Otnesen Публикувано: 11 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 11 октомври, 2020 Хелоуин 2020: "Лакомство или вирууууссс?!? 4 1 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 11 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 11 октомври, 2020 1 1 18 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 12 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 12 октомври, 2020 "Пернишка трагедия" Не ме биеш като в началото, друга ли си имаш? 1 6 Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 12 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 12 октомври, 2020 Асоциативно от друга тема - някой щеше да подарява работеща клавиатура, та ако има още една... Досистемнияадминистратор: - Скапамисешпацията,какводаправя? Отговор: На_напредналия_потребител_шпация_не_му_трябва! 7 12 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 12 октомври, 2020 Автор Сподели Публикувано: 12 октомври, 2020 2 1 20 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 12 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 12 октомври, 2020 Ревю на лак за нокти в Алиекспрес: 6 1 28 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 13 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 13 октомври, 2020 11-годишно момиче към баща си: – Тате, боли ме гърлото! – Защо? – Мисля, че е от водката, която пих снощи... – Ти пиеш? – Ми да, бяхме с гаджето ми.... – Имаш си гадже? –Ами да, стара работа... – как изглежда? – ....10 клас, с обица на ухото, разбойник си пада малко, но от детска педагогическа стая казаха ,че ще се оправи.... – Ооооо!....... Бащата вече е бял като финландец. – Оф, главата нещо ме боли, сигурно е от дискотеката... – Ходила си на дискотека??? – Ами, да! Само там дават да се пуши трева... – Ти пушиш трева??? - бащата вече е пред инфаркт... – .......и мисля, че ударихме колата ти! – Гаджето ти е карало колата ми?...... бащата вече се хванал за сърцето. Момичето: – Шегувам се бе, татк-о-о-о,.... исках само да ти кажа, че има много по-страшни неща от една двойка по математика... 3 19 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 13 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 13 октомври, 2020 преди 22 минути , AlexandraKo каза: @AlexandraKo , личи си че това е монтаж. Не е реалистично - щъркелите отлетяха на юг от нашите земи. 1 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 13 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 13 октомври, 2020 преди 9 минути , ven62 каза: @AlexandraKo , личи си че това е монтаж. Не е реалистично - щъркелите отлетяха на юг от нашите земи. Хихихи, монтаж ли?Браво, проницателен сиииииии! Колко му е да се наместят там:)))))) Ще ме умориш:))) Идеята е, че на всичко са способни, само и само да те ловнат:)))) 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 13 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 13 октомври, 2020 преди 37 минути , AlexandraKo каза: ... Идеята е, че на всичко са способни, само и само да те ловнат:)))) Така си е. Преди много време на входа на едно село - Пишурка (Монтана - Лом), ме спира един катаджия: - Превишил си скоростта - Я да видя. - Ето тука от това дърво до това дърво е 100 м. Аз щракам с тоя секундомер и ако е под тая чертичка, значи си с над 60 км./час. - Но с това нещо не може да ми засичате скоростта. Ако се забавите с 1-2 секунди да цъкнете и ще ме изкарате с по-висока скорост. ... Не отстъпва ... ... Тогава минах на друг вариант: Вадя аз една химикалка, "Смятам", пиша 3 реда с цифри и му показвам, че съм бил с 45 км/час. Катаджията погледна листа. Почервеня целия … и ме пусна. 4 3 1 Връзка към коментар
stotan Публикувано: 13 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 13 октомври, 2020 Не знам това дали е за тук, ама прилича на виц. 😀 Пожарникари в спасителна акция на куче, което се оказа жаба: https://life.dir.bg/day-lapa/pozharnikari-v-spasitelna-aktsiya-na-kuche-koeto-se-okaza-zhaba 2 Връзка към коментар
tch Публикувано: 13 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 13 октомври, 2020 преди 3 часа, ven62 каза: Така си е. Преди много време на входа на едно село - Пишурка (Монтана - Лом), ме спира един катаджия: - Превишил си скоростта - Я да видя. - Ето тука от това дърво до това дърво е 100 м. Аз щракам с тоя секундомер и ако е под тая чертичка, значи си с над 60 км./час. - Но с това нещо не може да ми засичате скоростта. Ако се забавите с 1-2 секунди да цъкнете и ще ме изкарате с по-висока скорост. ... Не отстъпва ... ... Тогава минах на друг вариант: Вадя аз една химикалка, "Смятам", пиша 3 реда с цифри и му показвам, че съм бил с 45 км/час. Катаджията погледна листа. Почервеня целия … и ме пусна. Често казано това ми звучи като виц и дано да е виц. А ако не е, все пак караше ли с превишена скорост 😄 2 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 13 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 13 октомври, 2020 преди 38 минути , tch каза: Често казано това ми звучи като виц и дано да е виц. А ако не е, все пак караше ли с превишена скорост 😄 Не е виц. Жена ми е свидетел. Разбира се, че карах с превишена скорост - някъде към 80. Който е минавал от там знае - това е една дълга права и поне в началото на селото пътя не е много разбит. 1 1 Връзка към коментар
bay_kolio Публикувано: 13 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 13 октомври, 2020 4 10 Връзка към коментар
searus Публикувано: 13 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 13 октомври, 2020 преди 5 часа, ven62 каза: Така си е. Преди много време на входа на едно село - Пишурка (Монтана - Лом), ме спира един катаджия: - Превишил си скоростта - Я да видя. - Ето тука от това дърво до това дърво е 100 м. Аз щракам с тоя секундомер и ако е под тая чертичка, значи си с над 60 км./час. - Но с това нещо не може да ми засичате скоростта. Ако се забавите с 1-2 секунди да цъкнете и ще ме изкарате с по-висока скорост. ... Не отстъпва ... ... Тогава минах на друг вариант: Вадя аз една химикалка, "Смятам", пиша 3 реда с цифри и му показвам, че съм бил с 45 км/час. Катаджията погледна листа. Почервеня целия … и ме пусна. Баща ми има подобна история, но в случая става въпрос преди много години за чудото на техниката, наречено "Таврия", която беше толкова зле, че само дето не трябваше да се бута по баирите, а един катаджия се опитал да го набеди, че кара с превишена скорост по един склон и след много разправии на баща ми му писва, хвърля му ключовете и казва "ей ти колата, качвай се на нея и ако успееш да вдигнеш повече от 20 на този баир, ти я подарявам на място!". И изобщо дори не се е шегувал (катаджията мисля, че сериозно се е уплашил и го е пуснал 🤣) 1 8 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 13 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 13 октомври, 2020 1 11 Връзка към коментар
tch Публикувано: 13 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 13 октомври, 2020 преди 2 часа, ven62 каза: Разбира се, че карах с превишена скорост - някъде към 80. преди 6 часа, ven62 каза: Вадя аз една химикалка, "Смятам", пиша 3 реда с цифри и му показвам, че съм бил с 45 км/час. Факир! Първо си разтеглил формулата s=v*t на три реда и след това си му сметнал едно 2-3 секунди време за реакция, че успееш да смъкнеш толкова скоростта 😄 3 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 14 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 14 октомври, 2020 9 1 4 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 14 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 14 октомври, 2020 Някой да знае къде е бай Иван ? 5 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 14 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 14 октомври, 2020 преди 16 часа, tch каза: Факир! Първо си разтеглил формулата s=v*t на три реда и след това си му сметнал едно 2-3 секунди време за реакция, че успееш да смъкнеш толкова скоростта 😄 Не, бях си нагласил скоростта при преобразуването от час в минути и после в секунди, но той не стигна до там. Това стана през 90-те. Бедни години и всеки се мъчеше, кой както може, да изкара пари. А този беше някакъв местен червендалест шишко, явно от самото си село, съдейки по диалекта му. 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 14 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 14 октомври, 2020 Вероятно по действителен случай Сега, когато сме женени, можеш да ми кажеш с колко мъже си била? - Не, няма, ще ми се сърдиш. - Не, няма. - Добре - седем. - В смисъл - аз съм седмият? - Не, ти си четвъртият. 2 13 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 14 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 14 октомври, 2020 На 13.10.2020 г. в 12:45, ven62 каза: Така си е. Преди много време на входа на едно село - Пишурка (Монтана - Лом), ме спира един катаджия: - Превишил си скоростта - Я да видя. - Ето тука от това дърво до това дърво е 100 м. Аз щракам с тоя секундомер и ако е под тая чертичка, значи си с над 60 км./час. - Но с това нещо не може да ми засичате скоростта. Ако се забавите с 1-2 секунди да цъкнете и ще ме изкарате с по-висока скорост. ... Не отстъпва ... ... Тогава минах на друг вариант: Вадя аз една химикалка, "Смятам", пиша 3 реда с цифри и му показвам, че съм бил с 45 км/час. Катаджията погледна листа. Почервеня целия … и ме пусна. Напомня ми един мой случай от онзи район с катаджия преди бая години. На сватба сме на състудент на благоверната в Монтана. По същото време моят любим отбор играе последен мач от първенството, вече е шампион, и ще вдига купата за първи път в своята история. Аз не близвам алкохол, телом съм на сватбата, духом на стадиона. Въздъхнах по едно време, погледнах с думи жена ми, тя ме разбра, кимна и ми каза "обади се, когато стигнеш". След 2 часа бях на мача, след още 2 пътувам пак към Монтана, да довърша сватбата, на която всички без младоженците разбраха за моето бягство. На излизане от Новачене къщите свършват, давам газ и хоп, антирадарът (тогава още имах) писна. Огледах се, нямаше къщи, значи сме извън населено място, 70 е ОК. По едно време един чичка със слънчоглед излетя на пътя ... току пред табелата за край на населеното място, която беше на няколкостотин метра след последната селска къща. Поговорихме си малко за "нещата от живота", дали работя, че наближават полицаите пенсия и ... отпердаших към сватбата, отново в приповдигнато настроение от шампионската титла. 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 14 октомври, 2020 Автор Сподели Публикувано: 14 октомври, 2020 преди 21 часа, ven62 каза: Не е виц. Жена ми е свидетел. Testis unus testis nullus! 1 1 2 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 14 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 14 октомври, 2020 преди 2 минути , Фичо каза: Testis unus testis nullus! Ти, сега, последно архитект ли си, юрист ли си или просто бивш гларус. И ладата беше свидетел - Lada 1500s 1 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега