Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Един човек, винаги когато срещал комшията си му казвал:

"Ех, комшу...твоята е лесна"!

И отминавал...

Така години наред, докато един път комшията го попитал:

-Защо винаги като ме срещнеш ми казваш, че моята е лесна?-Ти знаеш ли, че едвам свързвам двата края, работя през деня в завод, а вечер ходя пазач на един паркинг, имам 3 заема...Защо реши, че ми е лесно? 

Комшията отвърнал:

-Абе, аз за жена ти говоря! 

• Харесвам 2
  • Смея се 11
Връзка към коментар
На 15.07.2020 г. в 8:00, Костов каза:

Ето какво ми се случи, докато четях пътеписа на прочутия пътешественик Бале Балев за първите му опити в имиграцията, снощи към 2:30. Чета си аз и се усмихвам от време на време, но като стигнах до момента в който ББ направи гениалното откритие, че в Прага има Шкоди ме напуши голям смях. Обаче не върви в 2:45 през нощта да се хиля и в опит да заглуша хиленето си сложих чаршафа на устата, от това ми действие започнах целия да се треса. В резултат на, което котарака Мърморко, който спи в краката ми се стресна и скочи на Благоверната. Благоверната също се стресна и удари Мърморко, който за да се защити я одраска и ухапа. Тогава Благоверната се развика. Мърморко направи гръб, нароши опашка и хукна из апартамента крещейки за вероломното нападение над Царствената му особа. Значи те крещят, пък аз вече се смея с глас, което ми действие затвърди за пореден път у Благоверната мнението, че съм луд. След като враждуващите страни се успокоиха, Благоверната реши, че е гладна. На мен идеята също ми хареса и отидохме в кухнята, където хапнахме по един тостер. След като хапнахме, Благоверната излезе на терасата да гледа Кометата. Аз също излязох, защото много ми се искаше и аз да видя Кометата. Обаче освен звезди и луна друго не видях. Реших да видя у гуглето, кога аджаба ще се появи тая Комета. Там прочетох, че след 13.07 Кометата се вижда на северозапад, обаче ние нямаме изглед на северозапад. Сетих се, че Ванката имат изглед на северозапад и реших да му звънна. Отказах се, щото булка му много люта и сигурно щеше да ни изгони, неразбирайки астрономичните ни увлечения. В крайна сметка си легнахме с Благоверната и Мърморко. От всички тия звезди и Луна ме обзе една Романтика, но Благоверната заспа и оставих Романтиката за друг път. 🙂 А Щерката - наследница, така и го проспа целия този екшън.

Здравейте 🙂 Може ли да публикувате линк към този пътепис на Бале Балев? Благодаря  🙂

Връзка към коментар
преди 48 минути , Bozhidar1978 каза:

Здравейте 🙂 Може ли да публикувате линк към този пътепис на Бале Балев? Благодаря  🙂

Заповядайте

https://www.facebook.com/Bale-Balev-315066412468265/photos/a.329142324394007/329142351060671

Може и да харесате страницата на Бале Балев във фейсбук. Напълно безплатно и безболезно е. Гарантирам, че ще Ви е интересно. 

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар
Дани Магелани
преди 3 минути , stanislavpp каза:

На днешния ден, за пръв път е ПРОПЛАКАЛ Тити Папазов... ЧРД!!! 

988DDF1C-473A-4F73-AB56-92E811824BC8.jpeg.87970ee597057ba11ce807c7146b6596.jpeg

И от тогава не е спрял!

Да е жив и здрав и бързо да победи вируса!

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Ходил един пич на екскурзия в Азия - Южна Корея, Виетнам, Тайван,  Тайланд... Навсякъде ползвал услугите на тамошните жрици на любовта,  ама изглежда без много предпазни средства, защото около две седмици след  като се върнал, оная му работа започнала да се подува, да отича и  придобила някакъв морав цвят със зелено-жълти петна...

Отишъл  веднага при специалист, който го прегледал, направил всички необходими  изследвания, консултирал се и с колеги и накрая казал:

– Слушай, приятел!  - хванал си някаква много странна и рядка болест, която е някаква  кръстоска между монголски трипер и сиански сифилис, за която лек няма,  така че трябва спешно да се оперира - трябва да ти ампутираме члена.

– А, не...! Ама как така бе, докторе !? Ами аз с какво ще чу@ам, а !?  Как така ? Неее..., не давам ! - искам мнение и от друг лекар.

И отишъл при един китайски специалист по близко и далечно-източни болести, който също го прегледал и попитал:

– И цека, какво тлевожи?

Нашият му разказал всичко - за екскурзията, за доктора, за прегледа, за ампутирането също. Китаецът казал:

– Какфи бългаски лекали, фсе да лежи, фсе опелация - пали да земи...!  Цабува банталон, цабува гасти...! Хатъка... Скаца сека с двети клака...!  Скаца, скача..., по-високу, по цилно... скаца, скаца, скаца... Ха, фидя  ли, фидя ли? - цам падна...!

• Харесвам 6
  • Шок 1
  • Смея се 17
Връзка към коментар
преди 2 часа, Ognyan каза:

Опитният часовникар, бай Спиридон от Тутракан, нави комшийката, точно за две минути.

Вие май имате двойник

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2020/07/20/4093177_prokuraturata_poiska_zalichavane_i_razpuskane_na/

Screenshot_2020-07-20 Прокуратурата поиска заличаване и разпускане на партия Възраждане .png

Връзка към коментар
преди 7 часа, AlexandraKo каза:

B0657DAB-D6D2-4135-8732-B02B5335CC04.thumb.jpeg.d452234b34ec7f2ca5fa6c413200882f.jpeg

по-разширената версия 🙂

Какви са изискванията за да пътувате до Гърция от днес 20.07:
-Квитанция за направена бяла магия срещу корона вирус
-Светена вода със сертификат от Светия синод
-Крило от прилеп
-Косъм от Ленивец
-Дезинфектант според зодията
-Свидетелство за управление на подводница
-свободно владеене на Китайски език
-СЕРТИФИКАТ от Далай Лама за левитация

• Харесвам 5
  • Браво 2
  • Смея се 4
Връзка към коментар
Боян Димитров
преди 2 минути , silvia_b каза:

по-разширената версия 🙂

Какви са изискванията за да пътувате до Гърция от днес 20.07:
-Квитанция за направена бяла магия срещу корона вирус
-Светена вода със сертификат от Светия синод
-Крило от прилеп
-Косъм от Ленивец
-Дезинфектант според зодията
-Свидетелство за управление на подводница
-свободно владеене на Китайски език
-СЕРТИФИКАТ от Далай Лама за левитация

Всичко лесно се събира, само за сертификата от Далай Лама, най-ранния час, който ми дадоха е за Октомври месец 🙂

• Харесвам 2
  • Смея се 8
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.