oli_mali Публикувано: 7 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2020 1 1 10 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 7 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2020 преди 14 минути , Брани каза: Присетих се за нещо, дето прочетох днес. Най- вече, за коментара отдолу:)))))) 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 7 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2020 Малко ми е мъчно за него, че явно ще го прескочат като дойде време за нов крал. По стандартите на 80те и 90те може и да е бил твърде скандален за крал, но по стандартите на последните години е пиленце, сравнен с другите 🙂 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 7 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2020 преди 9 минути , Брани каза: Малко ми е мъчно за него, че явно ще го прескочат като дойде време за нов крал. По стандартите на 80те и 90те може и да е бил твърде скандален за крал, но по стандартите на последните години е пиленце, сравнен с другите 🙂 Ти па, нямаш ли, за какво друго да страдаш? Не го мисли него, я к’ва убава двойка са си с Камилата:))))) 4 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 7 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2020 преди 3 минути , AlexandraKo каза: Ти па, нямаш ли, за какво друго да страдаш? Не го мисли него, я к’ва убава двойка са си с Камилата:))))) Е как иначе, той е принц, а аз - тъмен лорд. Ако хората от висшето общество не се подкрепяме един друг, кой ще мисли за нас, простолюдието ли ... 😞 🙂 4 1 5 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 7 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2020 Преди 1 час, Брани каза: Е как иначе, той е принц, а аз - тъмен лорд. Ако хората от висшето общество не се подкрепяме един друг, кой ще мисли за нас, простолюдието ли ... 😞 🙂 Ох, пардон, бях забравила, колко си велик:)))) **************** Знам, какво си мислите, ама, не е това:)))) Задачка в ЦДГ - “ направи ракета от пластилин.” 2 8 Връзка към коментар
Otnesen Публикувано: 7 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2020 преди 2 минути , bobole4e каза: Байдън е заявил,че Мелания може да остане. 9 12 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 7 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2020 преди 15 минути , Otnesen каза: Байдън е заявил,че Мелания може да остане. Хехе, това много хубаво:))) Връзка към коментар
Брани Публикувано: 7 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2020 преди 13 минути , Костов каза: Хайде поне да изчакаме до 2022ра - да приключи това с ковида ... 2 1 Връзка към коментар
Ognyan Публикувано: 7 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2020 "Американците избират президент по-бързо в чужда държава, отколкото в собствената си..." 11 4 8 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 7 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2020 преди 17 минути , Брани каза: Хайде поне да изчакаме до 2022ра - да приключи това с ковида ... Ваша светлост, силно се надявах, че това с ковида ще го приключите 2021, но явно това не е по силите Ви 😉😝 1 2 3 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 7 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2020 Баща взима 4 годишния си син от детската градина. - Тате, искаш ли да ти изпея един стих? Ама трябва да ми пляскаш с ръце. - Добре, сине ще пляскам. Таткото започва да пляска, а синчето да рапира: - Майната им на комарите, майната им от сърце, а някакъв си п**ераст ми пляска тук с ръце. 2 8 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 7 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2020 преди 17 минути , Костов каза: Ваша светлост, силно се надявах, че това с ковида ще го приключите 2021, но явно това не е по силите Ви 😉😝 Ама каква точно светлост съм аз! Това е обидно! 🙂 1 1 1 2 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 7 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2020 преди 8 минути , Брани каза: Ама каква точно светлост съм аз! Това е обидно! 🙂 Да прощавате неволното объркване Ваша Тъмност. И моля Ви, освободете хватката южно от пъпа че гласът ми достигна неподозирани висоти. 1 1 5 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 7 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2020 Алооооууу, @Костов, все още аз съм Мастър на микробите в тоя форум! Към грешния отдел си пращаш жалбите. 😄 И като ти казвам, че данданията ще приключи до 2021 г., значи ще приключи до 2021 г. ... включително! 😉 А за другото предложение - твърдо съм за идеята. Даже мога и да кумувам 😄 2 1 2 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 8 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2020 6 12 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 8 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2020 преди 8 часа, master_of_germs каза: Алооооууу, @Костов, все още аз съм Мастър на микробите в тоя форум! Към грешния отдел си пращаш жалбите. 😄 И като ти казвам, че данданията ще приключи до 2021 г., значи ще приключи до 2021 г. ... включително! 😉 А за другото предложение - твърдо съм за идеята. Даже мога и да кумувам 😄 Ти, вместо да се надуваш, виж си подопечните, че изпуснА положението:)))))) То не ще, само да си началник, ми трябва и да се работи нещо:))))))) По тоя повод, тия дни : Вуте вика:” ТоА Бил Гейтс кво си мисли? Че ще му купим ваксината ли? Аз 30 години не му купувам Уиндоуса, ми си работим с него нелегално, та сега ли?” 1 8 Връзка към коментар
Tim Публикувано: 8 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2020 Когато свърши социалното дистанциране, предлагам на някой хора да не им казваме.... 6 10 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 8 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2020 3 9 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 8 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2020 4 6 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега