georgiev Публикувано: 31 август, 2016 Сподели Публикувано: 31 август, 2016 (редактирано) Марийка отива в едно ателие за пиърсинг. Посреща я собственика, целия в халки, пирони и разни други висулки:- Добър ден, завчера тук ми сложиха една халкичка на сливката.- Кво, някаква рекламация ли има? Аз ли я слагах?- Не Вие, едно друго симпатично момче. Малко ми е тежичка, ако трябва да я сменим с по-лека.- Дай да видя!Свалила Марийка бикините, той гледа и вика към вътрешното помещение за работа:- Иванчо, ела бързо при мен да видиш, това ли са ти ключовете, дето каза завчера, че си ги загубил? ____________________________________________________ Габровец праща писмо до родителите си:- Мамо и тате, пратете ми 2 лв, да се снимаме с годеницата ми, да я видите.Получил следният отговор:- Пращаме ти 1 лв, снимай само годеницата, тебе си те знаем... ______________________________________________________ Редактирано 31 август, 2016 от georgiev 13 Връзка към коментар
georgiev Публикувано: 1 септември, 2016 Сподели Публикувано: 1 септември, 2016 Това да си пътник с priority boarding на самолет на wizzair е като да седнеш на VIP масата в кръчмата на с. Ягодово. __________________________________________ В Кюстендил клиент си поръчва:- Една водка Собиески,моля!Келнерката:- Со що??? ____________ 19 Връзка към коментар
akair Публикувано: 1 септември, 2016 Сподели Публикувано: 1 септември, 2016 Дочуто по коридорите на СУ : "Септемврийската сесия е поправителна, а не благотворителна" 9 Връзка към коментар
Мирослав Василев Публикувано: 1 септември, 2016 Сподели Публикувано: 1 септември, 2016 Речник на средностатистическия тийнейджър. 1. - Оoo! = - Добър ден. 2. - Аре! = - Довиждане. 3. - Опа! = - Извинете. 4. - А? = - Моля? 5. - Ааа. = - Разбрах. 6. - Да бе!? = - Наистина ли? 7. - Аий = - Не може да бъде! 8. - И? = - Давай, разказвай... 9. - Оф = - Писна ми! 10. - Глей! = - Виж! 11. - Къде ходиш, бе... = - Здравей, отдавна не сме се виждали, има ли нещо ново около теб!? 12. - Аре бе... / Аре ма... = - Хайде де, докога ще те чакам.. 13. - Ей! = - Внимавай, ще ме ядосаш! 15 Връзка към коментар
akair Публикувано: 2 септември, 2016 Сподели Публикувано: 2 септември, 2016 A за този разговор злите езици твърдят, че е истински - между Елън Мъск и Марк Зукерберг: източник: https://techcrunch.com/2016/09/01/a-totally-real-conversation-between-elon-musk-and-mark-zuckerberg-about-a-rocket/ 2 Връзка към коментар
Еmilia Публикувано: 2 септември, 2016 Сподели Публикувано: 2 септември, 2016 Това да си пътник с priority boarding на самолет на wizzair е като да седнеш на VIP масата в кръчмата на с. Ягодово. Забравяш за втория брой ръчен багаж Това е единствената причина много хора (включително и аз) да си купуват тази услуга. 3 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 2 септември, 2016 Сподели Публикувано: 2 септември, 2016 Забравяш за втория брой ръчен багаж Това е единствената причина много хора (включително и аз) да си купуват тази услуга. В Ягодово също дават втори брой ръчен багаж: Като я гледам тая снимка, се сещам за един виц. На двама пичове отнякъде им попаднал един хамелеон. Те не се чудили много, а веднага започнали с простотиите. Извадили едно синьо одеяло, сложили хамелеона върху него. Той станал син. После извадили едно зелено одеяло, сложили хамелеона върху него. Той станал зелен. После извадили едно жълто одеяло, сложили го върху него. Той станал жълт. Накрая извадили едно родопско одеяло, разпънали го и сложили хамелеона отгоре. Той постоял, постоял...после бавно се обърнал, изгледал ги и измърморил: - Абе вие двамата, що не се е@ете майката? 19 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 3 септември, 2016 Сподели Публикувано: 3 септември, 2016 ЕПИЧЕН диджей! 12 Връзка към коментар
georgiev Публикувано: 4 септември, 2016 Сподели Публикувано: 4 септември, 2016 (редактирано) - Мамоооо, знаеш ли английски?- Знам.- Ай, употреби думата boss в изречение!- Не оди boss по плочките, оти таквия шамаре че ти одлепа, та че се посереш! –––––––––––––––––––––––––––––––––– Мъж и жена вечерят в ресторант. В добро настроение са. Той я докосва. Целуват се.Изведнъж, мъжът се смъква от стола и се изсулва под масата. Жената сякаш изобщо не реагира, но сервитьорката все пак решава да и обърне внимание :- Извинете, мисля, че съпругът ви падна под масата.- Не - отговаря студено тя - той току-що влезе през вратата...! ––––––––––––––––––––––––––––––––––– Полезен съвет:- Записах името на любовницата си така - "Low Battery" - просто слагам телефона да се зарежда, ако жената е наоколо. ––––––––––––––––––––––––––––––––––– Тя:- Гушкаво ми е...Той:- Не ме занасяй, ебе ти се... –––––––––––––––––––––––––––––––––––– Редактирано 4 септември, 2016 от georgiev 10 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 5 септември, 2016 Сподели Публикувано: 5 септември, 2016 Missing woman unwittingly joins search party looking for herself http://www.torontosun.com/2012/08/28/missing-woman-unwittingly-joins-search-party-for-herself?utm_source=facebook&utm_medium=recommend-button&utm_campaign=Missing+woman+unwittingly+joins+search+party+looking+for+herself 4 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 6 септември, 2016 Сподели Публикувано: 6 септември, 2016 Ново приложение на Galaxy Note 7 5 Връзка към коментар
vencide Публикувано: 7 септември, 2016 Сподели Публикувано: 7 септември, 2016 -Maмо , искам братче! -Не може - татко ти е в чужбина. -Ами да го изненадаме, а? -------------------------------------------------- Циганин се разделя със жена си: - Ако искаш може да си останем просто братовчеди.... 9 Връзка към коментар
Raybeez Публикувано: 7 септември, 2016 Сподели Публикувано: 7 септември, 2016 https://www.buzzfeed.com/michaelrusch/haribo-gummy-bear-reviews-on-amazon-are-the-most-insane-thin?utm_term=.pc9aYQV4G#.ks86Dnob3 ревах от смях 3 Връзка към коментар
georgiev Публикувано: 7 септември, 2016 Сподели Публикувано: 7 септември, 2016 "Когато се разделяха на гарата и двамата плакаха.Той заминаваше в командировка за 10 дни, а тя - на гости при майка си в Угърчин.Когато се засякоха на плажа в Анталия на следващия ден, гледката беше не по-малко трогателна." ________________________________________ 17 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 7 септември, 2016 Сподели Публикувано: 7 септември, 2016 Един е Айляк и Мохабет е неговия пророк! 12 Връзка към коментар
vencide Публикувано: 8 септември, 2016 Сподели Публикувано: 8 септември, 2016 Шест часа сутринта. Телефонът звъни на пожар. Сънен мъж, едва се дотътря до апарата и вдига слушалката: - Алоооо.... -Ало дружеството за защита на животните ли е? Мъжът /ласкаво/: -Кой пък теб, животно, успя да те обиди в шест сутринта?!... 11 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 9 септември, 2016 Сподели Публикувано: 9 септември, 2016 В женския ад всички мъже са педали. В мъжкия също. 11 Връзка към коментар
baiKolio Публикувано: 9 септември, 2016 Сподели Публикувано: 9 септември, 2016 (редактирано) Днес докато си се шляех в нета - това им беше страницата за грешка... Редактирано 9 септември, 2016 от baiKolio 2 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 9 септември, 2016 Сподели Публикувано: 9 септември, 2016 - Според мен имате нужда от алкохол и секс.- А според мен, вие сте прекрасен лекар. 10 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 10 септември, 2016 Сподели Публикувано: 10 септември, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=IPxBKxU8GIQ 10 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 11 септември, 2016 Сподели Публикувано: 11 септември, 2016 Колко лесен бил:D 14 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 11 септември, 2016 Сподели Публикувано: 11 септември, 2016 (редактирано) Жена на изповед: - Отче, съгреших със свещеника от съседното село. Отчетох спонтанно и възмутено: - И защо трябваше да ходиш чак до съседното село???? При психиатъра: -Докторе, жена ми ме смята за луд, защото обичам наденици. Докторът: - Глупости, и аз обичам наденици. Пациентът : - Страхотно!Трябва да дойдете да видите колекцията ми.Имам стотици. Редактирано 11 септември, 2016 от AlexandraKo 13 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега