Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Боян Димитров
преди 2 часа, AlexandraKo каза:

Снимка на Boris Borisov.

По-вероятно е накрая да излезе нещо такова:

Съдят гинеколог за убийството на една циганка.
Съдията го пита:
- Добре, моля, обяснете защо убихте циганката?
- Ще ви обясня. Та значи, беше ужасен ден. Бях затрупан от работа. Направил съм 10 аборта, излекувал съм над 30 трипера, 40 сифилиса. Махнал съм 35 спирали, а колко пък съм сложил! Накрая, смазан от умора, прибирам се вкъщи и жена ми ми вика "Скъпи, старичка съм вече, да ми махнеш спиралата?" И аз какво да правя, жена ми е, махнах и спиралата.
Идва след малко голямата дъщеря "Татко, аз се ожених и искам да имам деца. Да ми махнеш спиралата?" И аз какво да правя, дъщеря ми е! След малко идва малката дъщеря и ми вика "Тате, тате, вече съм на 16 години! Слагай спиралата!" И аз я слагам, какво да правя, дъщеря ми е. И накрая, смазан от умора, излизам навън да изпуша една цигара на спокойствие, идва при мене една циганка и ми вика "Бате, дай 5 лева да видиш кво е п*тка, бе!"

• Харесвам 1
  • Смея се 18
Връзка към коментар

Съпружеска двойка вечеря в ресторант.

Влиза младо момиче, приближава се към мъжа, млясва го по устата,  "Как си миличко?" и сяда на една от масите. Съпругата е в шок. 
- Коя е тая никаквица бе Иване, от къде я познаваш,  как се казва,  на колко години е?
"Това е любовницата ми", отговорил съпругът.
- Ауу, не те е срам, искам развод. 
"Скъпа моя ", продължил спокойно мъжът, "Нека да не взимаме прибързани решения. Знаеш колко много те обичам и как правя всичко за нашето щастие. Ако се разведем, всичко  което сме постигнали досега отива по дяволите - страхотната ни къща, вечерните разходки на Лазурния бряг,  круизите с нашата яхта, ски ваканциите във Швейцария,  шопингите в Париж и Милано. Моля те, помисли отново.".
Жената се поуспокоила и продължили да се хранят мълчешком, като само от време на време промърморвала тихичко нещо нецензурно  по адрес на любовницата. 
След десетина минути в ресторанта влиза техен общ познат  с младо момиче под ръка.
" Това момиче с Петров, май не е дъщеря му, а?", попитала съпругата.
"Да не е, това е неговата любовница.", отговорил съпругът. 
Жената се обърнала,  поогледала я и казала:
- Емии,  че тя нашата е по-хубава.🥂

• Харесвам 3
  • Смея се 12
Връзка към коментар

Когато жена му се прибра със стек бира, включи веднага спортния канал на телевизора и започна бавно да се съблича, Пешо осъзна, че колата му е за автоморга ...

• Харесвам 2
  • Смея се 23
Връзка към коментар
преди 26 минути , Мари Николова каза:

- Докторе, разбрах, че ще ме оперира студент.

- Да, операцията е утре.

- Ами ако ме умори на масата?

- Ми ще му пишем двойка!

Хем дистанционно ще оперира! 😷

• Смея се 5
Връзка към коментар
преди 2 часа, Мари Николова каза:

- Докторе, 

Това ме подсети:

Лекар към пациентка: - Госпожо, имате ангина! 
Тя : - Искам и второ мнение!
- Освен тва сте дебела.

• Харесвам 2
  • Смея се 13
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.