marycap Публикувано: 15 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2020 "Котка влиза в кафене, поръчва си кафе. Сервитьорът стои и я гледа с паднало чене. Котката пита: - Какво? - Ъъъъ... ама вие сте котка! - Да. - И говорите! - Сензационна новина. Ще ми донесете ли поръчката или не? - О, извинете, ще ви я донеса, разбира се. Просто никога преди не съм виждал... - Нормално, за пръв път идвам тук. Търся си работа, бях на интервю и реших да пия едно кафе. Сервитьорът се връща с поръчката и вижда котката как трака бързо на клавиатурата на лаптопа. - Ето го кафето ви. Ъъъъ... помислих си, че... Виe нали търсите работа? Просто познавам един директор на цирк и той с удоволствие би ви взел на работа с много висока заплата. - Цирк? - пита котката. - Онова нещо с арена, купол, оркестър?.. - Да! - Клоуни, акробати, слонове? - Да! - Захарен памук, пуканки, захарни петлета? - Да-да-да! - Добре звучи... А за какво им е програмист?" 4 16 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 15 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2020 преди 6 часа, bad kid каза: T'ва младото поколение що така са му опадали зъбите...? То ще се окаже, че между 13:30 и 16:30 зъбите са повече...? 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 15 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2020 Не казвам, че жена ми купува много обувки, но антрето ни вече прилича на входа на джамия... ————————————————————- Минута мълчание за жените, които вложиха 2000€ в устните си, а сега трябва да носят маска за 2лв...! 6 8 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 16 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 16 ноември, 2020 преди 4 часа, stanislavpp каза: Минута мълчание за жените, които вложиха 2000€ в устните си, а сега трябва да носят маска за 2лв...! Но ще икономисат бая пари от червило. 2 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 16 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 16 ноември, 2020 преди 6 часа, chandni каза: T'ва младото поколение що така са му опадали зъбите...? То ще се окаже, че между 13:30 и 16:30 зъбите са повече...? Оф, верно е че е малко ретро вече тоя виц с дата петък миналата седмица. 😄 1 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 16 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 16 ноември, 2020 преди 15 часа, bad kid каза: преди 9 часа, chandni каза: T'ва младото поколение що така са му опадали зъбите...? То ще се окаже, че между 13:30 и 16:30 зъбите са повече...? Подсетихте ме за един истински случай: Майка ми, разглезена от по-големия й син - Ven62, учи другия си син (10 години по-малък) на математика. Виж сега , маме, на една поляна има 5 овце и 3 кокошки. Колко крака има на поляната. Брат ми мълчи … тъпо. След няколко опростявания на задачата и същия отклик от страна на брат ми се чуват крясъци: - Колко крака има на поляната бе, … животно със животно. 2 14 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 16 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 16 ноември, 2020 преди 42 минути , ven62 каза: След няколко опростявания на задачата и същия отклик от страна на брат ми се чуват крясъци: - Колко крака има на поляната бе, … животно със животно. На това му казвам "убедителен педагогически подход" 1 3 Връзка към коментар
tch Публикувано: 16 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 16 ноември, 2020 преди 17 минути , Zaro каза: На това му казвам "убедителен педагогически подход" Но и объркващ, изведнъж се появява ново животно на полянката 😄 4 11 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 16 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 16 ноември, 2020 преди 3 часа, Zaro каза: На това му казвам "убедителен педагогически подход" Явно не е бил чак толкова убедителен... Все пак само му е крещяла... Не му е "загряла врата" 1 1 1 Връзка към коментар
Georgi_G Публикувано: 16 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 16 ноември, 2020 Помните ли, по наше време нямаше психолози?! Изплющят ти два шамара и психиката ти се стабилизира! 8 13 Връзка към коментар
JazzMaster Публикувано: 16 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 16 ноември, 2020 преди 3 часа, ven62 каза: Подсетихте ме за един истински случай: Майка ми, разглезена от по-големия й син - Ven62, учи другия си син (10 години по-малък) на математика. Виж сега , маме, на една поляна има 5 овце и 3 кокошки. Колко крака има на поляната. Брат ми мълчи … тъпо. След няколко опростявания на задачата и същия отклик от страна на брат ми се чуват крясъци: - Колко крака има на поляната бе, … животно със животно. Предполагам е обмислял как деликатно да каже, че задачата има възможен отговор "от нула до 26" . Щото...нали... условието не предполага пълен комплект крайници у животните. 4 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 16 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 16 ноември, 2020 Преди 1 час, chandni каза: Явно не е бил чак толкова убедителен... Все пак само му е крещяла... Не му е "загряла врата" Не исках да излагам мама. (От позицията на днешното време - дето не си бием децата) Но преди 30+ години не беше така и брат ми (горкия) много бой ядеше - не че има резултат. преди 53 минути , JazzMaster каза: Предполагам е обмислял как деликатно да каже, че задачата има възможен отговор "от нула до 26" . Щото...нали... условието не предполага пълен комплект крайници у животните. Добра си беше задачата - на поляна, не в месарница. 1 1 7 Връзка към коментар
Bozhidar1978 Публикувано: 16 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 16 ноември, 2020 5 1 5 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 16 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 16 ноември, 2020 1 1 7 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 17 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2020 6 1 13 Връзка към коментар
stotan Публикувано: 17 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2020 В някакво село пред магазина е закачена маска и който влиза, я слага, излиза и пак я окачва. Идва следващият и я слага... Явно маски са осигурени за всички. 1 2 1 6 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 17 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2020 преди 57 минути , stotan каза: В някакво село пред магазина е закачена маска и който влиза, я слага, излиза и пак я окачва. Идва следващият и я слага... Явно маски са осигурени за всички. А това важи ли и за презерватив окачен пред публичен дом???🤔 2 1 Връзка към коментар
stotan Публикувано: 17 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2020 преди 3 минути , muchachote каза: А това важи ли и за презерватив окачен пред пуличен дом???🤔 А-а, никой не е казал, че презервативи са осигурени за всички. 2 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 18 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2020 1 9 Връзка към коментар
Светославов Публикувано: 19 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2020 Закачката на Жул за Сопотския лифт ме подсети за този виц: - Колко вегана са необходими, за да се изяде една пържола? - И един е достатъчен, стига да не го види никой. 3 2 11 Връзка към коментар
Crazy Horse Публикувано: 19 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2020 Новини от Скопие - Отрязаха 100 годишно дърво в Македония! - Защо? - Имало български корени. 3 21 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 19 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2020 Цял живот маа кренвирши, но вика "Няма да си бия ваксина, не знам какво има в нея". 8 21 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега