Георги Матеев Публикувано: 20 юли, 2020 Сподели Публикувано: 20 юли, 2020 преди 4 часа, silvia_b каза: по-разширената версия 🙂 Какви са изискванията за да пътувате до Гърция от днес 20.07: -Квитанция за направена бяла магия срещу корона вирус -Светена вода със сертификат от Светия синод -Крило от прилеп -Косъм от Ленивец -Дезинфектант според зодията -Свидетелство за управление на подводница -свободно владеене на Китайски език -СЕРТИФИКАТ от Далай Лама за левитация Това са медийни лъжи за да откажат българските летовници от почивка в Гърция. Ето точните и потвърдени изисквания от гръцка страна: 3 13 Връзка към коментар
Oldkozel Публикувано: 20 юли, 2020 Сподели Публикувано: 20 юли, 2020 преди 10 минути , Георги Матеев каза: Това са медийни лъжи за да откажат българските летовници от почивка в Гърция. Ето точните и потвърдени изисквания от гръцка страна: Само да допълня - мусаката трябва да е с патладжан, а не с картофи (това от препатили). 5 1 1 4 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 20 юли, 2020 Сподели Публикувано: 20 юли, 2020 преди 3 часа, Георги Матеев каза: Това са медийни лъжи за да откажат българските летовници от почивка в Гърция. Ето точните и потвърдени изисквания от гръцка страна: Зъбчето е лесна работа, ще се кача на покрива на къщата да го намеря, че преди 30 години го метнахме там, защото феята на зъбките била отпуска тоя ден 1 2 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 20 юли, 2020 Сподели Публикувано: 20 юли, 2020 На 17.07.2020 г. в 17:16, stanislavpp каза: Или vagina for life! 🤫 2 Връзка към коментар
flafi Публикувано: 21 юли, 2020 Сподели Публикувано: 21 юли, 2020 Адвокат към клиента си: — Вчера срещнах бившата ти жена. Каза, че ако продължаваш да не изпращаш редовно издръжка за децата си, ще се върне при теб. 5 1 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 21 юли, 2020 Сподели Публикувано: 21 юли, 2020 преди 7 минути , stanislavpp каза: Ииии, т’ва зловещо чак:((( Пу,пу,пу, да не се случва. Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 21 юли, 2020 Сподели Публикувано: 21 юли, 2020 Из Бг мама,в оригинал: "Момичета, трябва да се борим за мъжете си !!! От хубава по- хубава има, от умна по- умна... А мъжете - примитивни и първосигнални същества, мигнеш ли и губиш!" И още един бисер,пак оттам: ...напоследък ми е неприятно да ми го говорят. Харесва ми форумното общуване, има общуване ама няма звук." 1 10 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 21 юли, 2020 Автор Сподели Публикувано: 21 юли, 2020 Уж виц, а при мен си е самата сурова действителност! - Това лято пак ми се ходи в Таити! - Че ти пък кога си ходил там?!? - Не съм, но и миналата година ми се ходеше... 4 10 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 21 юли, 2020 Сподели Публикувано: 21 юли, 2020 преди 3 часа, stanislavpp каза: 2 9 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 21 юли, 2020 Сподели Публикувано: 21 юли, 2020 - Как се наричат тия, които едвам изкарват матурите с тройки? - Мини-с-три... 8 7 9 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 22 юли, 2020 Сподели Публикувано: 22 юли, 2020 "Здравей, Сийче!" "Ех, бат Петьо, две думи да кажеш, все ме навиваш" 2 7 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 22 юли, 2020 Сподели Публикувано: 22 юли, 2020 Най-добре са в Уганда: 2 1 1 17 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 22 юли, 2020 Сподели Публикувано: 22 юли, 2020 преди 58 минути , Боян Димитров каза: Най-добре са в Уганда: Ми, в калабалъка са изцерили и някои, дет не са болни:)))))) 1 5 Връзка към коментар
flafi Публикувано: 23 юли, 2020 Сподели Публикувано: 23 юли, 2020 Действието се разивива пред родилния дом на Шейново, а ситуацията била същата - един куп мъже, всеки от които крещял с пълен глас към жена си: -Марияяяя! Излез да те цункааам! -Таняааа! Покажи ми бебенцетооо! -Дафинкеееее! На кого приличааа? -Катяааа! Момче ли е или момичеее? Изведнъж, сред всички тези щастливи мъже, се появил някакъв здравеняк с ушанка и ватенка, който също отправил поглед към родилния дом и мощно изревал: -Иванеееее! Иване бееее! Всички замлъкнали и го загледали ужасени. Но човекът продължил да вика: -Иванеее! Покажи се бе, Иванее! Хората седяли като гръмнати, някои взели и да се кръстят, а човекът с ушанката погледнал към покрива на родилния дом и пак изкрещял: -Иванеее! Взел съм ти кафе, ела като оправиш керемидите! ----- 4 13 Връзка към коментар
Ognyan Публикувано: 24 юли, 2020 Сподели Публикувано: 24 юли, 2020 Ремонтът в министерството на туризма е малко КОН ЗА КОКОШКА? 5 9 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 24 юли, 2020 Сподели Публикувано: 24 юли, 2020 На 22.07.2020 г. в 21:28, flafi каза: Значи това заглавие категорично не е вярно, правилното е "Тъща яде сладолед". 3 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега