georgiev Публикувано: 11 август, 2016 Сподели Публикувано: 11 август, 2016 (редактирано) В наскоро проведена анкета, млади родители бяха запитани, какво биха направили, ако разберат, че детето им е Хомо Сапиенс.70% от тях са отговорили… че ще го изгонят от къщи. _______________________________ Поколението което седеше пред телевизора и се зареждаше с енегия от Кашпировски бълва огън и жупел срещу поколението което лови покемони _________________________________ Какво ли са правили нашите, за да убият скуката преди да има Интернет? Питах всичките си 26 братя и сестри и никой не знае... ________________________________ Двама парашутисти скачат от самолета. Носят се във въздуха. По някое време единият казва на другия:- Ябълка искаш ли?- Искам.Дава му, ония я изяжда.- Още една?- Давай.И нея изяжда, но пита:- Откъде пък ги вадиш тия ябълки?- На гърба ти цяла раница има с тях. __________________________________ Редактирано 11 август, 2016 от georgiev 22 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 11 август, 2016 Автор Сподели Публикувано: 11 август, 2016 _________________________________ Какво ли са правили нашите, за да убият скуката преди да има Интернет? Питах всичките си 26 братя и сестри и никой не знае... ________________________________ Това май ще да е било още по-отдавна - преди да има противозачатъчни. Връзка към коментар
Matea Публикувано: 11 август, 2016 Сподели Публикувано: 11 август, 2016 Изгубени в превода... 15 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 11 август, 2016 Сподели Публикувано: 11 август, 2016 (редактирано) Имаше едно време, ако си спомняте... ее, преди демокрацията ... обществени бани, в които срещу двайсетина стотинки ходеха да се къпят хората, които си нямат баня вкъщи. Обикновено в по-големите бани имаше отделения: вани, душове и курни /корито, от което човек си гребе топла вода и се полива/.И веднъж, значи, при курните една мацка се къпеее: веднъж шампоан - реши, плакне дългата коса... втори път, трети. После се търка, трие, сапунисва, втрива си някакво благовонно масло по тялото... Една бабка седи на съседната курна, бавно се плацика с таса и така, между другото:- Ей, моме!... Много си хубава! Мацката се усмихва:- Ееми, млада съм бабо, хубава съм!Бабата:– Момчетиите сигур все се обръщат след тебе...– Ми, обръщат се, да - усмихва се момата. Бабата: – И ти се слагат, нали? – Ми, да, така е - кокетничи леко мацето. - Ама ти си девствена и не им даваш, а? - повдига вежди бабата. Мацката, вирва глава:- Разбира се! Бабата гребва вода с таса, полива се и клати глава: - А после как ще съжаляваш... ааах, как ще съжалявааш! Редактирано 11 август, 2016 от iaia_mama 8 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 11 август, 2016 Сподели Публикувано: 11 август, 2016 (редактирано) Баба пита внучето:- Как прави кучето?- Бау!- А котето?- Мяу!- Ами щурците?- Кълна сеее, попадне ли в бедаа един от нааас... Редактирано 11 август, 2016 от T.E.Lawrence 19 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 11 август, 2016 Сподели Публикувано: 11 август, 2016 Не знам на кое по-напред да се смея, но последния ... определено взима превес... :D 3 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 12 август, 2016 Сподели Публикувано: 12 август, 2016 Хахаха последните няколко поста са ЕПИЧНИ, оправиха ми настроението Още се кискам... 2 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 12 август, 2016 Сподели Публикувано: 12 август, 2016 Хубаво е да си мъж! Няма токчета, няма епилации, няма грим. Почешеш си ташаците, наместиш ги и тръгваш. 11 Връзка към коментар
vencide Публикувано: 12 август, 2016 Сподели Публикувано: 12 август, 2016 - Здрасти, съседе! Как е бебето? - Бебето е добре, ама ние двамата се смачкахме от недоспиване. Ужасно се чувствам. - Мими как е? - Аз съм Мими! Гошо изглежда още по-зле... 17 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 12 август, 2016 Сподели Публикувано: 12 август, 2016 - Здрасти, съседе! Как е бебето? - Бебето е добре, ама ние двамата се смачкахме от недоспиване. Ужасно се чувствам. - Мими как е? - Аз съм Мими! Гошо изглежда още по-зле... Гошо, Гошоооооо!... 9 Връзка към коментар
bay_kolio Публикувано: 12 август, 2016 Сподели Публикувано: 12 август, 2016 (редактирано) Изгубени в превода... Ако трябва да е коректен превода може би terorist meat balls би било коректно Редактирано 12 август, 2016 от bay_kolio 1 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 12 август, 2016 Сподели Публикувано: 12 август, 2016 captain_oveur, дириш си белята...ъъъ метлата. 2 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 13 август, 2016 Сподели Публикувано: 13 август, 2016 Студентско общежитие. Седят трима студенти и се чудят какво да пият. Единият казва бира, другия ракия, третия попитал:- Няма ли да учим?Решили да хвърлят ези-тура, ако е ези - ще е бира, тура - ракия, а ако остане във въздуха, ще учат. Хвърлят монетата и тя остава горе бавно да се върти. Гледат я и единият промърморва:- Ей, тия физиците горе пак се занимават с глупости! 8 Връзка към коментар
akair Публикувано: 13 август, 2016 Сподели Публикувано: 13 август, 2016 След няколко години брачен живот жена пита мъжа си:- С колко жени си спал през живота си?- Ами чакай да преброя... Една, две, три, ти, пет, шест... Мъж и жена в леглото. Той иска, тя се оправдава - глава я боли, рано ще става... По едно време мъжът вади пръстен с диамант. Тя: - К'во? Мислиш си, че ще се продам за някакъв пръстен? За каква ме имаш? Някаква евтина продажница... Или малка ученичка... Или палава медицинска сестра? 10 Връзка към коментар
Yavor Публикувано: 13 август, 2016 Сподели Публикувано: 13 август, 2016 Говорят си двама:- Представи си, днес работих две смени.- Защо??- Без да исках съм задрямал, а никой не ме разбуди. ============================================== Трудно се обяснява на дете, че ако мама е облечена като медицинска сестра, на тати не му е лошо, а хубаво... :) ============================================== Питат радио Ереван:- Може ли мъж, обременен от комплекси, да има успех сред хубавите жени?- Може - отговаря радиото. - Ако комплексите му са хотелски и петзвездни! :) ============================================== Син казва на баща си:- Направо не знам какво да правя - в главата ми само жени и пари...- Виж сега, моето момче, и жените, и парите трябва да са ти в ръцете... В главата трябва да има мозък... :) :) ============================================== Сутринта правя гимнастика, навеждам се и допирам пода с длани. Жена ми излиза от банята и казва:- Не трябва чак да се кланяш, кажи просто "Добро утро!"... :) :) 12 1 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 14 август, 2016 Сподели Публикувано: 14 август, 2016 Брекзитът можело да се отложи за края на 2019 г. заради липса на преговарящи Министрите мислят, че задействането на член 50 може да се отложи за есента на 2017 г. Те казват, че няма необходимата инфраструктура за хората, които ще трябва да бъдат наети с оглед на преговорите за Брекзит. Те казват, че дори не знаят кои са правилните въпроси, които трябва да се зададат, когато най-накрая ще започнат преговорите с Европа, казва източникът. http://www.dnevnik.bg/sviat/2016/08/14/2811209_brekzitut_mojelo_da_se_otloji_za_kraia_na_2019_g/ 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 15 август, 2016 Сподели Публикувано: 15 август, 2016 Хубаво е да си мъж! Няма токчета, няма епилации, няма грим. Почешеш си ташаците, наместиш ги и тръгваш. Хм, Погледнато в перспектива изобщо не е така. Освен изброените дейности (тях никой не може да ни ги вземе) ще извършваме и всички женски - вече се епилираме, има и отделни случаи на гримиране, само гледай какво ще стане до 10-15 години. 2 Връзка към коментар
vencide Публикувано: 15 август, 2016 Сподели Публикувано: 15 август, 2016 - Докторе, не мога да отслабна! - Защо? - Ами дояждам на всички - на мъжа, на дъщерята... - Вземете си прасе да гледате. - Да бе, и на него да дояждам...! 7 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 15 август, 2016 Сподели Публикувано: 15 август, 2016 Хм, Погледнато в перспектива изобщо не е така. Освен изброените дейности (тях никой не може да ни ги вземе) ще извършваме и всички женски - вече се епилираме, има и отделни случаи на гримиране, само гледай какво ще стане до 10-15 години. И мойте наблюдения са,че мъжете отделят дори повече време от нас за външния си вид.Особено откакто излезе тая мода в главата да са като чеченски бунтовници - то грижата за такава брада не е лека работа. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега