master_of_germs Публикувано: 5 август, 2020 Сподели Публикувано: 5 август, 2020 11 1 17 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 5 август, 2020 Автор Сподели Публикувано: 5 август, 2020 Преди 1 час, Otnesen каза: А за коз - кога? Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 5 август, 2020 Сподели Публикувано: 5 август, 2020 Жена си прави прическа, преди да замине на екскурзия до Рим. - И къде, муци, казваш, че ще ходиш - пита фризьорката й. - До Рим. - Ау-у-у, ужасен град, гмеж, мръсотия, просто ужас! И с какво ще летиш? - С Ал-Италия. - Най-гадната авиолиния на света! Самолетите стари, стюардите - грозни, храната - отврат. И къде ще отседнеш там? - В малко бутиково хотелче, казва се Тиесте. - Бутиково - дръжки! Била съм там, отвратно е, ужасно обслужване, хлебарки по стаите. И какво ще правиш, докато си там? - Ще разгледаме Колизеума, ще отидем до Ватикана, можем да видим и папата... - Ще видиш на куково лято! Най-много да излезе на едно балконче, голям колкото главата на топлийка и ти ще си една от хилядите, които ще си мислят, че са го видели. След месец жената се връща от Рим и е отново при фризьорката. - Е, и как беше, муци? - пита тя. - Невероятно - самолетът ни беше чисто нов, само дето ни се дублираха местата, но ни настаниха в първа класа и няма да ти разправям - шампанско, черен хайвер, млад стюард, който тичаше за всяка моя поръчка. А пък хотелчето - приказка! Току-що го бяха реновирали и ние бяхме първите гости, така че ни настаниха в президентския апартамент безплатно... - А във Ватикана ходи ли? - пита злобно фризьорката. - Ходих, муци, и да знаеш какво стана! Както си вървим, до нас се приближи швейцарски гвардеец, потупа ме по рамото и каза, че папата имал навик да кани на лична аудиенция случайни посетители и че на нас се е паднала тази чест. Влязохме в неговите покои, той дойде, аз коленичих пред него, той сложи ръката си върху рамото ми и знаеш ли какво ми каза? - Какво? - Чадо мое, кой те е подстригал така идиотски?! 2 2 30 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 5 август, 2020 Сподели Публикувано: 5 август, 2020 Имах съученичка, която беше като Nokia 3310 - на вид невзрачна, но безотказна и на мнозина им беше първата. 1 13 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 6 август, 2020 Сподели Публикувано: 6 август, 2020 Лято. Жега. Влакът София – Варна. Няма никакви места, всичко е претъпкано. На двама тарикати обаче не им се стои прави. Влизат в едно купе и почват да гледат под седалките, излизат… Влизат в следващото купе, пак гледат под седалките… Пътниците ги питат: – Какво правите, бе? – Абе, изпуснахме си змията и я търсим… Лека полека пътниците се изнизали от купето. Нашите се настанили вътре, заключили вратата, пуснали пердетата и легнали да спят. След няколко часа се събуждат. Единият поглежда през позореца. Вижда чичката, дето почуква колелата на влака… – Еййй, чичеее, във Варна ли сме вече? – Абе, к’ва Варна, бе… Вие не разбрахте ли… Некви идиоти си изпуснали змията и трябваше да откачим вагона. 4 2 10 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 6 август, 2020 Автор Сподели Публикувано: 6 август, 2020 След жесток скандал мъжът стои на дивана и плахо пита: - А поне телевизора мога ли да гледам? - Може, ама без да го включваш! 3 4 1 28 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 6 август, 2020 Сподели Публикувано: 6 август, 2020 Казах на моя приятел, който работи с чуждестранни клиенти и по цял ден е на call-ове, че маникюристката ми кара нова кола за 70 000 и я сменя на всеки 3 години. А той: - Това маникюра трудна работа ли е? Аз: Не Той: Аз мога ли да го правя? 3 4 Връзка към коментар
bay_kolio Публикувано: 6 август, 2020 Сподели Публикувано: 6 август, 2020 ПТП на кръстовище. Ядосан мъж пита мацка : - Ти кьорава ли си, ма? - Как ще съм кьорава, бе, нали аз те уцелих...! 1 13 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 6 август, 2020 Сподели Публикувано: 6 август, 2020 Бил Гейтс 30 години не може да ни накара да си купим лицензиран Windows, ще ни продава ваксина?! Б@хт# ентусиаста! 11 Връзка към коментар
tch Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 На 6.08.2020 г. в 22:49, Аzia каза: Хората като не следят простотиите във фейсбук, не разбира за какво става на въпрос 😄 Връзка към коментар
Coo Публикувано: 8 август, 2020 Сподели Публикувано: 8 август, 2020 Заради бурята, която мина през София с детето разглеждаме Fr24 🙂 Следяхме самолет на уиз от Малта и въздишах, че там се захрани с водорасли за първи път, а тази година така и не отидохме. През това време някъде след 20мин гледане изглежда самолета съвсем обърна без да кацне. Ех тая Малта, нито аз кацам при нея, нито тя при нас! 🙂 1 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 8 август, 2020 Сподели Публикувано: 8 август, 2020 3 1 7 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 8 август, 2020 Сподели Публикувано: 8 август, 2020 1 3 1 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 8 август, 2020 Сподели Публикувано: 8 август, 2020 - Докторе, цяла вечер не мога да спя. Щом си легна, и в главата ми нахлуват хиляди мисли! - Мога да ви предпиша разхлабително. - И ще заспя веднага? - Не, но ще имате само една мисъл! 5 5 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 9 август, 2020 Сподели Публикувано: 9 август, 2020 3 2 6 Връзка към коментар
Oldkozel Публикувано: 9 август, 2020 Сподели Публикувано: 9 август, 2020 Никога не казвай на жена, че има красиви мустаци! Дори ако са най-красивите! 2 11 Връзка към коментар
Gentleman Basta Публикувано: 9 август, 2020 Сподели Публикувано: 9 август, 2020 3 2 8 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 9 август, 2020 Сподели Публикувано: 9 август, 2020 преди 6 часа, Gentleman Basta каза: Той заплашен ли се чувства? 3 1 9 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 9 август, 2020 Сподели Публикувано: 9 август, 2020 Прането си има тънкости .. . 4 16 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега