iaia_mama Публикувано: 21 януари, 2021 Публикувано: 21 януари, 2021 Баба седи на пейка в парка, в ръцете й очила, чене, изкуствено око и перука, и си вика: – Баах ти, как кихнах само! Ай, честит Бабинден на всички баби! - за втори път този месец 🙂 2 6
Otnesen Публикувано: 21 януари, 2021 Публикувано: 21 януари, 2021 Тя: – Обичам смелите мъже. Той: – Напълняла си. 10
achieva Публикувано: 21 януари, 2021 Публикувано: 21 януари, 2021 Владеене на английски език след дистанционното обучение: No smoking! — Тук не се закачат официални сака! Undressed custom model. — Гол митнически модел. Manicure. — Парите лекуват. Let it be. — Хайде да ядем пчели. I’m just asking. — Аз съм просто цар на задниците. I have been there. — Там имам едно бобче. God only knows. — Единственият нос на Бога. Do you feel alright? — Опипа ли всички отдясно? Bye bye baby, baby good bye. — Купи, купи бебе, бебето е добра покупка. To be or not to be? — Към пчелата или не към пчелата. 5 7
Фил Публикувано: 21 януари, 2021 Автор Публикувано: 21 януари, 2021 Магеланците-планинари, изкачвали ли сте този връх? 4 1 12
Zaro Публикувано: 21 януари, 2021 Публикувано: 21 януари, 2021 Не че нещо ама по времето на Тръмп метрото ходеше до Хаджи Димитър... 2 21
funny Публикувано: 21 януари, 2021 Публикувано: 21 януари, 2021 "Новият щам е вече тук, все още не сме го доказали. Това поставя пред сериозна опасност бъдещите противоепидемични мерки", обясни причината за удължаването на извънредната обстановка здравният министър. 3 2 1
stotan Публикувано: 21 януари, 2021 Публикувано: 21 януари, 2021 Извънредното положение в приказките: Снежанка вече живее само с едно джудже, другите били контактни и ги затворили. Вълкът записал седемте козлета като домашни любимци, за да ги разхожда, но всъщност тайно се презапасил с храна... Червената шапчица вече не ходи до баба си, на бабата й носят храна до дома й. Спящата красавица никой не я бара, даже от щаба я дали за пример за спазване на правилата. Грозното патенце ще става все по-грозно - козметиците и фризьорите не работят. Трите прасенца си остават вкъщи при майка им, ще строят къщи като отмине вируса. Хензел и Гретел се загубили в гората, защото не ги пуснали да вървят заедно. Все пак извадили късмет - вещицата е от рисковата група. Дядо вади ряпа само между 8,30ч. и 10,30ч. По същото време и баба Мравка тича за храна, а щурецът е безработен - сватбите и семейни празненства са забранени. Крали Марко го спрели на КПП-то, не приели отрязаната глава на ламята за декларация за преминаване и го върнали обратно. Лъжливото овчарче го глобили 5000 лв за разпространяване на невярна информация, а в дядовата ръкавичка вече се влиза само по един. Пепеляшка си загубила и втората обувка, докато бързала за брифинга. В крайна сметка Малкият принц си е най-добре, защото той живее на друга планета. 9 1 7
AlexandraKo Публикувано: 21 януари, 2021 Публикувано: 21 януари, 2021 преди 28 минути , stotan каза: Извънредното положение в приказките: Снежанка вече живее само с едно джудже, другите били контактни и ги затворили. Вълкът записал седемте козлета като домашни любимци, за да ги разхожда, но всъщност тайно се презапасил с храна... Червената шапчица вече не ходи до баба си, на бабата й носят храна до дома й. Спящата красавица никой не я бара, даже от щаба я дали за пример за спазване на правилата. Грозното патенце ще става все по-грозно - козметиците и фризьорите не работят. Трите прасенца си остават вкъщи при майка им, ще строят къщи като отмине вируса. Хензел и Гретел се загубили в гората, защото не ги пуснали да вървят заедно. Все пак извадили късмет - вещицата е от рисковата група. Дядо вади ряпа само между 8,30ч. и 10,30ч. По същото време и баба Мравка тича за храна, а щурецът е безработен - сватбите и семейни празненства са забранени. Крали Марко го спрели на КПП-то, не приели отрязаната глава на ламята за декларация за преминаване и го върнали обратно. Лъжливото овчарче го глобили 5000 лв за разпространяване на невярна информация, а в дядовата ръкавичка вече се влиза само по един. Пепеляшка си загубила и втората обувка, докато бързала за брифинга. В крайна сметка Малкият принц си е най-добре, защото той живее на друга планета. Еееее, то за Малкия принц си е ясно:)))Добре си е той, няма НОЩ, пощ и пр:))))) 3
stotan Публикувано: 21 януари, 2021 Публикувано: 21 януари, 2021 преди 28 минути , AlexandraKo каза: Еееее, то за Малкия принц си е ясно:)))Добре си е той, няма НОЩ, пощ и пр:))))) И може да си ходи, където си иска, без PCR тест. 😭 2
Костов Публикувано: 21 януари, 2021 Публикувано: 21 януари, 2021 преди 3 часа, funny каза: "Новият щам е вече тук, все още не сме го доказали. Това поставя пред сериозна опасност бъдещите противоепидемични мерки", обясни причината за удължаването на извънредната обстановка здравният министър. И така отиде до 3000-та година. Докато ги изредим всички щамове.
funny Публикувано: 21 януари, 2021 Публикувано: 21 януари, 2021 преди 14 минути , Костов каза: И така отиде до 3000-та година. Докато ги изредим всички щамове. Мен по ме притеснява че знаят че новия щам е тук ВЪПРЕКИ че не са го доказали 2
ДиянаВ Публикувано: 21 януари, 2021 Публикувано: 21 януари, 2021 Преди 1 час, Радо каза: Винаги съм се чудела на късмета работа, що за късмет е 🙃 4 2
bobole4e Публикувано: 21 януари, 2021 Публикувано: 21 януари, 2021 преди 11 минути , ДиянаВ каза: Винаги съм се чудела на късмета работа, що за късмет е Откакто една година ми се падна този късмет, бях на работа на 1ви януари и имаше работа за целия китайски народ-този късмет вече не присъства в моята баница и винаги гледам да почивам на 01.01. 6
master_of_germs Публикувано: 21 януари, 2021 Публикувано: 21 януари, 2021 Когато хирурзите и татуировчиците играят в комбина 😉😷 23 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега