домосед Публикувано: 6 юли, 2020 Сподели Публикувано: 6 юли, 2020 преди 25 минути , AlexandraKo каза: “Черешката на тортата” А там готвят ли кайма с череши? 1 1 1 1 7 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 6 юли, 2020 Сподели Публикувано: 6 юли, 2020 преди 13 минути , домосед каза: А там готвят ли кайма с череши? Ми не го гледам, ама, като нищо ще готвят и това, че да са интересни:((((( 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 6 юли, 2020 Сподели Публикувано: 6 юли, 2020 Years of deep meditation destroyed in seconds: 2 1 19 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 6 юли, 2020 Сподели Публикувано: 6 юли, 2020 преди 1 час, домосед каза: А там готвят ли кайма с череши? По-скоро правят миди Сен Жак по панагюрски 😄 Не съм сигурен дали мидите се пишат така 1 1 5 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 7 юли, 2020 Сподели Публикувано: 7 юли, 2020 Има и от по-преди: 6 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 7 юли, 2020 Сподели Публикувано: 7 юли, 2020 Срещнали се испанецът 🇪🇸и бай Ганьо.🇧🇬 Южнякът казал: - Ние, в Испания - никак не бързаме! Когато някой ни попита кога ще стане нещо,отговаряме:" Маняна!" Това в свободен превод означава: "Може би утре,може би - друг ден! Все някога! За къде да бързаме? Животът е кратък, а работа ще има винаги! Нека най-напред да се насладим на красивите жени, ароматното вино и веселото слънчице! А работата - може да почака!" Бай Ганьо кимнал: - А пък, нас,българите,когато ни попитат кога ще свършим нещо,отговаряме: " Е*а ли му мамата!" Това е нещо като вашето "маняна", ама не като при вас - с толкова много стрес и напрежение!" 13 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 7 юли, 2020 Сподели Публикувано: 7 юли, 2020 Из социалните мрежи: Miroslav Ivanov 4 часа · Момичета, спрете да ползвате тъпите филтри с кучешки муцуни и уши! Човек като ви види и се чуди, дали на вечеря да ви изведе или на разходка в парка да се изакате... 7 Връзка към коментар
Моника Публикувано: 7 юли, 2020 Сподели Публикувано: 7 юли, 2020 След снощи: Пореден удар за туризма по Черноморието - вече и София си има море... 6 11 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 7 юли, 2020 Сподели Публикувано: 7 юли, 2020 преди 4 часа, stanislavpp каза: Срещнали се испанецът 🇪🇸и бай Ганьо.🇧🇬 Южнякът казал: - Ние, в Испания - никак не бързаме! Когато някой ни попита кога ще стане нещо,отговаряме:" Маняна!" Това в свободен превод означава: "Може би утре,може би - друг ден! Все някога! За къде да бързаме? Животът е кратък, а работа ще има винаги! Нека най-напред да се насладим на красивите жени, ароматното вино и веселото слънчице! А работата - може да почака!" Бай Ганьо кимнал: - А пък, нас,българите,когато ни попитат кога ще свършим нещо,отговаряме: " Е*а ли му мамата!" Това е нещо като вашето "маняна", ама не като при вас - с толкова много стрес и напрежение!" Не важи! Българин (виден пловдивчанин) и испанец (виден баровец от покрайнините на Барселона) си говорят в едно кафене. Нашето момче пита: - Абе, пор фавор, я ми разкажи какво е туй "сиеста"? Испанецът замечтано започва да обяснява: - Значи, представи си, че си се опънал на един плаж. Отзад 2 голи жени ти веят с палмови листа. Щракаш с пръст и ти носат блюдо от омари, скариди и хайвер. Пляскаш с ръка и ти носят най-невероятния коктейл на планетата. Това, мой приятелю, е сиеста! А я ми кажи сега ти... Какво е това "Айляк"? Пловдивчанинът се облегнал, отпуснал краката под масата и отговорил: - Същото като сиестата, само че без цялото това напрежение! 3 1 9 Връзка към коментар
Oldkozel Публикувано: 7 юли, 2020 Сподели Публикувано: 7 юли, 2020 На 6.07.2020 г. в 18:06, домосед каза: Това не го разбрах Ето ги новите,бели звезди, имате много красиви бради, само да питам,не ми се сърди пееш ли или некой пърди? Иди в „Черешката“, и им сготви мое’ изкараш и некви пари. Ти па да не ми се обиди́ за тва, стига са́,нема да го псувате, момчето е звезда! Мое да не пее, ама прай хубава мусака. 6 2 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 7 юли, 2020 Сподели Публикувано: 7 юли, 2020 преди 1 час, bibi каза: Тая снимка въплъщава в себе си почивката на нашето море - артикул с образа на местна личност, на която плажната кърпа е най-малко мечтаното място за "медийна" изява, щипната с китайска щипка за 20 ст., чийто естествен завършек е цена на английски. Да чуди и мае иноземецът, попаднал по неведоми пътища на този случаен щанд може би в Китен, коя е тая униформена особа, зад чиято материализация в оборотен търговски продукт крещи неспокойно примитивната склонност на туземното население да се подчинява на кого да е, стига да няма непосилната задача да мисли за насъщния си. Бедни, бедни Алеко, как този успя да те убие... А отстрани малките жълти човечета гледат непокойно. 4 2 2 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 7 юли, 2020 Сподели Публикувано: 7 юли, 2020 13: - Аз съм най-страшното число! 666: - Не, аз! 2020: - Здравейте, момчета... 10 1 7 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 8 юли, 2020 Сподели Публикувано: 8 юли, 2020 преди 10 часа, Георги Матеев каза: 2 1 9 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 8 юли, 2020 Сподели Публикувано: 8 юли, 2020 Две прасета си говорят: - Пич чух, че хората ни угояват за да ни заколят по Коледа! - Не обръщай внимание на подобни простотии, това са само конспиративни теории!! 2 9 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега