Гърция, по време на гладните 60 години на миналия век.

На една местна мома (да не я наричаме красавица) ѝ писнало да кара на маслини и козе мляко и решила да емигрира в Америка.
Добре, ама – χωρίς χρήματα (хорис хримата) - пари няма (по гръцки) ! Затова тя отишла в кръчмата, където се събират моряците, огледала се и приближила най-куцото коте от тях. Младеж, който - видимо - единствената жена, която бил виждал, е била майка му. “Ще ти сбъдна всички сексуални желания – казала му тя – само да ме качиш на кораб до Америка и да ме храниш , и поиш по пътя”. Момъкът не чакал дълго да го навиват. Казал ѝ, че още на другата сутрин тръгват с отлива и тя трябва да е преди изгрев на пристанището. Скрил я в една спасителна лодка, завил я с чергилото и корабът тръгнал. Десет дена я хранил с вафли и поил с портокалада, а пък тя му се отдавала по всички, известни от рисунките по старогръцките вази, начини. На единайсетия ден един страшен мустакат капитан отметнал чергилото на лодката и изкрещял:
– Ти какво правиш тук, ма ?!
– Каквото и да правя, платила съм си ! – нафукано рекла младата гъркиня – А и вече десет дни плаваме, няма как да ме върнете обратно…
– Ти хубаво си си платила – рекъл капитанът – ама това е фериботът за Тасос…

• Харесвам 6
  • Браво 2
  • Смея се 21
Връзка към коментар
Преди 1 час, dimitrov6 каза:

Гледах биографията на един американски артист и забелязах,че е кръстил детето си Pilot Inspektor Lee

Screenshot_2020-06-13 jason lee филми - Google Търсене.png

Синчето сигурно е пръв приятел с Джет Ли.

• Смея се 1
Връзка към коментар
преди 1 час, Мари Николова каза:

Толкова сме психясали покрай вируса, че прочетох заглавието на този мейл от букинг като Cheap hidden geRms и две минути се чудех тези подиграват ли ми се :

396565361_.png.76a8bac5cccc7d43cdc74e7b20c15d83.png

Давай ги насам! 😷🍺👌

• Браво 1
  • Смея се 7
Връзка към коментар
преди 1 час, Мари Николова каза:

Толкова сме психясали покрай вируса, че прочетох заглавието на този мейл от букинг като Cheap hidden geRms и две минути се чудех тези подиграват ли ми се :

396565361_.png.76a8bac5cccc7d43cdc74e7b20c15d83.png

Това е спам. Те винаги са hidden, но не са cheap, ами free.

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Bozhidar1978
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.