mamaivy Публикувано: 2 юли, 2020 Сподели Публикувано: 2 юли, 2020 Офертата си е съвсем истинска. 10 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 3 юли, 2020 Сподели Публикувано: 3 юли, 2020 Добрите колоездачи можели да различат над 30 вида насекоми на вкус... 2 1 11 Връзка към коментар
flafi Публикувано: 3 юли, 2020 Сподели Публикувано: 3 юли, 2020 децата ровят в чантата на майка си Мама: - Как не ви е срам да бъркате в чужда чанта ! ... – Мамо , ти имаш чужда чанта ? 3 1 2 Връзка към коментар
Petkan Публикувано: 3 юли, 2020 Сподели Публикувано: 3 юли, 2020 Когато Иванчо видя, колко страстно татко му целува комшийката, веднага си представи какъв цвят ще е колелото му...🤣🤣🤣 10 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 4 юли, 2020 Сподели Публикувано: 4 юли, 2020 Отзив в Букинг. Много ми е интересно, какво е това"всичко", което се е харесало на гостите 1 10 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 4 юли, 2020 Сподели Публикувано: 4 юли, 2020 Какво казва мъжът на жена си, когато тя, с куфар в ръка, му казва: "Това е краят. Напускам те, отивам при друг.": Атеист: "Не вярвам." Будист: "Стига да си щастлива." Католик: "Аз съм виновен." Евреин: "Ще ти го върна." Православен: "Стига да е от нашата вяра." Агностик: "Не може ли да си и с двама ни?" Мюсюлманин: "Една повече, една по-малко..." Меланхолик: "Ще се самоубия!" Холерик: "Ще те убия!" Апатик: "Добре." Песимист: "Знаех си..." Оптимист: "Задръж ключа - за всеки случай." Реалист: "Взела си моя куфар." Наивник: "Кога ще се върнеш?" Рационалист: "Нямаш аргументи." Скептик: "Сигурна ли си?" Романтик: "Но аз те обичам!" Философ: "Защо точно днес?" Адвокат: "Това ще ти струва скъпо..." Банкер: "Това ще ми струва скъпо..." Либерал: "Най-сетне свободен!" Комунист: "Длъжен съм да те деля с други." Природозащитник: "Вземи колелото." Социалдемократ: "Уважавам решението ти." Българин: "Върви на майната си." 1 11 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 4 юли, 2020 Сподели Публикувано: 4 юли, 2020 Преди време гледахме картофи на село и беше изникнал бурен коноп.Комшийте ни питаха това марихуана ли е 1 3 Връзка към коментар
flafi Публикувано: 5 юли, 2020 Сподели Публикувано: 5 юли, 2020 Две съседки се събрали да пият по кафе и оправят клюките в махалата. След около два часа приказки, гостенката си тръгва. Домакинята се обръща към малкия си син: – Леля Ванче си тръгва. Какво трябва да кажеш? – Ами... не знам!... – Аз какво съм ти казвала винаги? – Най-после си тръгна тая глупачка! Два килограма сладки изяде с едно кафе. 2 8 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 5 юли, 2020 Сподели Публикувано: 5 юли, 2020 Днес опашката за Гърция е стигала чак до Слънчев бряг 😷 П.П. (Като стигне до Тюленово, някой да ми звънне да се наредя. 😉) 4 1 13 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 5 юли, 2020 Сподели Публикувано: 5 юли, 2020 Двама пенсионери седят на пейка в парка. – Ей, наборе, страшни болести се навъдиха, ше знайш - това спин, птичи грип... - К'во ти пука бе - ний нито е@бем, нито летим... 4 4 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 5 юли, 2020 Сподели Публикувано: 5 юли, 2020 преди 23 минути , stanislavpp каза: Аз пък не загубих самообладание и забелязах, че си е купила точно два моркова, но се чуди дали да не ги замени с краставици. Горката... 3 7 Връзка към коментар
tch Публикувано: 5 юли, 2020 Сподели Публикувано: 5 юли, 2020 преди 49 минути , ven62 каза: Аз пък не загубих самообладание и забелязах, че си е купила точно два моркова, но се чуди дали да не ги замени с краставици. Горката... А за ядене? 6 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 6 юли, 2020 Сподели Публикувано: 6 юли, 2020 Ако трябва да сме честни, опашката за Гърция е най-дългия среден пръст към Борисов, Ангелкова и черноморския ни "туризъм"..... 5 1 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 6 юли, 2020 Сподели Публикувано: 6 юли, 2020 преди 1 час, Боян Димитров каза: Ако трябва да сме честни, опашката за Гърция е най-дългия среден пръст към Борисов, Ангелкова и черноморския ни "туризъм"..... А както се казваше в един виц: “...независимо от напредъка на технологиите, средният пръст си остава безспорният лидер, на пазара за бързи съобщения.” 4 1 7 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 6 юли, 2020 Сподели Публикувано: 6 юли, 2020 Пичове, Гърция не е за вас! Ебават се с елита на обществото, деа и гърчулята! С цвета на нацията ни! Не разбират от намеци. Не оценяват жалоните на благополучие. Не вият гръб като пъстърви за десет кинта. Тея са тотално скъсали с цивилизацията. Правят се на горди, деа и гърчулята. Искаш да си паркираш колата пред кръчмата и не ти дават. Не дават, бе! Имало било паркинги…представяш ли си? Деа и гърчулята! Не можеш да паркираш на плажа. За кво му плащаш лизинга на това 4х4? Ако държиш на своето свещено право като собственик на джип викат полиция. След 11 часа се пази тишина!? Съвсем сериозно. Не можеш един път да изпееш „градилилиякилия“ с все сила у центъра докато джапаш у шадравана. Все едно не си на море, а на възпитателен лагер! Не можеш да си меткаш фасовете по плажа. Чашки, обелки – нищо… Трябва да събереш кочината след себе си? Е, ти да не си чистачка, ебаси? Това, ако не е нарушаване на човешките ти права, то кво? Някой знае ли дали можеш да съдиш деа и гърчулята в Страсбург? На плажа курвите по цици от силикон и с водоустойчив тежък грим се гледат с лошо око. Все едно е нещо срамно? Имало специални места за джетове. Некви забутани коридори навътре в морето. Е за кво ти е скапания джет ако не го изрежеш до главите на простолюдието? За кво трябва да го влачиш чак дотук, ако не могат да видят как някаква прелестна селянка е сключила маникюрестите си ръце през благополучното ти шкембе, докато ръмжиш като ихтиозавър през главите на хората? Всяка доказана БГ вип дама след преминаване на южната ни граница се преобразява на нелепа селянка с прекален грим и нелепи претенции. Това е обидно! Ако си готвил нещо с каймъ в „черешката“ от този сезон, никой не те спира за автограф. Тея телевизия не гледат ли? Деа и гърчулята! За кво си си купил бански за двеста лева, ако не ти отстъпват резервираните маси в таверните? Тези не разбират ли кой е с кинтите? По-скъпите коли не са с предимство на кръстовищата. Същото важи за тези с еднакви номера. Това е отвратително неспазвне на закона за движение по пътищата. Ако псуваш полицай, защото караш пиян, ще те арестуват. Представяте ли си какво падение на морала и закона? Слушането на чалга на отворени прозорци не предизвиква възхищение и покорство. Въобще, слушането на чалга се възприема като лош вкус! Ше откача! Аз на почивка ли съм дошъл или на опера? Ако номерът на колата ти е с еднакви номера, това не буди респект. Ако щете вярвайте, ама е истина! Ако караш по шкембе и синджир със златен кръст, подлежиш на глоба. Дори и ако златния кръст е над сто грама. Баси християните?! Затова, пичове, нека си останем на родното море. Там ситуацията е бетон. Ще получите уважение и респект. Урегулирано е и с ясни правила. А и законът и редът седят зад теб, а не зад всеки сульо. Освен това можеш да си паркираш не джипа, а ако щеш и булдозера където си поискаш. Кеф? А? 6 1 3 8 2 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 6 юли, 2020 Сподели Публикувано: 6 юли, 2020 преди 29 минути , chandni каза: Ако си готвил нещо с каймъ в „черешката“ от този сезон Това не го разбрах 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 6 юли, 2020 Сподели Публикувано: 6 юли, 2020 преди 11 минути , домосед каза: Това не го разбрах “Черешката на тортата” - онова префърцунено и прехвалено псевдо-шоу, на родни псевдо-звезди, дето готвят и после си го ядат. И се имат за велики:(( 2 1 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 6 юли, 2020 Сподели Публикувано: 6 юли, 2020 преди 29 минути , домосед каза: Това не го разбрах Щот не гледаш правилните предавания, деа и човека! Препоръчвам ти еп. 56 или 73! 1 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега