iaia_mama Публикувано: 22 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2020 преди 45 минути , patilana каза: Ах, как ми се иска ... Ах как ми се иска , преглътнала риска, да мина през Шанз Елизе. Дори в карантина да бъда бамбина без маска и скрито лице. Мечтая спартански най - яките бански да купя от някой бутик. И после - летища, билети и писта. Да кацна на Бали. За миг. По кецове стари или по сандали да тичкам по пясък златист. Със тениска пъстра вълни да ме пръскат на някой плаж - слънчев и чист. Хамак да си опна под палми, на топло и келнер - красив, гол и бос, да носи напитки, калмари, и мидки, и боднат със сламка кокос. А вечер ... звездите да слизат в очите, Луната да висне над мен. ДА БЪДА ЩАСТЛИВА, КРАСИВА И ДИВА ОТ ТАНЦИ. И с най - бронзов тен. Ми, к'во ли да правя - ей тъй си мечтая с юргана завита добре. И чакам го тоя, проклетия Ковид, да вземе, че сам да умре. Много е сладко 🙂 Патилана, нали не възразяваш да го копна? 🙂 3 Връзка към коментар
Otnesen Публикувано: 22 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2020 Ако искаш черен петък, напий се в четвъртък. 8 2 16 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 23 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2020 "Нема па да си слагам таа ваксина. Не знам с кво моаа да ме зарази - си каза Джовани, който има 119 татуировки из цялото тяло. ————————————————————————————————————————————————————- В автосервиза, всяко "Оохооо" на майстора е поне +100 лв. ———————————————————————————————————————————————————- 6 7 Връзка към коментар
patilana Публикувано: 23 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2020 @iaia_mama нямаш грижи . Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 23 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2020 Годината е 2086-та. На запад хората са достигнали до нива да използват телепатия за комуникация помежду си. Български пощи доставят документ за карантина на Страцимир Върловски. Дългите спорове през годините все още не са изяснили дали Български пощи забавят документите или РЗИ не насмогват с издаването им. Продължават да текат дискусии и спорове по телевизии и радиа, кой е виновен за кризата с коронавирус. Страцимир трябва да се върне с машина на времето и да си излежи 14-дневната карантина наложена му от 1.03.2021г. Министъра на Здравеопазването прави лично преброяването на болните. От броя на активно болните става ясно, че България има поне 33 000 000 население. Пейо пощальона сваля маската в Маскирания певец и веднага бива вкаран в ареста. Скоро след това от Български пощи му плащат гаранцията, за да се върне той на работа. 7 Връзка към коментар
Otnesen Публикувано: 23 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2020 - Докторе, мъжът ми глътна аспирин погрешка - к'во да правим? - Ами създай му главоболие сега - що да иде хапчето на вятъра? 7 7 Връзка към коментар
Lirea Публикувано: 23 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2020 Хайде на промоциятаааа! 3 2 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 24 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2020 3 7 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 24 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2020 4 5 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 24 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2020 3 8 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 24 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2020 - Тате, какво е съединител? - Хммм... Нали знаеш, как понякога много ти се пърди, ама трябва да го пуснеш бавно и полека - е, такова! 3 5 Връзка към коментар
funny Публикувано: 24 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2020 "Като затворят и баровете, барем да поканят по-кадърните диджеи да пускат в Lidl и Billa. Че, то там хора си се събират достатъчно, ама някак няма атмосфера...😂😂😂 " 7 16 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 24 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2020 3 12 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 24 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2020 За малко да пробвам... 🤣🤣🤣 11 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 24 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2020 В Националната художествена галерия в Дъблин съпружеска двойка смутено разглеждала една от картините. На нея били изобразени трима съвсем голи чернокожи мъже, седящи на пейка. На двама от тях п***сите били черни, а на този, седнал в средата - розов. Кураторът на галерията разбрал, че на семейството му е трудно да интерпретира картината и затова им предложил личното си мнение. Повече от половин час той им обяснявал, че това символизира сексуалната подтиснатост на чернокожите в света на бялото патриархално общество, а розовият п**ис показва културното и социално им угнетяване. След като кураторът се отдалечил, към двойката се приближил някакъв ирландец и казал: - Искате ли да знаете какво наистина показва картината? - Смятате, че сте по-голям експерт от куратора на галерията ли? - Не, аз съм художникът, нарисувал тази картина. Всъщност в нея няма въобще чернокожи. Това са трима ирландски миньори. А средният в обедната почивка се е отбил вкъщи... 5 29 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 25 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2020 преди 8 минути , Coo каза: Само се надявам цвета на 2021 да не е само един нюанс по-светъл от Classic shit 🥴 4 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 25 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2020 Преди 1 час, Мари Николова каза: Само се надявам цвета на 2021 да не е само един нюанс по-светъл от Classic shit 🥴 Към оранж отива:)))) 6 8 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 25 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2020 Спрете да се гаврите с Мис България! Жената е баща на мой съученик! 4 1 9 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 25 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2020 Спойлер Когато си обръснеш топките и тя ти каже, че няма да идва. Внимание, 18+ 3 12 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 25 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2020 6 Връзка към коментар
stotan Публикувано: 25 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2020 Мда... 3 6 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 25 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2020 3 12 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега