Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Ето какво ми се случи, докато четях пътеписа на прочутия пътешественик Бале Балев за първите му опити в имиграцията, снощи към 2:30. Чета си аз и се усмихвам от време на време, но като стигнах до момента в който ББ направи гениалното откритие, че в Прага има Шкоди ме напуши голям смях. Обаче не върви в 2:45 през нощта да се хиля и в опит да заглуша хиленето си сложих чаршафа на устата, от това ми действие започнах целия да се треса. В резултат на, което котарака Мърморко, който спи в краката ми се стресна и скочи на Благоверната. Благоверната също се стресна и удари Мърморко, който за да се защити я одраска и ухапа. Тогава Благоверната се развика. Мърморко направи гръб, нароши опашка и хукна из апартамента крещейки за вероломното нападение над Царствената му особа. Значи те крещят, пък аз вече се смея с глас, което ми действие затвърди за пореден път у Благоверната мнението, че съм луд. След като враждуващите страни се успокоиха, Благоверната реши, че е гладна. На мен идеята също ми хареса и отидохме в кухнята, където хапнахме по един тостер. След като хапнахме, Благоверната излезе на терасата да гледа Кометата. Аз също излязох, защото много ми се искаше и аз да видя Кометата. Обаче освен звезди и луна друго не видях. Реших да видя у гуглето, кога аджаба ще се появи тая Комета. Там прочетох, че след 13.07 Кометата се вижда на северозапад, обаче ние нямаме изглед на северозапад. Сетих се, че Ванката имат изглед на северозапад и реших да му звънна. Отказах се, щото булка му много люта и сигурно щеше да ни изгони, неразбирайки астрономичните ни увлечения. В крайна сметка си легнахме с Благоверната и Мърморко. От всички тия звезди и Луна ме обзе една Романтика, но Благоверната заспа и оставих Романтиката за друг път. 🙂 А Щерката - наследница, така и го проспа целия този екшън.

• Харесвам 4
  • Браво 2
  • Смея се 9
Връзка към коментар

Един мъж разбира, че жена му му изневерява.

Кара към вкъщи афектиран и прас – прегазва полицай.

Паникьосва се ужасно, чуди се какво да прави.

Наблизо има гробище.

Хвърля трупа в багажника, отива на гробището, изхвърля трупа и бута на гробаря стотарка....
– Моля те, зарови го, за да нямам проблеми.
Гробарят се съгласява.
Подкарва пак нашият колата, още по-фрапиран – прас, удря друг катаджия.

Вече няма пари, чуди се какво да прави.

Мята трупа в багажника, закарва го на гробищата и го подхвърля на същото място.

Офейква от местопрестъплението.
Гробарят се разхожда, вижда пак труп на ченге и се учудва

– “Абе какво става, по дяволите?!

Тоя преди малко го погребах”.

Заравя и него.
Междувременно до гробището има пост на КАТ, постовият гледа как някаква кола постоянно отива дотам и се връща.

Отива да провери, вижда гробаря.
– Какво става тук при вас?
Гробарят директно го тресва с лопатата между очите и вика:
– АБЕ ТИ ЩЕ МИРЯСАШ ЛИ НАЙ-СЕТНЕ?!

• Харесвам 4
  • Смея се 12
Връзка към коментар

В магазина:
- Какво желае младата дама?
- Желае бутилка бургундско, шоколадова торта, нови обувки, хубава книга, добър мъж, редовен секс... Иначе за хляб съм дошла.

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Браво 3
  • Смея се 16
Връзка към коментар
преди 17 часа, Zaro каза:

Както се вижда, на тази девойка и трябва един пълен член. 

Явно секса й е толкова извратен, че си е останала … девойка.

преди 13 часа, Petkan каза:

Гореща новина:

“Гърция се обяви твърдо против оставката на министър Ангелкова...”

Това трябва да влезе в топ5 за всички времена.

• Смея се 1
Връзка към коментар
преди 27 минути , ven62 каза:

Явно секса й е толкова извратен, че си е останала … девойка

Това е само единият аспект на пълния член. А другият е ... "сексът". Игра на думи.

Връзка към коментар
преди 5 часа, traveler каза:

Само че не ми прилича на Pont Neuf.😂

Объркал е града. Париж - Тулуза, все тая. Франция си е .

Не мога да повярвам, че това обсъждаме на тази снимка.

Нещо сме повредени в този форум.

• Смея се 5
Връзка към коментар
преди 7 минути , ven62 каза:

Че то какво друго да ѝ обсъждаш на тая снимка?

Екстра си е, даже мисля, че ако коригират пояснителния текст към нея (Тулуза, а не Париж), става идеална илюстрация за гимназиален учебник по география!

• Смея се 2
Връзка към коментар
преди 12 минути , ven62 каза:

Объркал е града. Париж - Тулуза, все тая. Франция си е .

Нещо сме повредени в този форум.

Аз харесвам снимката (особено моста :wink:)

Просто исках да блесна.:mosking:

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 2
Връзка към коментар

Актуално !!
Как се държат представителите на зодиакалните знаци, когато са на протест:

Овен
Те винаги са първи, държат да са лидери. Водят тълпата, дават наставления, хората ги слушат и им се доверяват.

Телец
Много са грижовни и винаги мислят доброто на другите. Носят голямо количество храна и вода и ги раздават на хората около тях.

Близнаци
Близнаците не планират да са водачи, но когато отидат на протест, взимат ролята на Овните - призовават хората да скандират, решават какъв да е маршрутът, агитират приятелите си да дойдат на протеста.

Рак
Те са много чувствителни зодии и са творчески настроени. Правят най-креативните постери и винаги изпъкват с това, което са написали.

Лъв
Лъвовете се радват на това, че хората са решили да се бунтуват. Правят много снимки и видеа и се гордеят с близките и приятелите си, които са там.

Дева
Много от Девите, които ходят на протести, са журналисти. Те си водят бележки, правят репортажи, снимат, взимат интервюта от протестиращите.

Везни
Емоционална и състрадателна зодия. Изживяват тежко нещата, разстройват се, когато чуят определени възгласи. Опитват да помогнат на хората около себе си, прегръщат близките си, настояват за мирен протест.

Скорпион
Скорпионите държат на принципите си, защитават възгледите си, затова се чувстват в свои води на протест. Успяват да се сприятелят с много нови хора, когато отидат.

Стрелец
Обичат да анализират. Събират група хора около себе си и обясняват какво трябва да се направи, за да е успешен протеста. Измислят задачи за всеки.

Козирог
Най-добрите стратези. Козирозите правят планове, координират работата, често самите те са сред организаторите на протеста.

Водолей
Тези зодии винаги подкрепят различни каузи и от малки са бунтари. Харесва им да ходят на протести. Те са тези, които крещят най-силно и може да влязат в сблъсъци.

Риби
Рибите са чувствителни и емоционални, помагат на Раците да направят постери. Креативни са, създават оригинални рисунки и плакати. Правят много снимки и постват всичко в социалните мрежи.

• Харесвам 1
  • Шок 1
Връзка към коментар
преди 9 минути , iaia_mama каза:

Актуално !!

Овен
Те винаги са първи, държат да са лидери. Водят тълпата, дават наставления, хората ги слушат и им се доверяват.

Телец
Много са грижовни и винаги мислят доброто на другите. Носят голямо количество храна и вода и ги раздават на хората около тях.

Близнаци
Близнаците не планират да са водачи, но когато отидат на протест, взимат ролята на Овните - призовават хората да скандират, решават какъв да е маршрутът, агитират приятелите си да дойдат на протеста.

Рак
Те са много чувствителни зодии и са творчески настроени. Правят най-креативните постери и винаги изпъкват с това, което са написали.

Лъв
Лъвовете се радват на това, че хората са решили да се бунтуват. Правят много снимки и видеа и се гордеят с близките и приятелите си, които са там.

Дева
Много от Девите, които ходят на протести, са журналисти. Те си водят бележки, правят репортажи, снимат, взимат интервюта от протестиращите.

Везни
Емоционална и състрадателна зодия. Изживяват тежко нещата, разстройват се, когато чуят определени възгласи. Опитват да помогнат на хората около себе си, прегръщат близките си, настояват за мирен протест.

Скорпион
Скорпионите държат на принципите си, защитават възгледите си, затова се чувстват в свои води на протест. Успяват да се сприятелят с много нови хора, когато отидат.

Стрелец
Обичат да анализират. Събират група хора около себе си и обясняват какво трябва да се направи, за да е успешен протеста. Измислят задачи за всеки.

Козирог
Най-добрите стратези. Козирозите правят планове, координират работата, често самите те са сред организаторите на протеста.

Водолей
Тези зодии винаги подкрепят различни каузи и от малки са бунтари. Харесва им да ходят на протести. Те са тези, които крещят най-силно и може да влязат в сблъсъци.

Риби
Рибите са чувствителни и емоционални, помагат на Раците да направят постери. Креативни са, създават оригинални рисунки и плакати. Правят много снимки и постват всичко в социалните мрежи.

Аз пък си мислех, че всички протестиращи са от една зодия. :wink:

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, iaia_mama каза:

Актуално !!

Телец

Я, пак?! Телец да раздаде храна на други! 😮 Това че е направил сандвичи за един взвод хора, не значи ще толкоз лесно ще му се откъснат от сърцето. Тия протести ще се проточат, резерви трябва да се пазят... 😄 

• Харесвам 2
  • Смея се 4
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.