Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:
На 31.01.2021 г. в 9:31, Zaro каза:

в новия превод на "1984" великолепният израз "Големият брат" е заменен с "батко", а "телекран" с "монитор"

Е, не...

Публикувано:
Преди 1 час, stanislavpp каза:

761E1848-2707-42A7-90BF-8E7E08A40A85.jpeg

Имахме един телевизор Респром без дистанционно и каналите се превключваха отпред с големи квадратни бутони за всеки канал.Аз си бях намерил една дълга 3 метра летвичка и без да ставам от леглото ги сменях.

• Харесвам 1
  • Смея се 8
Публикувано:

Респром доста смътно си го спомням , за сметка на Велико Търновото с осем канала и след това ъпгрейда с  Кристал с 16 канала. Едва ли е изненадващо, че аз бях дистанционното управление 🙃

• Харесвам 2
  • Браво 1
  • Смея се 11
Публикувано:
преди 11 минути , dimitrov6 каза:

Имахме един телевизор Респром без дистанционно и каналите се превключваха отпред с големи квадратни бутони за всеки канал.Аз си бях намерил една дълга 3 метра летвичка и без да ставам от леглото ги сменях.

Това беше възможно само защото телевизорите лека категория тежаха 40 килограма. Днешните стенвестници с една летва би ги туширал. А какво да кажем за състезателя по сумо "Рубин", който беше 60 кила може би, за чието преместване се викаха половината съседи.

• Харесвам 2
  • Смея се 12
Публикувано:

Най-недоволни от еволюцията на телевизорите са котките. Преди имаше къде да се греят и електризират. Сега я легни на плосък екран 😄

• Харесвам 3
  • Браво 1
  • Смея се 3
Публикувано:

Въпрос, в група за отслабване:

" На ден, трябва да се пият три литра течности. Проблем ли е, ако два литра са вино?"

• Смея се 17

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.