Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

"Преди 89-та година, два пъти изпращахме хора в космоса, а днес по новините съобщават, че държавата е успяла да купи фризер!?"

130223672_857384678350083_7114994008912477301_o.jpg?_nc_cat=102&ccb=2&_nc_sid=825194&_nc_ohc=fgo2hrMcYsQAX8Kj1cX&_nc_ht=scontent.fsof11-1.fna&oh=c2c685b25fe76ca3b5a8fc48cf51054c&oe=5FF5FAAD

• Харесвам 1
  • Смея се 16
Връзка към коментар

Какви времена бяха....

Кака Гинка, чистачка на летище "София", можеше да каже на 62 езика:

- „Къде стъпваш бе, тъпанар, не виждаш ли, че съм измила?

А сега с тия 5/6 самолета на ден.... защо да миеш.

• Харесвам 4
  • Смея се 9
Връзка към коментар
Един успешен понеделник за всички по света и...у нас!
Снимка 1. Успех за Япония с мисия, която достави проби от астероид!
Снимка 2. Успех за Китай, който се сдоби с проби от Луната, очаквайки тяхното скорошно пристигане на Земята!
Снимка 3. Успех за Space X. Първият американски кораб Карго Драгън извърши автоматично скачване с МКС!
Снимка 4. Успех за България и най-вече Бургас! Успешно разширяване на врата ,за да се вкарат фризерите за ваксините и то в изключително трудни условия!
  • Харесвам 3
  • Смея се 8
Връзка към коментар
Англичанин споделя впечатления след пътуване из България, с фокус върху интересните за него теми:
- Пробвах lipov tea, layka tea, само mamka tea не успях да опитам, макар че много ми го препоръчваха.
  • Харесвам 4
  • Смея се 14
Връзка към коментар

Свети Петър седи на вратата на рая. Приближава се чернокож.
- Как се казваш?
- Леонардо ди Каприо.
- Я изчакай малко тук - смутено отговорил светията.
После набира мобилен телефон и пита:
- Шефе, последно не разбрах - “Титаник” потъна ли или изгоря?

• Харесвам 2
  • Смея се 9
Връзка към коментар

Интервю с първия ваксиниран българин

- Господине, какво чувствате след ваксинирането?

- Амии, чувствам непреодолимо желание да си купя лицензиран Windows.

• Харесвам 4
  • Смея се 12
Връзка към коментар

ПрЕатели, нема се плашите от ваксината! И язе до едно време бех твърдо против да ме чипират! По принцип немам много тайни от Бил Гейтс ама си викам: ако утре хвана трипер, ‘що тряя да го знае и да оди да ме одумва пред Сорос и Ротшилд...после ше ме “разнесат” из целото село. Обаче една вечер ми пише Марк Зукърбърг на месинджъра: искаш ли да ми предоставиш личните си данни, та да изтегла кредит на твое име и да си купа къща у Неделково, оти нема къде да си претакам зелето, а па я в замяна ше ти дам да си направиш тест у фейса “какъв сос за пица си била у миналия живот”. Викам: Хубуу.  И така доде си правех теста се замислих, че ако стрина Стояна догодина вземе да коли прасето и хипотетично реши да го заколи на остров Фиджи и още по-хипотетично реши да ме покани..от Уиз Еър нема ме пуснат у самолета. 🤔 Или пък задето немам ваксина да ме накажат да не моа да имам деца, или още по-лошо да моа да имам деца, ама да станат фенове на Андреа. И като скочих като ужилена..викам на моя: стаяй да одим да се чипираме, доде има чипове, че после си е*а мамата.
Отидоме..лекаря ми вика: искаш ли двоен чип, с който да станеш рептил и да живееш 200 го̀дини? И кат се сетих, че след 200 години мое сме останали само я и Лили Иванова му викам: Ба! Ти луд ли си бе? Обикновен чип си искам!
Туриха ни чипа, накараха ни да подпишем декларация, че ако след две седмици земем да четем книгата на Криско и да искаме да гласуваме за Слави Трифонов, они не носат никва отговорност. Прелетеха над нас с неколко самолета да ни напръскат с Чемтрейлс, додоха два илюмината да ни просветат и ни пуснаха да си одим. 
Да ви кажа за са сме много доволни.  Фащаме Радио Веселина у Испания, имаме HBO без пари и интернета върви сто пъти по-бързо. Вече автоматично знам у коя кръчма се е забил моя и нема нужда да ода да го търса. Гълъб не мое да ме насере, щото само доде си помисли да хвръкне над мене и се е изпържил от 5 джи-то. 
Само едно е лошото, че са Бил Гейтс ми дава акъл по цел ден по телепатията...па не слагай толко сол у чушките, па не къпи котката с таа врела во̀да, па стига толко - вече изпи три рикии и утре ше ти се пръсне тъпата кратуна. Абе тоя що си не гледа уиндолса, а само се занимава с мене. Ебати досадния дедка. 
Сичко останало е супер! 
Вече мое ме каните на прасе у сека точка на планетата! 

И помнете, че светът е оцелял не защото се е смял, а защото се е ваксинирАл!!!

• Харесвам 3
  • Смея се 19
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Topfly
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.