Zaro Публикувано: 7 януари, 2021 Публикувано: 7 януари, 2021 Хубавият секс започва от 50!!! За евро става въпрос... 6 10
Радо Публикувано: 7 януари, 2021 Публикувано: 7 януари, 2021 So Trump has access to the nuclear codes but he can't Tweet or post to Facebook. ..... Your best sexual partner is yourself' https://www.bbc.co.uk/news/amp/newsbeat-53736087?__twitter_impression=true ... - Влизам Хари в спалнята, а тя чистак гола и цялата омазана в сметана... - И после Тоше? - Викам, нямаш ли лютеница аз съм Диабетик....! 1 12
Фил Публикувано: 7 януари, 2021 Автор Публикувано: 7 януари, 2021 преди 2 часа, Zaro каза: Хубавият секс започва от 50!!! Пуууу, тъкмо се зарадвах ... и Цитат За евро става въпрос... 7
stanislavpp Публикувано: 7 януари, 2021 Публикувано: 7 януари, 2021 САЩ с годишен бюджет 750 милиарда $ за отбрана , а сградата на парламента е превзета само за два часа от наследника на патешката династия и от човека с дрехите на Чобака... 2 10 1
flafi Публикувано: 7 януари, 2021 Публикувано: 7 януари, 2021 Две съседки се събрали да пият по кафе и оправят клюките в махалата. След около два часа приказки, гостенката си тръгва. Домакинята се обръща към малкия си син: – Леля Ванче си тръгва. Какво трябва да кажеш? – Ами... не знам! – Аз какво съм ти казвала винаги? – Най-после си тръгна тая глупачка! Два килограма сладки изяде с едно кафе 1 8
AlexandraKo Публикувано: 8 януари, 2021 Публикувано: 8 януари, 2021 Мъж и жена правят секс, но в този момент влиза дъщеричката им, на три годинки: - Тате, може ли да си поиграя с вас? Бащата, през зъби: - Мммможе... Малката се покатерва на леглото и сяда на гърба на баща си на конче, а той продължава с мероприятието. По едно време майката започва да стене и момиченцето се обажда: - Тате, а сега малко по-внимателно, щото на това място с чичо Гошо винаги падам... 2 3 17
Zaro Публикувано: 8 януари, 2021 Публикувано: 8 януари, 2021 И гласът зад кадър прошепва тихо ... https://www.facebook.com/ENEVKLISHE/videos/2831124323834634/ 2 2
гост Публикувано: 8 януари, 2021 Публикувано: 8 януари, 2021 Ако носите с вас по една бира във всяка ръка, няма да рискувате да се пипате по лицето. Следвайте ме за повече съвети срещу COVID-19. ---------------------- В продажба има три вида опаковки за антибиотици: таблетки, ампули и бройлери.... ---------------------- - Кой е най-плодовитата историческа личност? - Наполеон - има роднина във всяка психиатрична клиника. --------------------- Ветеринар отива на лекар: - От какво се оплаквате? - Да бе?!? То така е много лесно... ....................... - Подсъдими, обирът станал ли е така, както го описа прокурорът? - Не, но и неговият план си го бива! ........................ Било в ония времена, когато рокендролът бил още млад, а Варшавският договор пазел съня на мирните граждани. Границите били опасани с два рида бодлива тел, народната милиция била нащрек. Но било лято, дишало се малко по-свободно, по морето било пълно с чужденци и гларусите се били разщъкали. Двама представители на тази родна фауна се разбрали, че тази вечер ще "забиват" заедно. Разходили се, седнали в някакво кафене, заприказвали две полякини. Работите потръгнали и както си бил редът, отишли на ресторант, почерпили се, после на бар, където продължили с тези дела. Късно през нощта всички се запътили към хотела на нашите герои, където те пазели бутилка коняк, с намерението да продължат с почерпката. Обаче на единия гларус му дошло вповече и щом помирисал леглото, откъртил безвъзвратно. На другия ден по обяд, момчетата се събудили със съответстващия свиреп махмурлук, а момичетата си били тръгнали. Падналият рано в борбата мълчал гузно. Другият го подбъзиквал: - Алоуу, спящата красавица, как можа бе, как можа да се натаралянкаш така...Да изпуснеш такова разкошно гадже, цяла вечер те изяждаше с поглед. След много значителна пауза продължил: - Нооо, не се притеснявай, добре, че съм аз. Благодарение на мен, българската чест бе защитена. Първият се опулил невярващо: - Аре стига бе, само не ми ги пробутвай, че си ги изчукал и двете. Та ти беше по-пиян и от мене... - Нее, не съм ги чукал, но поне преди да се строполя в леглото, успях да им кажа, че сме сърби. 3 14
funny Публикувано: 8 януари, 2021 Публикувано: 8 януари, 2021 Не знам за вас, но съдейки по огледалото у дома, аз мойто антитяло го изградих... 5 16
iaia_mama Публикувано: 8 януари, 2021 Публикувано: 8 януари, 2021 На Бабинден също така имат празник: баба Яга, баба Меца, баба Марта и баба Цоцолана! A, и на баба ти хвърчилото 😁 Честит празник на всички акушерки и акушер-гинеколози (ако има тук такива), както и на всички баби въобще! 🙂 7 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега