Otnesen Публикувано: 2 август, 2020 Сподели Публикувано: 2 август, 2020 1 2 3 12 1 Връзка към коментар
flafi Публикувано: 2 август, 2020 Сподели Публикувано: 2 август, 2020 Един руснак заминал на екскурзия в щатите със своя Запорожец. За нещастие там се повредил двигателя. Закарал колата в сервиза и работниците му обещали, че ще стане готов на следващата сутрин. На сутринта руснака плаща, качва се в колата и тръгва. Запорожеца се движи 100 метра, спира и тръгва назад. Отново се движи 100 метра, спира и пак тръгва напред. След като това се повторило няколко пъти руснака отишъл в сервиза и попитал какво става. Излязъл механика и казал: - Виж какво, всъщност ние му сложихме двигател от чистачките на Кадилак. 2 2 Връзка към коментар
Ognyan Публикувано: 2 август, 2020 Сподели Публикувано: 2 август, 2020 "Иван се изгуби в гората. Това, че имаше компас, му помогна да се изгуби по-на север." 6 17 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 3 август, 2020 Сподели Публикувано: 3 август, 2020 Никога не съм си представял, че Стоичков ще говори по-добър английски от целия министерски съвет заедно! 7 13 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 3 август, 2020 Сподели Публикувано: 3 август, 2020 Един фукльо отишъл при свой приятел: - Пич, запознах се с една страхотна блондинка! Ама, нямам терен! Ще ми дадеш ли ключа за гарсониерата ти? - Разбира се! На другия ден, самохвалкото пак се изтърсил: - Пич, забих една красива брюнетка! Ама - нямам терен! Може ли ключа от гарсониерата? - Нямаш грижи! На третия ден: - Пич, навих една суперяка червенокоска! Ама - нямам терен! Може ли ключа от гарсониерата? - Много ясно! Обаче, фукльото се нервирал: - Ти си голям сухар, бе, пич! Няма ли да ме разпиташ каква е тайната на моя чар? Как съм свалил такива готини мацки, как съм ги изчукал така,че да ме помнят за цял живот? - Какво да те разпитвам, бе, брат? Какво да те разпитвам, като всеки път ти давам ключа от пощенската кутия? 3 1 21 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 4 август, 2020 Сподели Публикувано: 4 август, 2020 След една известна възраст, да си добър в леглото, означава да не хъркаш... 2 1 8 1 Връзка към коментар
Tim Публикувано: 4 август, 2020 Сподели Публикувано: 4 август, 2020 Поздравления за всички тези, които работиха здраво, произвеждаха стоки и доставяха услуги, за да могат от днес хиляди хора да получат 30% по-високи заплати, за да редят пасианс на работа си още по-бързо.... 8 2 2 2 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 4 август, 2020 Сподели Публикувано: 4 август, 2020 3 1 8 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 4 август, 2020 Сподели Публикувано: 4 август, 2020 2 2 7 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 4 август, 2020 Сподели Публикувано: 4 август, 2020 - Докторе, когато любя жена си, тя не се възбужда! - Пробвай малко да смениш атмосферата, примерно опитай се да доведеш един негър да й маха с палмов лист, докато ти я любиш. Така и направил, маха негърът с листа, мъжът люби жена си, а тя отегчена. По едно време казва на негъра: - Сега ти я люби, а аз ще махам. Негърът къса жена му от секс, а тя пощурява от възбуда. Мъжът: - Виждаш ли, негър смотан, ето така се маха! ——————————————————————————————————————————————————————- Мили дами! Ако мъжът ви, само яде, лежи на дивана, пие бира и гледа телевизия, значи му е добре с вас, и ви обича. 4 3 6 1 Връзка към коментар
Coo Публикувано: 5 август, 2020 Сподели Публикувано: 5 август, 2020 1 hour ago, AlexandraKo said: Познах се... Но в Бриколаж, малко преди щетата и не седеше... 🙂 1 7 Връзка към коментар
Ognyan Публикувано: 5 август, 2020 Сподели Публикувано: 5 август, 2020 -Скъпа, цяла нощ сънувах, че карам колело.. -А, аз, че правя секс. -С мен ли? -Не, ти отиде някъде с колелото... 3 9 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 5 август, 2020 Автор Сподели Публикувано: 5 август, 2020 преди 44 минути , Ognyan каза: -Скъпа, цяла нощ сънувах, че ... Как беше лафът: "аз го знам по друг начин ", или по-скоро ми се струва, че някой доста е поокастрил един известен грузински виц, налага се да го споделя на грузински "руски", че иначе се губи голяма част от чара: Встречаются два грузина. Один другому: - Слушай, Гоги, да, мне тут таакой хароший сон приснылся, да, слушай - будто я в бэлий костум, бэлий шляпа, бэлий батынки на бэлом "Мерседесе" и я на нем па улыце "Шота Руставели" ТТУУДА-А-А-А-А, ССЮДАА-А-А-А-А, ТТУУДА-А-А-А-А, ССЮДАА-А-А-А-А ... - Э-э-э-э, Вано, очен интересно, дарагой, слушай, какой мине сегодня хароший сон приснился. Понимаешь, сижу я у себя дома, стук в дверь, аткриваю - ВАХ! - на пароге Мерилин Манаро, панимешь, да! Захады, красавица, садысь, дарагая, кофе, винаград, каньяк -канешна, дарагой, дастаю бутилка, тута апять стук в дверь, кто такой? Аткриваю - ВАХ! - на пароге Бирижит Бардо стаит! Прахады, красавица, захады дара... - Э-э-э-э, Гоги, так что же ты меня не пазвал?!?!? - Э-э-э-э, Вано, да я хател тебя пазвать, вихажу на балкон, а ты как дурак па улыце "Шота Руставели": туда-сюда-туда-сюда-туда-сюда... 4 11 Връзка към коментар
Otnesen Публикувано: 5 август, 2020 Сподели Публикувано: 5 август, 2020 2 1 1 1 7 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега