Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

"Котка влиза в кафене, поръчва си кафе. Сервитьорът стои и я гледа с паднало чене. Котката пита:
- Какво?
- Ъъъъ... ама вие сте котка!
- Да.
- И говорите!
- Сензационна новина. Ще ми донесете ли поръчката или не?
- О, извинете, ще ви я донеса, разбира се. Просто никога преди не съм виждал...
- Нормално, за пръв път идвам тук. Търся си работа, бях на интервю и реших да пия едно кафе.
Сервитьорът се връща с поръчката и вижда котката как трака бързо на клавиатурата на лаптопа.
- Ето го кафето ви. Ъъъъ... помислих си, че... Виe нали търсите работа? Просто познавам един директор на цирк и той с удоволствие би ви взел на работа с много висока заплата.
- Цирк? - пита котката. - Онова нещо с арена, купол, оркестър?..
- Да!
- Клоуни, акробати, слонове?
- Да!
- Захарен памук, пуканки, захарни петлета?
- Да-да-да!
- Добре звучи... А за какво им е програмист?"
  • Харесвам 4
  • Смея се 16
Връзка към коментар
преди 6 часа, bad kid каза:

Screenshot_20201115-180359-01.jpeg

T'ва младото поколение що така са му опадали зъбите...? То ще се окаже, че между 13:30 и 16:30 зъбите са повече...? :girl_crazy:

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Не казвам, че жена ми купува много обувки, но антрето ни вече прилича на входа на джамия...

————————————————————-

Минута мълчание за жените, които вложиха 2000€ в устните си, а сега трябва да носят маска за 2лв...!

C99D05C6-2D6E-429A-85D7-9080A46DB89A.jpeg.8986cbb54b72891d63a537d064ba24b6.jpeg

• Харесвам 6
  • Смея се 8
Връзка към коментар
преди 4 часа, stanislavpp каза:

Минута мълчание за жените, които вложиха 2000€ в устните си, а сега трябва да носят маска за 2лв...!

Но ще икономисат бая пари от червило.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 6 часа, chandni каза:

T'ва младото поколение що така са му опадали зъбите...? То ще се окаже, че между 13:30 и 16:30 зъбите са повече...? :girl_crazy:

Оф, верно е че е малко ретро вече тоя виц с дата петък миналата седмица. 😄

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 15 часа, bad kid каза:

Screenshot_20201115-180359-01.jpeg

преди 9 часа, chandni каза:

Подсетихте ме за един истински случай:

Майка ми, разглезена от по-големия й син - Ven62, учи другия си син (10 години по-малък) на математика. 

Виж сега , маме, на една поляна има 5 овце и 3 кокошки. Колко крака има на поляната. Брат ми мълчи … тъпо. След няколко опростявания на задачата и същия отклик от страна на брат ми се чуват крясъци:

- Колко крака има на поляната бе, … животно със животно.

• Харесвам 2
  • Смея се 14
Връзка към коментар
преди 42 минути , ven62 каза:

След няколко опростявания на задачата и същия отклик от страна на брат ми се чуват крясъци:

На това му казвам "убедителен педагогически подход"

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Връзка към коментар
преди 3 часа, Zaro каза:

На това му казвам "убедителен педагогически подход"

Явно не е бил чак толкова убедителен... Все пак само му е крещяла... Не му е "загряла врата" :tongue:

• Харесвам 1
  • Смея се 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 3 часа, ven62 каза:

Подсетихте ме за един истински случай:

Майка ми, разглезена от по-големия й син - Ven62, учи другия си син (10 години по-малък) на математика. 

Виж сега , маме, на една поляна има 5 овце и 3 кокошки. Колко крака има на поляната. Брат ми мълчи … тъпо. След няколко опростявания на задачата и същия отклик от страна на брат ми се чуват крясъци:

Предполагам е обмислял как деликатно да каже, че задачата има възможен отговор "от нула до 26" . Щото...нали... условието не предполага пълен комплект крайници у животните.

• Смея се 4
Връзка към коментар
Преди 1 час, chandni каза:

Явно не е бил чак толкова убедителен... Все пак само му е крещяла... Не му е "загряла врата" :tongue:

Не исках да излагам мама. :laugh:(От позицията на днешното време - дето не си бием децата)

Но преди 30+ години не беше така и брат ми (горкия) много бой ядеше - не че има резултат.

преди 53 минути , JazzMaster каза:

Предполагам е обмислял как деликатно да каже, че задачата има възможен отговор "от нула до 26" . Щото...нали... условието не предполага пълен комплект крайници у животните.

Добра си беше задачата - на поляна, не в месарница.:wink:

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 7
Връзка към коментар

В някакво село пред магазина е закачена маска и който влиза, я слага, излиза и пак я окачва. Идва следващият и я слага...
Явно маски са осигурени за всички.

• Харесвам 1
  • Шок 2
  • Браво 1
  • Смея се 6
Връзка към коментар
преди 57 минути , stotan каза:

В някакво село пред магазина е закачена маска и който влиза, я слага, излиза и пак я окачва. Идва следващият и я слага...
Явно маски са осигурени за всички.

А това важи ли и за презерватив окачен пред публичен дом???🤔

• Харесвам 2
  • Шок 1
Връзка към коментар

Закачката на Жул за Сопотския лифт ме подсети за този виц:

- Колко вегана са необходими, за да се изяде една пържола?

- И един е достатъчен, стига да не го види никой. 

• Харесвам 3
  • Браво 2
  • Смея се 11
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• Gentleman Basta
    • Diant
    • EmoKrastev
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.