stotan Публикувано: 3 януари, 2021 Публикувано: 3 януари, 2021 Приятели си говорят кой как е изкарал на Нова година: - Аз бях на Хаваите! - Аз бях с 10 мацки в президентския апартамент! - Аз бях с вас в кухнята, само че не пуших! 5 18
AlexandraKo Публикувано: 3 януари, 2021 Публикувано: 3 януари, 2021 Редовният секс, поддържа паметта в отлична форма. Да ви е честита, Новата 2016 година... 1 18
AlexandraKo Публикувано: 3 януари, 2021 Публикувано: 3 януари, 2021 Най-новата мода в обзавеждането: 4 15
Костов Публикувано: 3 януари, 2021 Публикувано: 3 януари, 2021 Чудя се, този ароматизатор, на какво ли мирише 18+ 5 1
Zaro Публикувано: 4 януари, 2021 Публикувано: 4 януари, 2021 преди 19 часа, Petkan каза: Стрес ли? Я чети тука: 1 2 1
master_of_germs Публикувано: 4 януари, 2021 Публикувано: 4 януари, 2021 Преди 1 час, Zaro каза: Стрес ли? Я чети тука: То не е за тая тема съвсем... Подобен случай сме имали още като студенти, като бяхме на стаж по акушерство и гинекология. Пациентка с две деца; мъжът й е помолен от по-младия си брат и съпругата му да свърши работата, понеже братът е стерилен. Да, ама проблемът всъщност е генетичен дефект и двамата братя го имат. Пациентката ни емпирично се е сетила още преди време, след безплодни години, така че и двете й деца бяха, дето си имаме един медицински хумор "от извънтаточна бременност", като е плащала за съответните дейности, но без знанието на мъжа й. И жената беше много притеснена, понеже наистина оттогава си има прекрасен брак. Ама на мъжете, особено на нашенските, им е много трудно да асимилират, че причините за незачеване се дължат много по-често на проблеми у мъжа, отколкото у жената. Пак според един друг наш професор, генетичните изследвания показват, че у нас една на седем бременности е "извънтаточна". Няма как да знаем дали е вярно, или си правеше майтап със студентите. 😉 5
Фил Публикувано: 4 януари, 2021 Автор Публикувано: 4 януари, 2021 Преди 1 час, master_of_germs каза: изследвания показват, че у нас една на седем бременности е "извънтаточна". Също така, други изследавния показват, че един на всеки трима има някакво психично разстройство. Така че следавщия път като се съберете с двама приятели и те ви изглеждат наред, замислетесе! 3 9
Фил Публикувано: 4 януари, 2021 Автор Публикувано: 4 януари, 2021 когато не са те научили, че не трябва да се подиграваш на физическите недостатъци на другите ... 4
Фил Публикувано: 4 януари, 2021 Автор Публикувано: 4 януари, 2021 Когато се напиел, Нострадамус звънял на бъдещата си. 13
Фил Публикувано: 4 януари, 2021 Автор Публикувано: 4 януари, 2021 преди 9 минути , AlexandraKo каза: Тя вече и ороци дава 1 1 7
AlexandraKo Публикувано: 4 януари, 2021 Публикувано: 4 януари, 2021 преди 57 минути , Фил каза: Тя вече и ороци дава Ми, кат е зела диплома:))))) 1 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега