AlexandraKo Публикувано: 21 декември, 2020 Публикувано: 21 декември, 2020 Най-актуалната свалка: - Госпожице, може ли да ми дадете една ваша снимка? - Защо?! - За да мога да покажа на Дядо Коледа какъв подарък искам... 6 1 7
AlexandraKo Публикувано: 21 декември, 2020 Публикувано: 21 декември, 2020 преди 23 минути , Velyana каза: И малко немски хумор 😂 Освен да ни го преведеш, че иначе, няма как да се засмеем... 2 2
Климент Публикувано: 21 декември, 2020 Публикувано: 21 декември, 2020 преди 16 минути , AlexandraKo каза: Освен да ни го преведеш, че иначе, няма как да се засмеем... Ще се пробвам аз От уроците по история знаем, че победата над чумата е празнувана с оргии продължили месеци. Вече планирано ли е нещо? Питам за един приятел 7 10
Фил Публикувано: 21 декември, 2020 Автор Публикувано: 21 декември, 2020 От офиса на Дядо Коледа в Лапландия изтече информация за най-честото желание в писмата от мъже: и съответно в писмата от жени: 5 15
funny Публикувано: 21 декември, 2020 Публикувано: 21 декември, 2020 Не е ясно Оскар Уайлд знае ли какво е казал, ама ... верно си е 3 2 4
Zaro Публикувано: 21 декември, 2020 Публикувано: 21 декември, 2020 Преди 1 час, funny каза: Не е ясно Оскар Уайлд знае ли какво е казал, ама ... верно си е Оскар Уайлд е цинично прав във всичко, което е казал. Не знам на кое се възхищавам повече - че е циничен или че е прав. Но едно е сигурно - брилянтен е! 13
AlexandraKo Публикувано: 21 декември, 2020 Публикувано: 21 декември, 2020 преди 4 часа, savagejo каза: Ако си нЕмате работа, викайте. Много силно се съмнявам, че здравният министър, ще ви чуе, а пък да хвърлите , правилните зарове, е съвсем утопия:))))🙃 1 1 3
Goal & Boss Публикувано: 21 декември, 2020 Публикувано: 21 декември, 2020 В обширна статия, публикувана в последния брой на списание "Science", известният археолог И. Джоунс твърди, че е открил грешка в популярния календар на маите, който предсказва края на света. „Работата е там, пише проф. Джоунс, че маите са допуснали грешка, която обаче не е в самата прогноза за края на света, а в изписването на годината. Изглежда че някой се е разсеял за момент и е написал 2012, вместо 2021. А иначе, продължава професорът, в прогнозите си никога не грешат маите, да им @&%@ майките!“ 2 1 7
master_of_germs Публикувано: 21 декември, 2020 Публикувано: 21 декември, 2020 Малко позабравени стари неща, които си припомних... Само да сте ми пипнали труповете, ваш'та мамица! Ако ще да се подмазвате, няма да стане ваш'та... Внимавайте, да не свършите при споменатите на първата снимка! Нека помогнем на един честен дядо Мраз... Не щем ний Европа, не щеме ний пари, а искаме ракията на старите цени! #оставка 5 10
bay_kolio Публикувано: 22 декември, 2020 Публикувано: 22 декември, 2020 Аз пък си мисля, че да новият ЩАМ ще трябва нов ЩАБ. Как да минем на второ ниво иначе? 2 3
AlexandraKo Публикувано: 22 декември, 2020 Публикувано: 22 декември, 2020 " Вирусът се сблъска с неземната красота на великобританците и мутира." 5 21
Фил Публикувано: 22 декември, 2020 Автор Публикувано: 22 декември, 2020 Здравейте, търся хора за споделено пътуване до България на 23.12. Тръгване с подводница от Лондон Бридж при отлива! 6 14
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега