AlexandraKo Публикувано: 30 юли, 2020 Сподели Публикувано: 30 юли, 2020 Преди 1 час, ven62 каза: Много неща мога да простя, но точно в този момент тикви и каскети … ми предизвикват остри стомашни конвулсии и неистови повици за … vomitus . Венчооо, да нямаш рефлукс?🙃🙃 Че е на нервна почва. 2 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 30 юли, 2020 Сподели Публикувано: 30 юли, 2020 преди 2 часа, ven62 каза: Много неща мога да простя, но точно в този момент тикви и каскети … ми предизвикват остри стомашни конвулсии и неистови повици за … vomitus . Внимавай само да не накривиш каскета и да се окаже, че си заровил нЕк'ви опасни боклуци в задния двор на комшията или да открият нерегламентирани чатове с комшийката в телефона ти... 2 3 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 30 юли, 2020 Сподели Публикувано: 30 юли, 2020 Така, де! 🤣🤣🤣 1 13 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 30 юли, 2020 Сподели Публикувано: 30 юли, 2020 Преди 1 час, crazyhorse каза: Така, де! 🤣🤣🤣 Може би съм малко старомоден, но дали ще си плюснеш мръсната джапанка или висналата цица на масата за мене е относително еднакво неприятно. Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 31 юли, 2020 Сподели Публикувано: 31 юли, 2020 Като не може с добро... ********************************************** Как стои въпросът с осигуровките: 8 3 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 31 юли, 2020 Сподели Публикувано: 31 юли, 2020 Да се надяваме, че само 2020, а не и 2025 например трябва да си много на зор да се жениш баш сега 🙂 1 1 3 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 31 юли, 2020 Сподели Публикувано: 31 юли, 2020 Конкурс по псуване - целта е кой ще изкара най-дълго без прекъсване. Излиза ядосан американски рапър и започва: -MADA FUCKIN 'BITCHES SHIT POLICE COCK SUCKING SON OF A FUCKS.... - и така около двайсет минути, след което се изчерпал.... Публиката избухва в овации. Следва млад и надъхан сърбин: -JEBEM VI PICHKU MATERNU I MURTV SESTRA ULADNO DUPE VI JEBEM PEDERI JEBENI...- и така около половин час, след което издъхнал. Публиката потресена избухва в още по-силни аплодисменти. Идва ред на български джентълмен от северозапада. Докато се качва на подиума, се спъва в един кабел и пада. Ставайки изригва в справедлив гняв: -АМУ ЕБА ПУТКАТА МАЙНА НА ТОЯ КАБЕЛ АМУ ЕБА И НА ТОЯ ДЕТО ГО Е ТУРНАЛ ТУКА И НЕГОВАТА МАМА ДА ЕБА И НА БАБА МУ ДА ГО ТУРА ПО ВСИЧКИ ДУПКИ И ДА ВИ ЕБА И СЦЕНАТА И КОНКУРСА ДА ВИ ЕБА ШЕ СЕ ИЗПОТРЕПА ТУКА ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА...- и така около един час... Публиката и журито дремали оцъклени без да реагират, очевидно потресени от суровия талант. Джентълменът видимо успокоен се приближил до микрофона и свенливо предложил: - Ми я да почвам освен, а...? 15 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 31 юли, 2020 Сподели Публикувано: 31 юли, 2020 преди 2 часа, neuromancer каза: Да се надяваме, че само 2020, а не и 2025 например трябва да си много на зор да се жениш баш сега 🙂 Бе, шуреят ми ще се жени през септември, да взема да му помогна с поканите. Сега сме заредени с маски в лабораторията, ако и новият принтер се справи с печатането, направо е готова работата... Хем тематично и снахата е колежка 😷 4 1 Връзка към коментар
Tim Публикувано: 31 юли, 2020 Сподели Публикувано: 31 юли, 2020 2050г. - карантината пада! - Скъпи, най после ще използваме резервацията за море от 2020г., тя ни е наследство от баба и дядо. 6 2 6 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 31 юли, 2020 Сподели Публикувано: 31 юли, 2020 - Владее ли английски? - Да - На какво ниво? - На ниво министър... 4 2 17 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 1 август, 2020 Сподели Публикувано: 1 август, 2020 2020 в една снимка. 7 2 25 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 1 август, 2020 Сподели Публикувано: 1 август, 2020 3 13 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 2 август, 2020 Автор Сподели Публикувано: 2 август, 2020 Пациент на контролен преглед: - Докторе, направо не мога да повярвам, че лекарството, което ми изписахте, така ми помогна. Вие сте вълшебник! Доктора: - Ако трябва да съм честен, тия в аптеката са вълшебници. По по погрешка съм ви дал бланка за рецепта, на която съм си разписвал химикалката. 3 1 18 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 2 август, 2020 Сподели Публикувано: 2 август, 2020 Табела на плажа: " Забранява се, на жените да се пекат без горнище! Защото, не всяко долнище ще издържи това! " 😉😂😜😁😂 3 6 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега