Lirea Публикувано: 29 юни, 2020 Сподели Публикувано: 29 юни, 2020 Борбата с килограмите е неравна - те са много, ти си сам. На две диети съм. С една не се наяждам. Аз пък съм на зърнена диета - де що зърна го изяждам. Калориите са малки гадини, които живеят в гардероба и ти стесняват дрехите. - Докторе, за моите килограми колко трябва да съм висока? - Около 3 метра и половина. - Ето на, аз им разправям, че съм ниска, а те не, та не, дебела си, та дебела. Не се дебелее между Коледа и Нова година, а между Нова година и Коледа. Отслабване по фън шуй - завъртете хладилника с вратата към стената. 6 7 Връзка към коментар
Capitan Morgan Публикувано: 30 юни, 2020 Сподели Публикувано: 30 юни, 2020 -Скъпа, докторо каза, че имам 6 часа живот, да го направим за последен път,а? -Изморена съм, легам, ти си лесен, утре нема да ставаш! 1 14 Връзка към коментар
mbuch Публикувано: 1 юли, 2020 Сподели Публикувано: 1 юли, 2020 В наши дни,някъде по Българското Черноморие... Джеймс Бонд : – Кафе. Дълго кафе! Сервитьор: -Три лева. Двадесет и три лева! 1 1 1 11 1 Връзка към коментар
optimeon Публикувано: 1 юли, 2020 Сподели Публикувано: 1 юли, 2020 - Защо вицовете за блондинки са повече от вицовете за програмисти? - Защото вицовете за блондинки ги разбират всички, освен блондинките, а вицовете за програмисти ги разбират само програмистите. 3 1 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 1 юли, 2020 Сподели Публикувано: 1 юли, 2020 Понеже ми омръзна за всеки полет с Wizz да си купувам флекс, а то си трябва в тия несигурни времена, реших да си взема един по-хубав и отсега нататък постоянно да си ползвам само него. Ще пробвам и в Ryan - може и там да го приемат! Спойлер 2 6 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 2 юли, 2020 Сподели Публикувано: 2 юли, 2020 преди 6 часа, Goal & Boss каза: Понеже ми омръзна за всеки полет с Wizz да си купувам флекс, а то си трябва в тия несигурни времена, реших да си взема един по-хубав и отсега нататък постоянно да си ползвам само него. Ще пробвам и в Ryan - може и там да го приемат! Скрий Не е лош избор "Милуоки". 😉 Така и не беше доказано, че наистина има ефект, но пък с такива бесни изроди като wizz трябва да се пробва, щото то друго средство да ги излекуваме не остана 😷😬 "The Milwaukee Protocol was developed by Rodney Willoughby Jr. and is a treatment used in rabies-infected human beings. It involves chemically inducing the patient into a coma, followed by the administration of antiviral drugs combined with ketamine and amantadine. The theory behind the treatment protocol is based on the notion that rabies pathology stems from the central nervous system's neurotransmitter dysfunction. It assumes that with suppressed brain activity, there would be minimal damage while the patient’s immune system has more time to fight off the infection on its own." 1 1 Връзка към коментар
Gentleman Basta Публикувано: 2 юли, 2020 Сподели Публикувано: 2 юли, 2020 Hospitality: making your guests feel like they're at home, even if you wish they were. 2 1 1 Връзка към коментар
flafi Публикувано: 2 юли, 2020 Сподели Публикувано: 2 юли, 2020 Стоях на опашка в магазина, когато изведнъж мъжът пред мен пръдна. Престорих се, че не съм чул, но той се обърна и ме попита: – Чухте ли звука? Казах “ да“. – Значи не спазвахте социална дистанция. – продължи той.И отново попита: – А, усетихте ли миризмата? Не исках да отговарям, но по изражението на лицето ми можеше да се досети, че уви, но – да. – Ако сте усетили, значи маската ви е безполезна и лесно ще се заразите с коронавирус – каза той и добави клатейки главата си: – Заради хора като вас се разпространява този смъртоносен вирус! Нищо досега не бе успяло да ме убеди за важността на социалната дистанция и качеството на медицинските маски, като този случай в магазина 6 Връзка към коментар
flafi Публикувано: 2 юли, 2020 Сподели Публикувано: 2 юли, 2020 Арабин и жена му отишли на плаж. Жена се зачудила защо всички я гледат. - Е, как няма да те гледат, пръстите на краката ти се виждат! 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега