MayaS Публикувано: 30 ноември, 2020 Публикувано: 30 ноември, 2020 Пак да ви питам: – 2020-та ще се отработва ли? 5 11
neuromancer Публикувано: 30 ноември, 2020 Публикувано: 30 ноември, 2020 преди 2 часа, MayaS каза: Пак да ви питам: – 2020-та ще се отработва ли? Мен ми се ще да се отживее, вместо отработи, ма надали... 9 4
ДиянаВ Публикувано: 30 ноември, 2020 Публикувано: 30 ноември, 2020 В България вече не се отработва, а се отпочива. Така че 😄😄😄 2 1
Светославов Публикувано: 30 ноември, 2020 Публикувано: 30 ноември, 2020 - Как премина денят ти? - Безвъзвратно 😞 9 1
Hadzhitodorovi Публикувано: 30 ноември, 2020 Публикувано: 30 ноември, 2020 На 29.11.2020 г. в 11:32, Георги Матеев каза: Let’s have a party — Нека организираме партия
stanislavpp Публикувано: 30 ноември, 2020 Публикувано: 30 ноември, 2020 Аз съм Тенчо. От Люлин. Е, не баш, щото дойдохме с жената от село преди двайсе и кусур години. То тогава нямаше вече работа на село, а и училището закриха, пък тя жената даскалица. Та взехме си децата и у София. Намерихме си квартира у Люлин, те тоя същия апартамент. Да ви кажа, много си ми е добре. С аверите всяка вечер тупаме карти, пием си я биричка, я ракийка. Като излезем на балкона и от шестия етаж кофите за боклук от раз ги улучвам. Няма да слизам за една торба до долу чак! Ама тая година умря на жената майка й. Та моята хубостница продаде къщата, двора и нивите и тръгна апартамент да търси. Ама не ще в Люлин,че и омръзнало от простотия и мръсотия! Нали е ентилигентна, само са и театри в главата! То кръчмите затвориха да няма къде човек да си отпусне душата, тя за театри реве! Та води ме тя да гледам един апартамент. Аз като видях още блока и си викам - тая работа не е за мен. Блокът нисък, има няма четири етажа. Саниран, измазан, един надпис няма по фасадата. Ами утре като се напия и ме фане любовта към ЦСКТ-то, къде да го напиша? И може и да ме фанат, щото един надпис веднага личи, не е като да са десет! На всичкото отгоре градинки направили, един бунар и някакви животни за украса! Ми то ако си фърлиш фаса в тея градинки, ония джофри дет ги поддържат, жив ша та одерат! Намигам аз на мойта, ама тя са прави, че не ма вижда. Влизаме във входа-чисто, лампите работят и всички крушки са си по местата. А вратата са отваря с чип! Бе тая жена луда ли е, аз като са напия вратата не уцелвам, та чипа ли! Качихме са в апартамента, пък той обзаведен. Мебелите новички, а в хола-бял килим. Жената едва не плаче от щастие, а аз пък-от мъка! Как ша поканя аверите аз на карти или след риба? Ми той Ванката дънките не ги е прал от как са разведе с неговата фльорца преди десет години! А дивана един светъл, даже едно родопско одяло няма, да са не цапа! И навсякъде така! Спалнята пък не оправена, барем един китеник да сложат връз чаршафите. И над главата-бяла кожена рамка! Ми то аз като са прибера от работа целия в масла и стружки, за една седмица черна ша стане! Ми няма да са къпа секи ден! Той Славито е прав, че нема вирус. Ама е с това къпане изстиват хората и като ги облъчи и 5G-то,ето ти болест! Ми що има най-много болни в София и големите градове? Щот са прекъпват за щяло и не щяло. Моя дядо са е къпал лятос на реката или ако го навали некой дъжд. Па живя 102 години! Погледнах през терасата, кофите за боклук ей на майната си! Нема да стане тая! Аз за една торба боклук да слизам чак от втория етаж! Ми да хода да подбирам мойта гъска и да питаме хазаина дали няма да ни продаде сегашния апартамент! Хем съм си свикнал, хем комшиите са свестни. Кеф ти да са напиеш, кеф ти да повърнеш в асансьора! Никой не ти са меша! Ако щеш цяла нощ пей, ако щеш реви-да живей България! Щото там сме сички патриоти и ша гласуваме за Славчо! Мъжко момче е той, не като тия педали тука-градинки и цветенца ! Ай да му са не види! 1 11
Еmilia Публикувано: 30 ноември, 2020 Публикувано: 30 ноември, 2020 - С какво си облечена? - С денонощницата... 11 12
Polina Публикувано: 30 ноември, 2020 Публикувано: 30 ноември, 2020 - Червена Шапчице, кo носиш в торбaта, ма? попита Големият лош вълк. “Що ми трябваше да се бръсна?!” тъжно си помисли Дядо Коледа… 4 17
Otnesen Публикувано: 30 ноември, 2020 Публикувано: 30 ноември, 2020 Върви си клошар през бунищата в Студентски град и изведнъж вижда гола жена. Пита я: - Втори закон на термодинамиката? - Ентропията на изолираната система не намалява! Продължил си човекът чудейки се: „Свястна жена! Що са я изхвърлили...” 3 16 1
Polina Публикувано: 1 декември, 2020 Публикувано: 1 декември, 2020 Си седат двајца историчари, “антични” македонци, пијат вино, и едниот на другиот му раскажува античка историја: – Знаеш ли, брате, како Пакистан го добил своето име? Знаеш ли дека то има чисто наше, македонско потекло! И не е од сега, ами од времето на Александар кога покорувајки ги народите кон Индија – случајно доживеал еден мал пораз на територијата на денешен Пакистан. По таа битка војската, нормално, била ранета, повредена, малку деморализирана… па затоа нашиот Војсководец одел од воин до воин и ги охрабрувал: Ајде јунак македонски не се предавај, ти пак ке станеш! И така на еден – пак ке станеш, на друг – пак ке станеш, се сторило: ПАК и СТАН, т.е. Пакистан! – Аууу, вели другиот, па ние така сега ке можеме да објасниме како настанал и Курдистан! 2 1 9
stanislavpp Публикувано: 1 декември, 2020 Публикувано: 1 декември, 2020 Писмо от Лили Иванова за Дядо Коледа: - Ей малкия, да не ме забравиш! ———————————————- Всеки вика вали сняг,а ние у Враца до 30 сантиметра му викаме слана! ———————————————— Бах мама му 😮 3 11
bad kid Публикувано: 1 декември, 2020 Публикувано: 1 декември, 2020 ⚠️Внимание! Тази нощ, в 23:30 ч., над главите ни ще прелетят самолети, натоварени със секретната задача да събират лични данни, за да ни чипират. Затова, смело и категорично напишете на прозорците, с лютеница: "Не разрешавам!" и заспивайте! 5 8
AlexandraKo Публикувано: 1 декември, 2020 Публикувано: 1 декември, 2020 преди 5 минути , bad kid каза: ⚠️Внимание! Тази нощ, в 23:30 ч., над главите ни ще прелетят самолети, натоварени със секретната задача да събират лични данни, за да ни чипират. Затова, смело и категорично напишете на прозорците, с лютеница: "Не разрешавам!" и заспивайте! Който няма лютеница, с паста за зъби може ли? Мога да се хвана на бас, че ще има пишещи... 3 3
AlexandraKo Публикувано: 1 декември, 2020 Публикувано: 1 декември, 2020 Ето ви куиз:))) Къде, ежедневното премитане на листата, става по този начин? 9
bibi Публикувано: 1 декември, 2020 Публикувано: 1 декември, 2020 преди 50 минути , AlexandraKo каза: Ето ви куиз:))) Къде, ежедневното премитане на листата, става по този начин? Сигур в Япония ? 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега