Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:

-Жена, ей тука в тоя буркан ще пускам по 5лв, всеки път, когато правим секс. Накрая на годината ще ти купя подарък със събраните пари. От теб зависи лак за нокти ли искаш като миналата година или нов автомобил 😆😅😋

• Харесвам 5
  • Шок 1
  • Браво 2
  • Смея се 9
Публикувано:

Двама приятели разговарят на чашка пред бара:
- И как позна, че мечката е стръвница?
- По очите ... Гледаше точно като жена ми.

————————————————————

Пътен полицай спира шофьор.
- Извинете, господине - казва полицаят. - Знаете ли, че жена ви падна от колата преди четири километра?
- Слава Богу - отвръща мъжът. - Мислех, че съм оглушал.

• Харесвам 2
  • Смея се 8
Публикувано:
преди 2 часа, Ognyan каза:

Поне страничните ефекти щели да бъдат Леки... 

Пак има неясноти:

1. Ваксините сега в кренвиршите ли са?

2. Ако е така, как ще се ваксинират веганите (те не ядат месо, но вярват, че има такова в кренвиршите)?

😄

• Харесвам 2
  • Смея се 12
Публикувано:
преди 25 минути , boogy83 каза:

Ако е така, как ще се ваксинират веганите (те не ядат месо, но вярват, че има такова в кренвиршите)?

Как...Леки ще проведат масирана рекламна кампания по всички знайни и незнайни медии, че в техните кренвирши никога не е имало, няма и няма и да има месо. 

• Харесвам 3
  • Браво 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 47 минути , boogy83 каза:

Естествено, че са в кренвришите! Все пак искат да чипират и антиваксърите! :laugh1:

На 19.11.2020 г. в 13:36, oli_mali каза:

Цял живот маа кренвирши, но вика "Няма да си бия ваксина, не знам какво има в нея".

P.S. Не бързайте да се нахвърляте на кренвиршите... Изчакайте, втората вълна ваксини щели да са с буса на Винпром Пещера. :girl_crazy:

• Харесвам 4
  • Браво 1
  • Смея се 18
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 48 минути , boogy83 каза:

Пак има неясноти:

2. Ако е така, как ще се ваксинират веганите (те не ядат месо, но вярват, че има такова в кренвиршите)?

😄

Аз пък страдам че нямаше тържествена заря . Значи тържествено министерско посрещане на кашончетата имаше , а една заря, дунавско хоро, питка със сол не можаха да спретнат. Пфу. :huh:

• Харесвам 5
  • Смея се 3
  • Замислям се 1
Публикувано:
Преди 1 час, chandni каза:

P.S. Не бързайте да се нахвърляте на кренвиршите... Изчакайте, втората вълна ваксини щели да са с буса на Винпром Пещера. 

Е тия чакам 😄 Даже няма нужда от информирано съгласие, направо да ми сипват в чашката 😄

• Харесвам 1
  • Смея се 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• EmoKrastev
    • Vency
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.