stanimir Публикувано: 26 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 26 октомври, 2020 Блаже и Мара били прочути в цяла Македония, че за целия си 50-годишен брачен живот нямали дори едно спречкване. В деня на 50-годишнината им, дошъл екип на националната телевизия, да вземе интервю от щастливата двойка и попаднал на Блаже, който кротко си пиел ракията. На въпроса на какво отдава безоблачното им съществуване като семейство, Блаже гаврътнал чашката и започнал да разказва отдалече. -Като се оженихме, казал той, двамата с Мара заминахме на меден месец в Испания. Там, наред с другите забавления, на третия ден от пребиваването ни, ни заведоха в елитна ферма, да яздим коне. На мен ми се падна една много красива и кротка кобилка, та нямах проблеми, яздех и си свируках. Добре, ама на Мара й се падна много лют кон, язди, що язди и я хвърли на 2 метра. Мара стана, поотръска се от прахта, па го помилва по гърба и с нежен глас каза: -Това ти е първият път! Продължихме да яздим, минахме 100 метра, конят се подплаши нещо и пак хвърли Мара. Тя пак се изправи, поизтупа си дрехите, поопипа се, че беше цялата насинена и пак помилва коня и му каза - Това ти е вторият път! Не мина много време, гледам конят пак хвърли Мара. Тогава тя се изправи и без да каже дума, извади пищов и го гръмна между очите. Аз се развиках - -Какво направи, кучко, майка ти мръсна, нормална ли си, какво толкова ти направи добичето, ти знаеш ли колко струва такъв кон? А Мара се обърна към мен и с нежен глас каза: -Блаже, това ти е първият път... 2 16 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 26 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 26 октомври, 2020 6 25 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 26 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 26 октомври, 2020 ТАЗИ ВЕЧЕР ДА СИ НАПРАВИТЕ ХУБАВ PCR ТЕСТ (P - пий C - си R - ракията)! АЙ НАЗДРАВЕ! 🍻 3 4 4 1 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 27 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2020 3 14 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2020 преди 43 минути , bad kid каза: Ама тооочно! 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 27 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2020 5 10 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 27 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2020 Откакто започнаха да си мият ръцете заради COVID-19, дюнерите не са същите... 2 13 Връзка към коментар
Tim Публикувано: 27 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2020 В такси: - Извинете за миризмата, но току що обработвах с дезинфектант. - А, нищо, нищо, аз от няколко дни нямам никакво обоняние.... 1 1 21 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 27 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2020 2 3 Връзка към коментар
tch Публикувано: 27 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2020 преди 7 минути , bad kid каза: Има ли до момента заразен по този начин? Ако няма значи не лъжат! 1 Връзка към коментар
funny Публикувано: 27 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2020 преди 21 минути , bad kid каза: Добре че го казаха. Половин година не отварям мейл-а си че де не прехвръкне пущината през екрана. Разгеле 1 1 4 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 27 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2020 преди 2 минути , funny каза: Добре че го казаха. Половин година не отварям мейл-а си че де не прехвръкне пущината през екрана. Разгеле Те, тези от Нова не са много в час и не бива да им се вярва - първо да си видят колко са здравите в телевизията, пък после да дават съвети. Аз, за всеки случай, и форума няма да отварям. 4 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 27 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2020 За да свалим малко напрежението искам да спомена само, че оригинала е малко по-различен, но това не означава, че Нова не са идиоти 4 5 Връзка към коментар
funny Публикувано: 27 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2020 Френско семейство се самоизолира след вечеря при немско семейство. Вечерята нямала вкус. 3 9 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 27 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2020 От утре пощальоните ще работят от дома си . Ще четат писмата ви и ако има нещо важно , ще ви звъннат ! 5 1 20 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 27 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2020 преди 3 часа, tch каза: Има ли до момента заразен по този начин? Ако няма значи не лъжат! Което ми напомня за вица, в който един луд стои и с една пръчка рови в една локва. Минава един човек и го пита: - Какво правиш? Лудият казал: - Гоня крокодилите. - Ми то няма. - Щото съм ги изгонил. И което ми напомня една действителна случка пред ендекатонакултурата. Стои едно момиче с една игуана и я показва на хората. Минава една жена, с външни белези на вътрешни душевни противоречия, и пита: - Имате ли деца? Момичето я погледна учудено, но отговори учтиво: - Не, нямам. А жената допълни: - Много ясно, т'ва ще ги изяде. 3 1 18 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 27 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2020 https://m.facebook.com/groups/2756063454618709?view=permalink&id=3425918707633177 4 Връзка към коментар
Otnesen Публикувано: 28 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2020 Социалната изолация е непосилна само през първите 2-3 години. После се свиква. Робинзон Крузо 2 14 Връзка към коментар
КолЮ Публикувано: 29 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2020 Как да не си ФЕН на Негово Проферско Величие ! 1 3 Връзка към коментар
savagejo Публикувано: 29 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2020 Представете си, че затворят супермаркетите. Тогава ще трябва да ходим на лов, за да ядем, а аз дори не знам къде живеят кюфтетата. 2 1 9 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 29 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2020 преди 2 минути , savagejo каза: Тогава ще трябва да ходим на лов, за да ядем, а аз дори не знам къде живеят кюфтетата. Спокойно, веднага след пържените картофи са, ще ги намериш 5 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега