Фил Публикувано: 19 януари, 2021 Автор Публикувано: 19 януари, 2021 На 17.01.2021 г. в 18:26, AlexandraKo каза: Зависи, в черния има с триста повече, а в червения - 2624:)))))) Само, да не помисли някой, че и ориз броя:( Е, сега някой шси помисли, че си 'фанала сър Антъни да брои ориза. 1 3 1
Светославов Публикувано: 19 януари, 2021 Публикувано: 19 януари, 2021 Предупредителен надпис: - Кучето не е зло, но има много слаби нерви!!! 3 9
stotan Публикувано: 19 януари, 2021 Публикувано: 19 януари, 2021 - Здравейте! Пицария Гордън ли е? - Не, господине, това е пицария Google. - Значи съм набрал грешен номер? - Не господине, Google я купи. - ДОБРЕ. Тогава моята поръчка е ... - Е, господине, искате ли обичайното? - Обичайното? Познавате ли ме? - Според нашия идентификационен регистър за обаждания, в последните 12 пъти сте поръчали пица със сирена и наденица, с дебела кора? - ДОБРЕ! Това е! - Може ли да ви предложа този път с рикота, рукола и сухи домати? - Не, мразя зеленчуци. - Но вашият холестерол е много висок. - Откъде знаете? - От регистъра за абонатите ни и резултатът от кръвните Ви изследвания от последните 7 години. - Добре, но не искам тази пица, вече пия лекарство. - Не сте приемали лекарството редовно, преди 4 месеца сте купили само кутия с 30 таблетки в мрежата на Фармстор. - Купих повече от друга аптека. - Не се показва на кредитната Ви карта! - Платих в брой! - Но не сте изтеглил толкова много пари според банковото си извлечение. - Имам друг източник на пари. - Това не показва последната данъчна декларация, освен ако не получавате доходи от недеклариран източник. - КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ? Достатъчно! Омръзна ми от Google, Facebook, Instagram, YouTube. Отивам на остров без интернет, където няма мобилни телефони и никой не ме шпионира. - Разбирам, господине, но трябва да си подновите паспорта - изтече преди 5 месеца. 2 14
crazyhorse Публикувано: 19 януари, 2021 Публикувано: 19 януари, 2021 На 16.01.2021 г. в 23:21, stanislavpp каза: Имам и аз два броя-ака някой се интересува! 😉
Фил Публикувано: 19 януари, 2021 Автор Публикувано: 19 януари, 2021 преди 5 минути , crazyhorse каза: Имам и аз два броя-ака някой се итересува! 😉 cena? 1 2
AlexandraKo Публикувано: 19 януари, 2021 Публикувано: 19 януари, 2021 Преди 1 час, Фил каза: Е, сега някой шси помисли, че си 'фанала сър Антъни да брои ориза. Хехехе, тоз ми ти благородник, недолюбва ориз:)))
bad kid Публикувано: 19 януари, 2021 Публикувано: 19 януари, 2021 В България не казваме: ⚜,,Имам да вадя едни документи." или ⚜ ,,Отивам да подам заявление.", а казваме: ⚠️"Офф, трябва да ходя да се разправям." 13 7 1
stanislavpp Публикувано: 19 януари, 2021 Публикувано: 19 януари, 2021 преди 4 часа, Светославов каза: Предупредителен надпис: - Кучето не е зло, но има много слаби нерви!!! 6 1 9
DaBo Публикувано: 19 януари, 2021 Публикувано: 19 януари, 2021 Преди 1 час, chandni каза: Леле, това си било баш истина. 😯Намира се в Одеса и са вградили wi-fi рутър, да си имат free интернет тези, които го разглеждат. 😂 3 2
chandni Публикувано: 19 януари, 2021 Публикувано: 19 януари, 2021 преди 18 минути , DaBo каза: вградили wi-fi рутър, да си имат free интернет тези, които го разглеждат. Това са долни инсинуации.. Рутерът е "подарък" от Императора, за да ги следи какви ги вършат... 2
AlexandraKo Публикувано: 19 януари, 2021 Публикувано: 19 януари, 2021 преди 1 час, bad kid каза: В България не казваме: ⚜,,Имам да вадя едни документи." или ⚜ ,,Отивам да подам заявление.", а казваме: ⚠️"Офф, трябва да ходя да се разправям." Ама точно! Щото, където и да идеш по родните институции, все е Офффффффф:((((( 1
funny Публикувано: 19 януари, 2021 Публикувано: 19 януари, 2021 Търкам с пясък една тава на мивката в двора и тъй съм я лъснала, че видех като в огледало за задно виждане моя съпруг златен Митко, с гуменки в ръце, как се измъква по бял чорап навънка. Викам си , да му играя ли една тава в тиквата или да го оставя да се измъкне и да тръгна като сянка след него... Ударих го с тавата, тъй реших. Падна по гръб, врътна бялото на окото и се кротна. Аз измих още пет шес тави, три тигана изтърках, 50 буркана стъклени преплакнах и седнах под асмата малко да почина. Гледам го тоз лежи в несвяст, па от лявата му страна се търкалят тебеширите на кака Минка на внучката. Станах, взех единия тебешир, та го очертах Митето, както съм гледала в От Местопрестъплението. Вземах апарата, нащракАх малко снимки, една пинцета зех и найлонови торбички , наскубах му коса и някой друг сопол и ги разпределих чинно с етикети за ДНК проби. Мале, как съм се залисала, чак нокът му изтръгнАх за следствието, па тоя от болка ли що ли взе, че се събуди. Стана, залитна и като виде тебеширената фигура пак паднА. Взе да се опипва, търси рана май. Аз му викам :Мите, Хорейшио беше тука, прострелян си в далака, не ти дават много живот... Не е там далака бе пиле, то не мое сичко да ти е между краката... Както и да е. Казах му да ляга в очертанието и да не мърда, че екипа скоро пристига, ще го карат в моргата при патолога. Лежи. Нека лежи, че имам два тона сливи да закарам с комбито за ракия и дорде наготвя после, дорде се изкъпя, епилация тъй онуй, тоз да кротува. Бе ще му кажа после, че са сбъркали в лабораторията. Ай, отивам, че да не мръкне... 3 2 13
stanislavpp Публикувано: 20 януари, 2021 Публикувано: 20 януари, 2021 В Сибир понякога хората се шегуват с минусовите температури :))) 13 1
Otnesen Публикувано: 20 януари, 2021 Публикувано: 20 януари, 2021 И да си знаете - наръфана люта чушка и разведена жена са само за истински търсачи на силни усещания! 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега