stanislavpp Публикувано: 22 януари, 2021 Публикувано: 22 януари, 2021 Прогноза за времето Отиват индианците при шамана и го питат: - Тежка ли ще е зимата, за да знаем колко дърва да събереме ? - Кучетата ще умират от студ - отговорил им шаманът. След един месец: - Да събираме ли още дърва? - Събирайте! Вълците ще умрат от студ. След още един месец : - Още да събираме ли? - Още, още, мечките ще умрат от студ. Обаче, на шамана му станало гузно дали не е подвел хората си и решил да отиде на върха, където имало метеорологична станция и да попита бледоликите каква ще е зимата. На портала видял един техник, качен на стълба и го попитал: - Момче,тази зима дали ще е студена ? - Голям студ, дядо. Голям студ. Мечките ще умрат от студ. Шаманът,доволен се обърнал да си ходи, но се извърнал и попитал: - Абе вие по тези жици ли познавате ? - Заеби ги жиците! Я гледай индианците колко дърва събират ! 4 11
stotan Публикувано: 22 януари, 2021 Публикувано: 22 януари, 2021 преди 1 час, stanislavpp каза: Прогноза за времето Отиват индианците при шамана и го питат: - Тежка ли ще е зимата, за да знаем колко дърва да събереме ? - Кучетата ще умират от студ - отговорил им шаманът. След един месец: - Да събираме ли още дърва? - Събирайте! Вълците ще умрат от студ. След още един месец : - Още да събираме ли? - Още, още, мечките ще умрат от студ. Обаче, на шамана му станало гузно дали не е подвел хората си и решил да отиде на върха, където имало метеорологична станция и да попита бледоликите каква ще е зимата. На портала видял един техник, качен на стълба и го попитал: - Момче,тази зима дали ще е студена ? - Голям студ, дядо. Голям студ. Мечките ще умрат от студ. Шаманът,доволен се обърнал да си ходи, но се извърнал и попитал: - Абе вие по тези жици ли познавате ? - Заеби ги жиците! Я гледай индианците колко дърва събират ! Това напомня за ситуацията: Пациентите питат личните лекари: -Ще правите ли списъци за масова ваксинация? Личните лекари: -Пациентите се обаждат да питат и затова започнахме да правим списъци. 🤣 2 13
bibi Публикувано: 22 януари, 2021 Публикувано: 22 януари, 2021 От Никола Крумов: Бела Слатина. 23.12.2020 година. 14:37 ЕЕТ. Баба Гъца (Геновева Пръвчева, о.з. доячка от ТеКеНеСе-то у село Трънак) са била сдобила с много ценно устройство от дъщерите си (set top box) за гледанье на телевизеа и са била заела с връл (екстрeмен) маратон от турски и индийски сериале, коги между рекламете нещо попаднало поди без съмнение зоркио нги поглед (като на кьоравия индианец Орловото око). Она си аресала един млого мощен пасатор и ти да видиш … за пръв път си поръчала нещо от телевизеата по телефоня. Поръчкята била за „ВЕ ЕС Easy Pass” (лесно пасиранье), ма куриерете са сбръзиле млого и обръкале у бръзнята праткята за баба ти, туриле и бруталнио крътач „ВЕ ЕС Easy F*ck Black edition” (вибратор, чрън пусниняк, 30 санта, фи големо, чупеща глава). И те ти го куриеро дръннал на баба ти на вратницата и она наденала пистовите галоше и са излетела като мома за кладенчова вода. - Добър ден, бабо! – учтиво поздравило момчето – Имаш пратка с преглед и тест, желаеш ли да ти помогна да я отвориш? - Добър ден, комсомола, ше ми помогнеш, къде ше одиш? – любезна а баба ти. Младежо отворил пакето и като видел кво има онътре, а он сбрал дзръкелете (очите) на студио Х и го занемило като кашик от пресна рикия. Баба ти не знаяла баш кво да очаква и много са зарадвала, па зела бръже да джамоли връз него (радостен говор): - Малеееее, къв е убааав, направо ми лепна у десната ръка, само цвето малко неа кво требва, да беа имале резеда (бледо зелено) или охра, ма нема нищо и така си а добър, ше фурга (върти) с таа кръшеща (чупеща се) глава, ше има да буам у таа мойта големата тенджура, та ше са дигне пръпор (производствен прах, образуващ се при екстремна работа на електрически или механичен уред). Момчето го занемило още толко и зело да лъчка като влък от суи (сухи) кисалици (вид горски плод), ма зело парите от баба Гъца и напнало (започнало) да са спрепа (спъва) по стъпалата къде джидето (улицата), да си улаза у пикапо. Баба ти обаче изведнъж зинала по него като магарица за пресни лукчета (бамбоне, наричани още бонбони): - Комсомола, я запри малко! - он са запрел и зел да преглъща на суо, а баба ни леко така му доверила на уше - абе празници са, не а лошо да земеш един такъв и на майки ти, ше нги връши работа, да знааш … Автор Пламен Валентинов. Ударете едно рамо на страницата му - там има още много забавни истории. Благодаря! https://www.facebook.com/plamenvalentinovauthor/ 3
stanislavpp Публикувано: 22 януари, 2021 Публикувано: 22 януари, 2021 +18 Иван бил женен , но имал голям мерак на малката балдъза .Чудел се как да и посегне , че не било редно, грехота , но мерака силен . В селската кръчма се събирали попа , даскала и кмета .Те като елит на селото , бистрели на винце и ракийка политиката и решавали проблемите на селото . Иван бил хитрец .Една вечер си намазал с катран лицето , турил си рогата от коча дето заклали миналата зима и почукал късно посред нощ на прозореца на даскало . - Даскале , аз съм Сатаната ! Ако Иван не чукне малката балдъза , ще има мор за цяло село .! Три пъти подред нощ ,тропал на прозореца на даскала и му говорел като Сатаната . На другият ден в кръчмата .Даскала недоспал , изплашен разказал на попа и кмета за случката : - Попе , ти си божи човек .Нощеска при мен идва Сатаната и ми каза , че ако Иван не чукне малката балдъза , ще има мор за цяло село . Попа : - Даскале , снощи тъй са беше накълвал с онази пивка ракия , че и св.Петър може да си видял . Иван слушал от съседната маса . Вечерта пак се дигизирал и при кмета : - Кмете , аз съм Сатаната ! Ако Иван не чукне малката балдъза , ще има мор за цяло село ! И пак три пъти му тропал на прозореца . Вечерта кмета изплашен , треперещ споделил за случката : - Попе и на мен ми се яви Сатаната .Каза ,ако Иван не ...малката балдъза , мор за цяло село .Кво ще правим ? Попа : - Кмете , от блаженото ще е .То мазните паржоли дето ги яде снощи , тъй действат тежко на стомаха и човек сънува кошмари . Иван пак чул и вечерта посетил дегизиран попа .Три пъти му тропал на прозореца и три пъти му казвал , че е Сатаната и ако Иван не чукне малката балдъза , мор за цяло село . На другият ден още по обяд попа събрал клета и даска в кръчмата . Попа треперещ , озърта се : - И на мен ми се яви Сатаната .Боже, опази нас грешните ! - кръсти се . - Да вземем да направим нещо ? То грехота .Боже ,опази нас грешните ! - пак се кръсти . - Да отидем да говорим с баща 'и и момичето .Ей , там батя 'и наполовина да го тури , че барем половината село да спасим . Боже, опази нас грешните ! - кръсти се . Отишли при бащата на момичето и да кажат за случката и да спасят селото от мор . Попа : - Бат Любене , голямо зло тегне над селото .Ей , на Сатаната са яви и на тримани и каза , ако Йовка не даде на батя си , мор за цяло село .Боже , опази ! Ма грехота е , но нека Йовка да даде на батя си наполовина да го тури , че барем да спасим половината село . Йовка слушала зад вратата и като чула , излязла и тропнала с крак : - Или целия кат' на кака ,или мор за цяло село ! 1 11
AlexandraKo Публикувано: 22 януари, 2021 Публикувано: 22 януари, 2021 Вчера един ми пише : - Здравей, искаш ли да се запознаем? Красива си като "Мис България"... И като ми стана едно обидно... 2 11
Polina Публикувано: 22 януари, 2021 Публикувано: 22 януари, 2021 Една баба отива на зъболекар. Сяда на стола и се разкрачва. - Бабо, аз съм зъболекар, не гинеколог! - Мълчи и извади на дедО ченето! 1 9
stanislavpp Публикувано: 23 януари, 2021 Публикувано: 23 януари, 2021 Кашмер из Северозападу Монтана. 17.06.2017 година. 21:17 ЕЕТ. Ж-к "Младост". Дуе, не уно. Неустановен панелен блок. Дом на патриархално семейство от работническо-селски произход. Бако Илия са а прибрал дома си от акулуматорнеа (местен завод, древноромейско наречие), съблекал са а по слипове, козиняко му стръчи из дупките на потнико (жарсе), чеша са поди мишниците (нема а са къпе, не а недиа), фули (псува) сичките си шефове на майкя (по-големите и на баба) и чека Пенка (баковица така са казвала) да му притури рикия, сланина lights (summer edition, gastrit reserve), домате и крастовици (от село), овчо сиренье (power smell edition), пръжени яйца (от несвободни кокошке) и пръжен салам (тип хамбургерски). Загледал са у бележниците на децата нги и са изплънил с бащина гордост - Майкъл (мининкио, 5 клас) имал само три двойки таа недиа (седмица), а Гордън (големио, 11 клас) имал пет, тава била добра недиа у учебен план, та он питал: - Пенкееее, дека са ониа пустиняце - синковците, маменцето нги д'ебна я, нема ли да да довлачат да едеме? - Па не знам, Илийчо. Лазда секи момент ше са довлечат... У тоа момент Майкъл са улетел като прасе на пресна тлъчница (тученица), оригнал са мощно (казал: Поп Петър пръчи Петровица на Петровден, монтански стил) и зинал колко моа къде техните, ма млого са бил развълнувал: - Наштеееее, ебало си а дреата (непреводим северозападен израз), ако знаате кво а станало, бати а станал дедо! Бако Илия са задавил с рикията, уленало му и едно парче сиренье у кривото гръло и он като пръънал (кашлял, кихал), та оно са лепнало на полилейо, а Пенка (завалишката) сбрала горната и долната граница и са млецнала на ламинато по гъзере. - Къ така а станал дедо? - едвам измъцала майкята. - Оооооо, па виа не знаате, он мандръса леля Кева (Параскева) от тринааската (блок 13), па она днеска а станала баба... 1 1 6
Zaro Публикувано: 23 януари, 2021 Публикувано: 23 януари, 2021 преди 4 часа, stanislavpp каза: бати а станал дедо Аматьорска работа. Пускал съм го и преди, е така се става дядо ... сам на себе си: 2 4 1
funny Публикувано: 23 януари, 2021 Публикувано: 23 януари, 2021 преди 1 минута , bad kid каза: Щом не са мартенички-маски сме добре
Граф Вронски Публикувано: 23 януари, 2021 Публикувано: 23 януари, 2021 преди 8 минути , bad kid каза: Извинявам се за глупавия въпрос, но кой е този човек? Последните два дни го забелязвам из пространството.
bad kid Публикувано: 23 януари, 2021 Публикувано: 23 януари, 2021 преди 2 минути , Граф Вронски каза: Извинявам се за глупавия въпрос, но кой е този човек? Последните два дни го забелязвам из пространството. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Bernie_Sanders 2 1
Костов Публикувано: 23 януари, 2021 Публикувано: 23 януари, 2021 преди 4 часа, AlexandraKo каза: Из “ високите моди”:(((( Ето какво мисля за "високите моди" https://giphy.com/gifs/QGzPdYCcBbbZm 2 1
AlexandraKo Публикувано: 23 януари, 2021 Публикувано: 23 януари, 2021 преди 2 часа, bad kid каза: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Bernie_Sanders Евреин продава мартенички- виц си е отвсякъде:))))
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега