T.E.Lawrence Публикувано: 8 август, 2016 Сподели Публикувано: 8 август, 2016 :D 15 Връзка към коментар
vencide Публикувано: 9 август, 2016 Сподели Публикувано: 9 август, 2016 Един мъж влиза в DM и пита: - Кой даде на жена ми лепило вместо паста за зъби!? Мълчание... По едно време стажанта се обажда страхливо. Мъжът му дава 50 лв и казва: - Благодаря ти, момчето ми!!! 7 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 9 август, 2016 Сподели Публикувано: 9 август, 2016 (редактирано) - Правя график за отпуските.Твоят месец с коя буква почва? - С буквата Ю. - Добре, записвам те за Юнуари ))) Селска къща, нощес на вратата се чука:"Извинете, дърва трябват ли ви"? -Не, благодаря. И на сутринта дървата ги нямало... Понякога ние, българите страдаме от тревожната мисъл, че нещо не е наред.А то, всъщност, нищо не е наред... Докарахме го до там, че ако видиш някой да плаче на Терминал 2, не знаеш изпращач ли е, заминаващ ли е или пристигащ.Или просто са му откраднали куфара... Редактирано 9 август, 2016 от AlexandraKo 15 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 9 август, 2016 Сподели Публикувано: 9 август, 2016 (редактирано) Богаташ на операционната маса се моли на хирурга: -Моля те, докторе, само ме спаси, ще ти дам колкото кажеш пари, ще те позлатя! Докторът: -Ти сега ги дай парите, че такива колко съм ги чуууувал! Помогнеш му, спасиш го, а той после лежи в ковчега и се прави, че не те познава.(( Народна медицина:светената вода е най-доброто лекарство срещу всички болести. Две капки,разтворени в бутилка ракия ви карат да забравите за всички болежки. Редактирано 9 август, 2016 от AlexandraKo 12 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 9 август, 2016 Сподели Публикувано: 9 август, 2016 Жан Габен към супер младите (по онова време) Жан-Пол Белмондо и Ален Делон: - Момчета, мляко ще пием, когато кравите започнат да ядат грозде. Това бая се чудех дали да не го пусна в раздела за кино, но все пак не е филм... 14 Връзка към коментар
vencide Публикувано: 10 август, 2016 Сподели Публикувано: 10 август, 2016 - Здрасти, как сте? Как са децата? - Добре сме. Децата завършиха. Синът ми е лекар, дъщерята стана учителка... Само най-малкият не ще да учи, живее при нас, занимава се с кражби... - Не ще да учи, а го държиш в къщи?! - Ами... той ни издържа. Другите са безработни... 13 Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 10 август, 2016 Сподели Публикувано: 10 август, 2016 - Господине, имате ли представа колко поднасяше колата Ви? - Пил съм 8 бири. - Това не е извинение да оставяте жена Ви да кара! 8 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 10 август, 2016 Сподели Публикувано: 10 август, 2016 :) 3 Връзка към коментар
Вероника Публикувано: 10 август, 2016 Сподели Публикувано: 10 август, 2016 Добре де... Ама айде обясни ми, моля те, кой нормален човек ще си хване за любовница математичка? capitain_oveur знаеш ли какви математички има даже една от тях е магеланка! 1 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 10 август, 2016 Сподели Публикувано: 10 август, 2016 capitain_oveur знаеш ли какви математички има Зная, зная Преди мнооого време се запознах с една - онлайн. ------- 18 - Аз съм хипар - пиша ѝ. - Имам проблеми със синусите, но пък членът ми е голям. А тя: - Ти повърхнина от втора степен ли си бе, идьот такъв?! И колко да ти е голям членът - 1x1045? А за проблема със синусите - познай! Изпрати ми PDF с четиризначни таблици ------- 5 Връзка към коментар
danimarkova Публикувано: 10 август, 2016 Сподели Публикувано: 10 август, 2016 Грък заема мястото си в самолета. След малко до него се настанява страхотна мадама и той се опитва да подхване разговор.– Бизнес пътуване или ваканция? – пита гъркът– Конференция на нимфоманки в Чикаго – отвъща тя.Мъжът преглъща от вълнение, не вярвайки на късмета си, и пита отново:– А какво е вашето участие на тази конференция?– Аз съм лектор и използвам опита си, за да разбия някои популярни митове за секса.– Какви например? – пита гъркът.– Ами, един от тях е, че афроамериканците са най-надарени, докато истината е, че местните индианци имат най-големи членове. Друг мит е, че французите били най-добрите любовници, докато фактите показват, че това са гърците. Всъщност, извинявайте, не би трябвало да обсъждам тази тема с вас, та ние дори не се познаваме – сепнала се изведнъж жената.– Винету – протяга ръка гъркът. – Винету Караманлис. 15 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 10 август, 2016 Сподели Публикувано: 10 август, 2016 (редактирано) Зная, зная Преди мнооого време се запознах с една - онлайн. ------- 18 - Аз съм хипар - пиша ѝ. - Имам проблеми със синусите, но пък членът ми е голям. А тя: - Ти повърхнина от втора степен ли си бе, идьот такъв?! И колко да ти е голям членът - 1x1045? А за проблема със синусите - познай! Изпрати ми PDF с четиризначни таблици ------- Тва "идьот" кърти и извозва )) Двама музиканти клюкарят: "Ти чу ли,че Петров изнесъл концерт в Африка? -Добре е направил - да видят, че има и по - страшни неща от глада." Ауууу, имаш нов часовник?Откъде? От сестра ми. Ми ти нали нямаш сестра? Така пише на часовника. Някакъв човечец гледа снимки на престъпници, дето пише "издирва се" и си вика: "Глей колко им е акъла на тея полицаи,бе - що не са ги фанали, докато са ги снимали?)) Редактирано 10 август, 2016 от AlexandraKo 11 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 10 август, 2016 Сподели Публикувано: 10 август, 2016 (редактирано) Седи един евреин на пътя и реве.Иде друг и пита що плаче. - Купих два билета от от лотарията и спечелих кола . - Добре де, тогава що плачеш, недоумява другият. Как що, а втория билет що го купииииих, продължава да реве първият.) Блондинка:Първия път се омъжих в София - несполучливо, втория - в Бургас - несполучливо, третия - в Пловдив - сполучливо.Муцка, от сега нататък ще се омъжвам само в Пловдив )) Тате, днеска даскалицата по математика ми каза, че нищо не знам и написа някаква цифра в бележника... Обяснителна бележка за пред шефа: "В понеделник не дойдох на работа, защото си мислех, че съм дошъл." Вчера моят ми изневери. А ти, квооо? А, върнах му го...още миналата седмица )) Редактирано 10 август, 2016 от AlexandraKo 10 Връзка към коментар
Iceman Публикувано: 10 август, 2016 Сподели Публикувано: 10 август, 2016 Тъща ядосана много на зет си: - Не мога да разбера дъщеря ми, какво хареса в теб? - Искаш ли да ти го покажа.....? 4 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 10 август, 2016 Сподели Публикувано: 10 август, 2016 :D 5 Връзка към коментар
Matea Публикувано: 10 август, 2016 Сподели Публикувано: 10 август, 2016 GTr.jpg 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 11 август, 2016 Автор Сподели Публикувано: 11 август, 2016 GTr.jpg А за незапознатите с народния епос - връзка към цялата епична поема ЯМКС + разяснения (18+++) 2 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 11 август, 2016 Сподели Публикувано: 11 август, 2016 Мислех да е петъчно.., но явно уикенда ще го започваме от днес : - Бабе, да знаеш от мене - трябва да имаш една голяма любов в тоя живот.- А твоята, бабо, коя беше?- Моряците, бабе, моряците! Жените са като Windows: до оргазма остават 4 минути, 3 минути, 2 минути, 3 минути, 2 минути, 7 минути, 1 минута, 12 часа. 8 Връзка към коментар
vencide Публикувано: 11 август, 2016 Сподели Публикувано: 11 август, 2016 Мъжът седи в кухнята и тихо си похапва кисело мляко, току-що купено от магазина. Влиза жена му, вижда това безобразие и пита: - Ти какво ядеш, мляко ли? Защо не го остави за детето? Мъжът, без да помръдне, отговаря:- Има и за него! И продължава да си хапва. - Ами ако и аз искам?!- Отвори хладилника, там има и за теб!- А майка ми - тя не е ли човек, на нея няма ли да ѝ се прииска млечице?! Мъжът се обръща, поглежда съпругата си и натъртено произнася:- Купил съм за всички! И се заема отново с млякото. Секунда пауза и жената изкрещява: - Защо си похарчил толкова пари само за кисело мляко?!? 12 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега