Petkan Публикувано: 24 юли, 2020 Сподели Публикувано: 24 юли, 2020 преди 9 часа, Ognyan каза: Ремонтът в министерството на туризма е малко КОН ЗА КОКОШКА? Всъщност, не си много прав... Красотата продължава да властва в Министерство на туризма !! 😆😆😆😆 2 1 Връзка към коментар
bay_kolio Публикувано: 25 юли, 2020 Сподели Публикувано: 25 юли, 2020 преди 18 часа, Petkan каза: Всъщност, не си много прав... Красотата продължава да властва в Министерство на туризма !! 😆😆😆😆 Всъщност кво пречи Ангелкова да поеме финансите? 2 1 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 26 юли, 2020 Сподели Публикувано: 26 юли, 2020 Жена с къса пола и прашки мие прозорците. Съпругът: –Хайде смъквай се от там вече! –Що? –Щото ,вече те гледам в You Tube как ги миеш, но от друг ъгъл... 1 9 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 26 юли, 2020 Сподели Публикувано: 26 юли, 2020 На 19.07.2020 г. в 11:26, bad kid каза: Според мен автоматично губят италианските си клиенти... Te и френските са аут... 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 26 юли, 2020 Сподели Публикувано: 26 юли, 2020 преди 23 часа, bay_kolio каза: Всъщност кво пречи Ангелкова да поеме финансите? Нищо не пречи:)))То у нас и Асан може да е министър на всичко:))))) 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 27 юли, 2020 Сподели Публикувано: 27 юли, 2020 Собственик на верига магазини решил да направи посещение на един магазин, за да види как се справят продавачите. Влязъл той в един от неговите магазини, отишъл до един ловно-рибарски щанд и чул следния разговор между клиент и продавач: - Ще ви предложа ето тези кукички, шаранджийски орловки, с тях рибата не може да избяга. - Ами добре ще взема една кутийка - съгласил се клиентът. - Обаче само с куки нищо няма да хванеш, трябва ти и едно влакно, ще ти предложа едно италианско, с него 50 килограмов сом можеш да извадиш. - Ами добре, ще взема една ролка - съгласил се клиентът. - Обаче без пръчка си за никъде, тука имаме една спинингова въдица със все макара - невероятна, с нея бе спечелен послед ния шампионат по риболов. - Ами добре ще я взема - съгласил се пак клиентът. - Но на теб ти трябва рибарска чанта, къде ще си слагаш принадлежностите... - Ами добре ще взема една рибарска чанта. - Ти сигурно искаш да ловиш и големи риби, затова без лодка си за никъде, от брега само дребосък ще хванеш. - Тогава ще взема и една лодка. - Ако ти се наложи да отидеш до някой високопланински язовир, как ще стигнеш до там бе, ми ти без високопроходим джип 4x4 въобще по добре да не ставаш рибар. - Добре ще взема и един джип, щом трябва. Тогава собственикът умилен от тази проява на своя продавач отишъл при него и започнал да му говори: - Браво бе, момче, ти си най-добрият продавач, който съм имал някога, ще ти увелича заплатата двойно, човекът беше дошъл само за една кукичка, ти успя да го убедиш да си купи цяло рибарско оборудване, лодка и джип... - А,а,а, да бе, за кукичка бил дошъл, дойде да пита за щанда със дамски превръзки, да купи на жена си, и аз му викам - така и така няма да правиш секс, поне иди за риба ! 4 2 12 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 юли, 2020 Сподели Публикувано: 27 юли, 2020 преди 18 часа, bad kid каза: Ми да бяха написали какво е... 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 27 юли, 2020 Автор Сподели Публикувано: 27 юли, 2020 преди 6 минути , AlexandraKo каза: Ми да бяха написали какво е... Да бе, да - че да почнат да влизат разни досадни граждани вътре... ------------------------------------------------------------------------------- - Как изкара снощи? - О-о-о, супер!!! - Е що не се тагна? - Не знаех къде се намирам ... 1 8 Връзка към коментар
Otnesen Публикувано: 27 юли, 2020 Сподели Публикувано: 27 юли, 2020 - Докторе,защо за преглед на тестисите ,ми връзвате ръцете отзад? - Много се нервирам, когато някой ме погали по косата... 1 1 13 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 28 юли, 2020 Сподели Публикувано: 28 юли, 2020 Един от златната колекция: Женска солидарност: Жената се прибира на сутринта, мъжът и я пита къде е спала. Казва, че е спала при своя приятелка. Мъжът се обажда на десетте най-близки приятелки. Всички отричат тя да е спала у тях. Мъжка солидарност: Мъж се прибира на сутринта, жена му го пита къде е спал. Казва, че е спал при свой приятел. Жената се обажда на десетте му най-близки приятели. Шестима от тях потвърждават, а другите четирима се кълнат, че още е там и не искат да го будят. 2 4 12 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 28 юли, 2020 Автор Сподели Публикувано: 28 юли, 2020 преди 4 часа, Zaro каза: Мъжка солидарност: Мъж се прибира на сутринта, жена му го пита къде е спал. Казва, че е спал при свой приятел. Жената се обажда на десетте му най-близки приятели. Шестима от тях потвърждават, а другите четирима се кълнат, че още е там и не искат да го будят. Всъщност това не е виц, това са нещата от живота, така се случва навсякъде : 1 7 Връзка към коментар
Lirea Публикувано: 29 юли, 2020 Сподели Публикувано: 29 юли, 2020 На нашето Черноморие бетонът е по-пресен от рибата. Джеймс Бонд в "Албена": – Кафе. Дълго кафе. – Три лева. Двадесет и три лева. Разговор в Слънчака: - Excuse me, българи ли сте? - Йес, кажете? 4 11 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 29 юли, 2020 Сподели Публикувано: 29 юли, 2020 Всяка прилика с действителни лица е случайна 🙂 Взето от: https://eurocom.bg/new/kholandski-karikaturist-osmya-borisov-i-geshev?fbclid=IwAR2n2esLTWd8tN4ir17h4LY1YYGBet00qVMPYIJnpKrU6qHokXDSIajUAdU 3 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 30 юли, 2020 Сподели Публикувано: 30 юли, 2020 На 28.7.2020 г. в 18:18, Фичо каза: Всъщност това не е виц, това са нещата от живота, така се случва навсякъде : Къде ме намесихте ?! Айде пак Ven62. Това са си "нещата от живота" на @Фичо. Аз съм невинен, но кой ли ще повярва, ако Фичо се самоцитира още 10-на пъти. Моля модераторите да се намесят. 1 6 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 30 юли, 2020 Сподели Публикувано: 30 юли, 2020 Един дървар минал по мост над реката и си изпуснал брадвата във водите ѝ. Заплакал от мъка, но тогава Господ му се явил и попитал: - За какво плачеш? - Как да не плача, Господи, падна ми брадвата в реката и сега не мога да си изхранвам семейството... Тогава Господ взел от реката златна брадва и попитал: - Това ли е твоята брадва? - Не, това не е моята брадва - казал дърварят. Господ взел от реката брадва от сребро и попитал: - Може би .. това е твоята брадва? - Не, това не е моята брадва - отговорил дърварят. И накрая Господ извадил от реката брадва от желязо. - Да, това е моята брадва - щастлив отвърнал дърварят. - Виждам, че си честен човек и съблюдаваш Моите заповеди, затова вземи като награда и трите брадви. Заживял дърварят щастливо и доволно, но за съжаление .. един ден .. съпругата му паднала от моста в реката... Отново заплакал от мъка и отново Господ му се явил и го попитал: - Защо плачеш? - Как да не плача, Господи, жена ми падна в реката... Тогава Господ извадил Дженифър Лопес от реката и попитал: - Това ли е жена ти? - Да, това е жена ми - щастливо отговорил дърварят. Господ се разгневи: - Ти ме излъга, защо? - Виж, Господи, бих могъл да отговоря, че това не е моята жена. Тогава ти щеше да извадиш от реката Катрин Зита-Джоунс, а аз отново щях да ти кажа, че тя не ми е жена. Тогава ти щеше да извадиш моята жена и аз щях да кажа, че това е съпругата ми... Щеше да ми дадеш и трите .. и тогава аз какво щях да правя с тях? Нямаше да мога да ги изхранвам всичките и никой от нас нямаше да е щастлив... ПОУКА: Когато мъжете лъжат, го правят с достойнство и в полза на всички! 8 1 18 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 30 юли, 2020 Сподели Публикувано: 30 юли, 2020 преди 26 минути , ven62 каза: Моля модераторите да се намесят. 10 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 30 юли, 2020 Сподели Публикувано: 30 юли, 2020 преди 6 минути , chandni каза: Явно сам трябва да си помогна: преди 24 минути , stanislavpp каза: ... - Виж, Господи, бих могъл да отговоря, че това не е моята жена. Тогава ти щеше да извадиш от реката Катрин Зита-Джоунс, а аз отново щях да ти кажа, че тя не ми е жена. Тогава ти щеше да извадиш моята жена и аз щях да кажа, че това е съпругата ми... ... ... @stanislavpp, Вица е готин, но моята лична подредба е точно обратната (за жените говоря, не за брадвите) 2 1 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 30 юли, 2020 Сподели Публикувано: 30 юли, 2020 преди 12 минути , ven62 каза: Явно сам трябва да си помогна: Не беше ли написано някъде в една мнооого стара и престара книга "Помогни си сам, за да ти помогне и модератор..."? 5 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 30 юли, 2020 Сподели Публикувано: 30 юли, 2020 преди 1 час, chandni каза: Не беше ли написано някъде в една мнооого стара и престара книга "Помогни си сам, за да ти помогне и модератор..."? Много неща мога да простя, но точно в този момент тикви и каскети … ми предизвикват остри стомашни конвулсии и неистови повици за … vomitus . 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега