DimitarD Публикувано: 11 януари, 2021 Публикувано: 11 януари, 2021 Леля Добринка живеела в Люлин...за да и е гадно...Работела чааак някъде около завод Електроника пак за да и е гадно. За да е изтормозена и каталясала всеки ден. Най-често пазарувала от Кирков, за да мъкне по-дълго пазарските чанти и ....да и е гадно... Една мразовита ноемврийска вечер, леля Добринка вървяла, огъната като въдица, под тежестта на битейските къхъри, вятърът прежулвал лицето и тъкмо пресмятала колко сол ще трябва на туршията, когато от тъмното пред нея изскочили двама младежи. Пъпчиви, дрогирани и премръзнали... - Шшшш, краво! Ела ма! - Ела тука ш ти е*а майката, дърта брантийо! - заговорили тинейджърите на леля ти Добринка... Жената нищо не отвърнала само ускорила крачка. - Ама, краво, щи седна на лицето ма! Щъ е*ъ в устата докат фръкнеш! Щъ изнасиля, курво! - Ще смачкам, ма - заканил се през зъби по- едрия от двамата. - Щи потроша ребрата, щи права главата поликлиника, ма! Ела, ма, ела ти размажем тъпата мутра дебела. Леля Добринка спряла,осъзнавайки прекрасно, че с двайсете кила зелки няма шанс да избяга. - Добре де, разбрах. Ти искаш да ме изнасилиш, а ти искаш да ме пребиеш, нали така? Айде помогнете на леля ви Добринка да качи зелето до вкъщи, ша ви сипя по една ракийка, ша ви резна по една салатка и кой за каквото е дошъл...Става ли? Тинейджърите се спогледали и веднага се съгласили. Нямали други ангажименти за вечерта и приели предложението, като веднага притичали да отменят с торбите уморената жена. Чичо Добри, съпруг на леля Добринка от 36 години, бил огромен, необезкосмен българин, който щом свършел работа в касапницата на пазара се отдавал на единственото си хоби - да прелива виното от дамаджаните по шишетата и обратно. Тъкмо се секнел в окървавената престилката/не я свалял и вкъщи/, когато се звъннало на вратата. Чичо Добри заклатил стоте и шейсетте си кила да отвори. - Добринке кви са тия двамата, ма? За кво не ме извика ми плащаш на хамали да ти качват зелето? - А тия не са хамали, Добри, не са. Ей тоя - казала леля Добринка , като посочила по-хилавия - иска да ме е*е, а другия - посочила тя по-ячкото момче- иска да ме пребие... Чичо Добри врътнал ключа и въздъхнал тежко. Хванал тинейджърите за яките и ги помъкнал навътре. - Тоя ли беше бияча? - попитал, докато засуквал яката на едрия до задушаване. - Тоя...тоя, Добри...Каза, че ще ми скача на главата... Добри си поел дълбоко въздух и набил с цялата си тежест една глава на побойника. Младежът се свлякал в несвяст. Чичо Добри го вдигнал и започнал да го навива като персийска пътечка за пране. Скочил му веднъж трупешката и след като се уверил, че побойникът няма вече нито един здрав зъб, повикал с жест изнасилвача да го последва в спалнята. - Тоя ли беше ебача, Добринке? - Тоя...тояр Добри...Каза че таковаа...докато фръкна.... Чичо Добри не казал нищо повече и директно засурнал обезумелия от ужас младеж към спалнята. По пътя, изпод престилката, измъкнал своя трийсе и един сантиметров хуй, деформиран от вени и хематоми и започнал да го подготвя за предстоящата любовна игра... Тук е мястото да добавим, че главата на чичо Добревия хуй била подобна на детска ръчичка стиснала портокал /както се казва/.... Виковете, които се чували от съпружеските покои били ужасяващи. След двадесетина минути чичо Добри се показал зачервен и плувнал в пот. Огледал са за жена си и се провикнал: - Добринкееееее, я ми дай онова швейцарското ножче, дет ми го подариха кумовете, да цепна няколко сантима, че нищо не става!.... Младежът изнасилвач през сълзи, със задавен глас, проплакал: - Чичо Добри, бе....чичо Добри.....Като човек ти се моля.....Нека опитаме още един път!!! 3 7
the7endless Публикувано: 11 януари, 2021 Публикувано: 11 януари, 2021 Поради ограниченията, свързани с COVID-19, на САЩ им се налага да правят преврати в собствената си държава 7 12
Фил Публикувано: 11 януари, 2021 Автор Публикувано: 11 януари, 2021 Вие тук от един маски се оплаквате, а някои хора какви жертви са принудени да правят ... 2 3
iaia_mama Публикувано: 11 януари, 2021 Публикувано: 11 януари, 2021 Не се сещам дали тази история съм я пускала тук преди, но: Съдията към обвиняемия: - Разкажете накратко какво се случи. - Ами, живеехме в къща с много саксии с цветя на двора. Преди едно рязко застудяване, жената прибра много от тях вътре, за да ги запази. Оказало се, че един малък смок се бил сгушил в едно от цветята. Когато бил внесен вътре и се стоплил, се раздвижил и жената го видяла да пропълзява под дивана. И надава невероятен писък. Аз, който в това време си взимах душ, изтичах гол в коридора да видя какво става. Тя ми каза, че има змия под дивана. Коленичих гол на пода, за да проверя. В този момент явно дошло кучето и ми завря студения си нос отзад, както правят кучетата. Аз обаче реших, че змията ме ухапа, изкрещях, подхлъзнах се и паднах на пода. Жената помислила, че съм получил удар, извика бърза помощ, покри ме с покривка и ми каза да не мърдам. Докторите нахлуха, не обърнаха внимание на протестите ми и ме понесоха на носилката. Точно тогава смочето реши да се размърда под дивана, един от екипа го видя и изпусна своя край на носилката, което обяснява счупения ми крак. Жената повика на помощ съседа, който се въоръжи с навит вестник и започна да ръчка под дивана. След известно време явно реши, че всичко е наред и каза на жена ми, че змията я няма. Тя с облекчение се тръшна на дивана и смочето, явно покатерило се между възглавниците, се размърдало. Усетила го, тя изкрещя и припадна. Съседът се втурна да й прави изкуствено дишане и точно тогава жена му влезе и го видя с устни върху тези на жена ми. Развика се и като Джеки Чан му нанесе страшен удар с пазарската чанта, от което пък и той припадна. Сега вече и полицията дойде. Видяха двамата на пода, жена му с окървавената чанта и рекоха да арестуват всички, но ние обяснихме защо е цялата патардия - заради едно смоче. Те не ни повярваха, но точно тогава смочето реши да докаже истината и изпълзя. Единият от полицаите се стресна, подскочи и се преобърна през прозореца върху кучето долу, което пък на свой ред се стресна и драсна към улицата, където някакъв явно се опита да го избегне и се натресе в полицейската кола, която взе, че се запали. Викнаха и пожарната, която в бързането си отнесе два стълба и спря тока и телефоните на целия квартал. Но пък загасиха патрулката. След време, изписаха ме от болницата, оправихме прозореца, кучето се върна, полицаите си взеха нова кола. Мина още известно време, с жена ми гледахме телевизия и по новините казаха, че се очаква рязко застудяване на времето. Жената ме попита дали да не вземе да внесе саксиите вътре. И тогава, господин съдия, я застрелях.. 5 15
Niceday Публикувано: 11 януари, 2021 Публикувано: 11 януари, 2021 * асоциативно от темата с ковид Пациентът: - Докторе, знам, че здраве не може да се купи с пари.. Докторът: - А бе кой ви ги говори тия глупости?! 3 11
Zaro Публикувано: 11 януари, 2021 Публикувано: 11 януари, 2021 преди 3 часа, iaia_mama каза: И тогава, господин съдия, я застрелях.. Така се прави. А не като онзи случай в Ческе Будейовице, където съдията попитал пан Хръдличка защо застрелял пани Хръдличкова след 30 години брак, на което той кратко отговорил: - От мързел. - От мързел? - повдигнал вежди съдията. - От мързел. А днес, а утре. И така 30 години. 2 13
Zaro Публикувано: 12 януари, 2021 Публикувано: 12 януари, 2021 преди 30 минути , Радо каза: Душът ми се вижда скъп. Можеше бутилка от минерална вода с надупчено дъно. 2 2
КолЮ Публикувано: 12 януари, 2021 Публикувано: 12 януари, 2021 Не съм сигурен, че е за тази тема, но става за губене на време Name 30 pop and rock bands 9
AlexandraKo Публикувано: 13 януари, 2021 Публикувано: 13 януари, 2021 Има мода, висша мода, а пък, това, било класика в жанра:)))))) 1 4
Zaro Публикувано: 13 януари, 2021 Публикувано: 13 януари, 2021 И запомнете - аналгин се приема орално - нищо, че му е такова името 2 11
Светославов Публикувано: 13 януари, 2021 Публикувано: 13 януари, 2021 Удобство да имаш мобилен телефон, блаженство е да нямаш. 6
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега