bay_kolio Публикувано: 27 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2020 преди 10 часа, funny каза: Така погледнато... Прочетох някои допълнения: Не класиралите се да няма олимпиада. Грета тумберг да се приземят самолетите. 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 27 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2020 Когато нямаш пари, всеки Петък ти е черен ... 7 3 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 28 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2020 1 2 6 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 28 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2020 5 26 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 28 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2020 Хора... Някаква зла сила е влизала в гардероба и ми е смалила дрехите! 6 18 Връзка към коментар
jul Публикувано: 28 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2020 Ето и малко хумор : От днес: -Извинете, бара който беше тук затвори ли? - Да! Сега това е ветеринарна аптека. Какво да ти налея, животно? 😂😂😂😂😂😂 4 1 13 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 28 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2020 Това май, преди време го показах, ама сега се хилихме пак: 2 4 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 28 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2020 2 9 Връзка към коментар
bay_kolio Публикувано: 28 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2020 Жена към съпруга си: - Разбери, алкохолът е най-страшният на мъжа! - Мъж, който се крие от враговете си е страхливец! И като губиш... 6 10 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 28 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2020 ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ Уважаеми пияндурници и шаврантии, скъпи пръчове и пръчки, скъпи съселяне! Снощи са прибрах на дръво, заспал съм с дрейте и обущата, и заранта станах да кола прасето. Връзааме го с баце Лазко за задните крака и он отиде да дири големио нож, та да го пилнем на шмиргела и да ебем макята на прасето. Он Тошко на Лидка кьоравата отиде до долната маала да дири горелка от Цеко пожарникара да го опърлиме после, ма фана на некъде, я го пцувах, абе как ще да е. Бе наточиаме чикията, даже са порезах доде я пробвах бие ли на кво удара. Влезнах я у кочината, а баце Лазко клекна зад мене да го котка да го неа страх. Бе дееба мама му тамън да го натисна с колено и жената къде е видела, че има повърнато у една саксия нощеска и ма намери у зъбите с един фараж. Я залитнах и Гошко като са подплаши и като зе да ми ти тича оня шопар на два крака из градината. Ама тича да го еба и оре отзаде като фадрома. Я доде са зачуда дали да юсна една песница на баце Лазко, че блее, па дали да и кажа на мойта усойница, че у саксията повърна Митко лемавия и прасето са провре под мрежата, дека беше ждрапал песа да си крие кокалете от мачките и фана из улиците. Ора, мола ви са ако го видите прикоткайте го, давам награда 5 кила вино и 4 компота по избор, па ша ви викна и да седнеме като го опеча, че я саках да купим две, ама онаа мойта кае за кво са ти толко свинье и те, сега ше едем на неко му дедовия. Мола ви са! Бако 6 9 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 29 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 29 ноември, 2020 Някой пробвал ли го е? 3 12 Връзка към коментар
Еmilia Публикувано: 29 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 29 ноември, 2020 преди 14 часа, Георги Матеев каза: Хора... Някаква зла сила е влизала в гардероба и ми е смалила дрехите! 1 1 11 Връзка към коментар
Еминко Публикувано: 29 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 29 ноември, 2020 Искаш ли да имаш истински черен петък?? Напий се в четвъртък!! 1 Връзка към коментар
Светославов Публикувано: 29 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 29 ноември, 2020 Уважаеми съфорумки, ако сте изправени пред дилемата - диета или шоколад, какво бихте избрали: - черен, бял, млечен, с бадеми , с лешници??? :))) 1 12 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 29 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 29 ноември, 2020 3 17 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 29 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 29 ноември, 2020 Курс по английски за назаднали: Oh dear — О, еленче Bye bye baby, baby good bye — Купи, купи бебе, бебето е добра покупка Undressed custom model — Гол митнически модел Manicure — Парите лекуват No smoking — Тук не се закачат официални сака Let it be — Хайде да ядем пчели I’m just asking — Аз съм просто цар на задниците I have been there — Там имам едно бобче God only knows — Единственият нос на Бога Do you feel alright? — Опипа ли всички отдясно? To be or not to be? — Към пчелата или не към пчелата? I fell in love — Паднах в любовта Just in case — Само в кутия I will never give up — Никога няма да повърна I saw my honey today — Днес рязах своя мед с трион I’m going to make you mine — Отивам да ти изкопая мина Finnish people — Свършени хора Bad influence — Лош грип Phone seller — Обади се на продавача Good products — Господ е на страната на патиците Truly yours — Ваш Трули Let’s have a party — Нека организираме партия Watch out — Погледни навън I know his story well — Познавам историческия му кладенец Press space bar to continue — Космическият бар на пресата продължава I’ll be back — Ще бъда гръб Copyright — Копирано е правилно Sleep well — Кладенец на сънищата Hungry like the wolf — Унгарците обичат вълци He was fired from the company — Фирмата му изгоря Stop the violence — Нека цигулките замълчат Spirit is strong, but the flesh is weak — Алкохолът е добър, но месото не става. Give up smoking — Дай една цигара By the way — Купи шосе Wicked design — Злобен дизайн Birds in the skies — Птици на ски Are you afraid? — Ти да не си Фройд? Showtime — Покажи ми времето 7 3 22 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 29 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 29 ноември, 2020 В еврейската приказка Равин Худ вземал парите на богатите и ги раздавал на бедните с малка лихва. Това не знам дали вече не е публикувано тук: 2 15 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 29 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 29 ноември, 2020 8 15 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 29 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 29 ноември, 2020 7 18 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 29 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 29 ноември, 2020 преди 6 часа, AlexandraKo каза: Това ми напомни една от най-любимите ми древни класики... Радио "Ереван" обявило награда за този, който измисли виц с точно сто думи. Наградата спечелил следния виц: "Вчера некой подрезал дъските на клозета на дедо." ... Дотука са осем думи... Останалите деветдесет и две ги изпсува дедо, кога падна долу... 🤬😷 3 1 11 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега