Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Борбата с килограмите е неравна - те са много, ти си сам.

На две диети съм. С една не се наяждам.

Аз пък съм на зърнена диета - де що зърна го изяждам.

Калориите са малки гадини, които живеят в гардероба и ти стесняват дрехите.

- Докторе, за моите килограми колко трябва да съм висока?

- Около 3 метра и половина.

- Ето на, аз им разправям, че съм ниска, а те не, та не, дебела си, та дебела.

Не се дебелее между Коледа и Нова година, а между Нова година и Коледа.

Отслабване по фън шуй - завъртете хладилника с вратата към стената.

• Харесвам 6
  • Смея се 7
Връзка към коментар

- Защо вицовете за блондинки са повече от вицовете за програмисти?
- Защото вицовете за блондинки ги разбират всички, освен блондинките, а вицовете за програмисти ги разбират само програмистите.

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Понеже ми омръзна за всеки полет с Wizz да си купувам флекс, а то си трябва в тия несигурни времена, реших да си взема един по-хубав и отсега нататък постоянно да си ползвам само него. Ще пробвам и в Ryan - може и там да го приемат!

Спойлер

F42B7C4B64844A8EF0637BAD0FBA59755E4A38D0A4FD46FCFE4FD8E6075CA07A.jpeg.df5e7c4ae2abdb2c562cb1f4a3095e45.jpeg

:grin:

• Браво 2
  • Смея се 6
Връзка към коментар
преди 6 часа, Goal & Boss каза:

Понеже ми омръзна за всеки полет с Wizz да си купувам флекс, а то си трябва в тия несигурни времена, реших да си взема един по-хубав и отсега нататък постоянно да си ползвам само него. Ще пробвам и в Ryan - може и там да го приемат!

Скрий

F42B7C4B64844A8EF0637BAD0FBA59755E4A38D0A4FD46FCFE4FD8E6075CA07A.jpeg.df5e7c4ae2abdb2c562cb1f4a3095e45.jpeg

:grin:

Не е лош избор "Милуоки". 😉 Така и не беше доказано, че наистина има ефект, но пък с такива бесни изроди като wizz трябва да се пробва, щото то друго средство да ги излекуваме не остана 😷😬

"The Milwaukee Protocol was developed by Rodney Willoughby Jr. and is a treatment used in rabies-infected human beings. It involves chemically inducing the patient into a coma, followed by the administration of antiviral drugs combined with ketamine and amantadine. The theory behind the treatment protocol is based on the notion that rabies pathology stems from the central nervous system's neurotransmitter dysfunction. It assumes that with suppressed brain activity, there would be minimal damage while the patient’s immune system has more time to fight off the infection on its own."

• Харесвам 1
  • Шок 1
Връзка към коментар

Стоях на опашка в магазина, когато изведнъж мъжът пред мен пръдна.
Престорих се, че не съм чул, но той се обърна и ме попита:
– Чухте ли звука?

Казах “ да“.
– Значи не спазвахте социална дистанция. – продължи той.И отново попита:
– А, усетихте ли миризмата?
Не исках да отговарям, но по изражението на лицето ми можеше да се досети, че уви, но – да.
– Ако сте усетили, значи маската ви е безполезна и лесно ще се заразите с коронавирус – каза той и добави клатейки главата си:
– Заради хора като вас се разпространява този смъртоносен вирус!
Нищо досега не бе успяло да ме убеди за важността на социалната дистанция и качеството на медицинските маски, като този случай в магазина

• Смея се 6
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.