dimitrov6 Публикувано: 13 декември, 2020 Публикувано: 13 декември, 2020 Най-кратките книги в света: 1. Сомалийска готварска книга. 2.Цигански кодекс на труда. 3.Македонска история. 4 1
AlexandraKo Публикувано: 13 декември, 2020 Публикувано: 13 декември, 2020 Хехе, най-новият лаф бил: ”Абе, к’во ме гледаш, като ваксиниран?” 4 11
lyusi Публикувано: 13 декември, 2020 Публикувано: 13 декември, 2020 Краднато от Фейсбук 🤣🤣🤣 "ПрЕатели, нема се плашите от ваксината! И язе до едно време бех твърдо против да ме чипират! По принцип немам много тайни от Бил Гейтс ама си викам: ако утре хвана трипер, ‘що тряя да го знае и да оди да ме одумва пред Сорос и Ротшилд...после ше ме “разнесат” из целото село. Обаче една вечер ми пише Марк Зукърбърг на месинджъра: Габриело, искаш ли да ми предоставиш личните си данни, та да изтегла кредит на твое име и да си купа къща у Неделково, оти нема къде да си претакам зелето, а па я в замяна ше ти дам да си направиш тест у фейса “какъв сос за пица си била у миналия живот”. Викам: Хубуу. И така доде си правех теста се замислих, че ако стрина Стояна догодина вземе да коли прасето и хипотетично реши да го заколи на остров Фиджи и още по-хипотетично реши да ме покани..от Уйз Еър нема ме пуснат у самолета. Или пък задето немам ваксина да ме накажат да не моа да имам деца, или още по-лошо да моа да имам деца, ама да станат фенове на Андреа. И като скочих като ужилена..викам на моя: стаяй да одим да се чипираме, доде има чипове, че после си е*а мамата. Отихоме..лекаря ми вика: искаш ли двоен чип, с който да станеш рептил и да живееш 200 го̀дини? И кат се сетих, че след 200 години мое сме останали само я и Лили Иванова му викам: Ба! Ти луд ли си бе? Обикновен чип си искам! Туриха ни чипа, накараха ни да подпишем декларация, че ако след две седмици земем да четем книгата на Криско и да искаме да гласуваме за Слави Трифонов, они не носат никва отговорност. Прелетеха над нас с неколко самолета да ни напръскат с Чемтрейлс, додоха два илюмината да ни просветат и ни пуснаха да си одим. Да ви кажа за са сме много доволни. Фащаме Радио Веселина у Испания, имаме HBO без пари и интернета върви сто пъти по-бързо. Вече автоматично знам у коя кръчма се е забил моя и нема нужда да ода да го търса. Гълъб не мое да ме насере, щото само доде си помисли да хвръкне над мене и се е изпържил от 5 джи-то. Само едно е лошото, че са Бил Гейтс ми дава акъл по цел ден по телепатията...па не слагай толко сол у чушките, па не къпи котката с таа врела во̀да, па стига толко - вече изпи три рикии и утре ше ти се пръсне тъпата кратуна. Абе тоя що си не гледа уиндолса, а само се занимава с мене. Ебати досадния дедка. Сичко останало е супер! Вече мое ме каните на прасе у сека точка на планетата! И помнете, че светът е оцелял не защото се е смял, а защото се е ваксинира̀л!" От: Gabriela NoImporta 2
Костов Публикувано: 14 декември, 2020 Публикувано: 14 декември, 2020 Гледам, че в темата за Covid19 се обсъждат ваксините. То хубаво се обсъждат, но някой знае ли какво съдържат? Едва ли. Но Ангел Радкоб работещ във фейсбук знае. Мислех да пиша, уважително, Господин Ангел Радкоб, но като разгледах профила се оказа, че е необвързанА. Това леко ме смути, щото няма да знам как да се обърна към него/нея, за да изразя огромната си благодарност, че ни светна какво всъщност съдържа ваксината. Ето всъщност какво е поместил/а Като човека се е постарал да ни разясни всичко. Хвала на такива Фейсбук писачи!!! 3 8
AlexandraKo Публикувано: 14 декември, 2020 Публикувано: 14 декември, 2020 преди 16 минути , Костов каза: Гледам, че в темата за Covid19 се обсъждат ваксините. То хубаво се обсъждат, но някой знае ли какво съдържат? Едва ли. Но Ангел Радкоб работещ във фейсбук знае. Мислех да пиша, уважително, Господин Ангел Радкоб, но като разгледах профила се оказа, че е необвързанА. Това леко ме смути, щото няма да знам как да се обърна към него/нея, за да изразя огромната си благодарност, че ни светна какво всъщност съдържа ваксината. Ето всъщност какво е поместил/а Като човека се е постарал да ни разясни всичко. Хвала на такива Фейсбук писачи!!! Ти се кискаш, ама има и такива, дето вярват... 4 1
chandni Публикувано: 14 декември, 2020 Публикувано: 14 декември, 2020 преди 23 минути , Костов каза: Още като стигнах до "поТиска ... желанието" и ми поТисна желанието да чета по-нататък... П.С. Angel Radkob явно по друга пътека е получил/а съответното количество антифриз... 2 4
Костов Публикувано: 14 декември, 2020 Публикувано: 14 декември, 2020 преди 6 минути , AlexandraKo каза: Ти се кискаш, ама има и такива, дето вярват... Даже познавам такива. И то умни хора, от които не съм го очаквал. 4
Zaro Публикувано: 14 декември, 2020 Публикувано: 14 декември, 2020 преди 15 минути , chandni каза: поТиска Е точно това по случайност му е правилно. - https://ibl.bas.bg/rbe/lang/bg/ПОТИСКАМ/ Подтискам не е. Епентеза. 9 1
stotan Публикувано: 14 декември, 2020 Публикувано: 14 декември, 2020 Антифриз- явно, за да не замръзва при -70. Ха-ха-ха. 2 3
Фил Публикувано: 14 декември, 2020 Автор Публикувано: 14 декември, 2020 От серията Oldies But Goldies DEFINITIONS ARCHITECT: Defines someone who was neither macho enough to become an engineer nor gay enough to become a designer. BANKER: Someone who lends you his umbrella when the sun is shining and takes it back when it starts to rain. BOY SCOUT: A child dressed like an asshole under the leadership of an asshole dressed like a child. CONSULTANT: Someone who uses your wife’s watch, tells you the time, and charges you for it. DIPLOMAT: Someone who tells you to go to hell in a way which makes you eager to start the journey. ECONOMIST: An expert who will know tomorrow why that which he predicted yesterday didn’t happen today. FRIEND: Definition of a person of the opposite sex who has that “Je ne sais quoi” which eliminates any desire to try and sleep with them. PESSIMIST: Optimist with experience. PROGRAMMER: Someone who fixes a problem you didn’t know you had in a way you don’t understand. PSYCHOLOGIST: Someone who looks at everyone else, when an attractive woman enters a room. UROLOGIST: Someone who looks at your penis with disdain, touches it with disgust, then charges you as if he’d sucked it. LOVE: Four-letter word, two vowels, two consonants and two idiots. DANCING: The vertical frustration of a horizontal desire. HEADACHE: Method of contraception most widely used by women. INTELLECTUAL: Someone capable of thinking for more than 1 hour about something other than sex. PITIFUL: Someone with an erection who walks into a wall and breaks his nose. TONGUE: Sexual organ which some degenerates use for the purpose of speech. MONOGAMY: repressed polygamy. NANOSECOND: Fraction of time which occurs between the lights turning green and the car behind honking its horn. NYMPHOMANIAC: Term applied by men to any woman who wants sex more than he does. TEAMWORK: The possibility of putting the blame on others. INTERVIEW: That which can be seen between the interviewee”s legs. ETERNITY: Period of time which lasts from when you finished until when you leave her in her house. EASY: Term applied to any woman with the sexual morals of a man. FOOTBALL: That which all women marry without knowing. HARDWARE: The part of the computer which you kick when the software malfunctions. IMPATIENCE: Waiting in a hurry. INDIFFERENCE: Attitude adopted by a woman towards a man in whom she has no interest; interpreted by the man as “playing hard to get”. INFLATION: Having to pay next years prices on last year’s salary. QUANTUM PHYSICS: A black man, looking in the shadows for a black cat which isn’t here. 2 5
master_of_germs Публикувано: 14 декември, 2020 Публикувано: 14 декември, 2020 преди 37 минути , stotan каза: Антифриз- явно, за да не замръзва при -70. Ха-ха-ха. Не предполагаш, колко си прав 🙂 Не е точно това, което си мислите, де. Не е етиленгликол, веществото, което обикновено е в съства на антифриза за автомобилите. Той си е отрова отвсякъде. Но всяко вещество, намаляващо температурата на замръзване, се нарича "antifreeze" и на всеки биологичен продукт, който се съхранява в "дълбок" фризер (това е жаргон, отнасящ се до температурния му диапазон,а не до размерите), трябва да му се добави съответен антифриз. 14
jul Публикувано: 14 декември, 2020 Публикувано: 14 декември, 2020 ,,Егати ужаса!" каза Стивън Кинг и изключи българските новини. 14
AlexandraKo Публикувано: 14 декември, 2020 Публикувано: 14 декември, 2020 @Светославов, супер е песнЯта! И много вярно се пее, че за всичко са виновни: мыши,китайцы,масоны и Дед Мороз
MayaS Публикувано: 14 декември, 2020 Публикувано: 14 декември, 2020 31 minutes ago, Светославов said: Песня о вирусе 🙂 : Честно, тук не знам да се смея или да плача. 1
AlexandraKo Публикувано: 14 декември, 2020 Публикувано: 14 декември, 2020 преди 7 минути , MayaS каза: Честно, тук не знам да се смея или да плача. Певецът Саркис Едуардс има няколко клипа по тоя повод. Ето ти още един, за да решиш😀 1
MayaS Публикувано: 14 декември, 2020 Публикувано: 14 декември, 2020 38 minutes ago, AlexandraKo said: Ето ти още един, за да решиш😀 Уууу да това вече е оптимистично и зареждащо 🙂 1
Светославов Публикувано: 14 декември, 2020 Публикувано: 14 декември, 2020 Преди 1 час, MayaS каза: Честно, тук не знам да се смея или да плача. И аз се чудех къде да го пусна, но по-добре да се смеем, отколкото да плачем. 2
Светославов Публикувано: 14 декември, 2020 Публикувано: 14 декември, 2020 Из сводката на МВР: - Пожарникар с риска на живота си изнесе от горящата сграда на хххбанк чувал с 1 млн евро. Героят е в неизвестност. 2 10
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега