funny Публикувано: 3 февруари, 2021 Публикувано: 3 февруари, 2021 преди 2 минути , AlexandraKo каза: Въпрос, в група за отслабване: " На ден, трябва да се пият три литра течности. Проблем ли е, ако два литра са вино?" Алекс, оглеждай се за отговор ДА моля 1 3
ven62 Публикувано: 3 февруари, 2021 Публикувано: 3 февруари, 2021 преди 10 часа, stanislavpp каза: Респром доста смътно си го спомням , за сметка на Велико Търновото с осем канала и след това ъпгрейда с Кристал с 16 канала. Едва ли е изненадващо, че аз бях дистанционното управление 🙃 Моето дистанционно беше брат ми - 10 години по-малък. Даже нямаше нужда да говоря - По броя на ударите с възглавница се ориентираше. 2
Niceday Публикувано: 3 февруари, 2021 Публикувано: 3 февруари, 2021 През 1874 хокеистите за първи път започнали да ползват протектор за слабините. През 1974 година за първи път ползват каска. Минали са 100 години, докато съобразят, че мозъкът също е жизнено важен орган... 2 17
Фил Публикувано: 3 февруари, 2021 Автор Публикувано: 3 февруари, 2021 преди 13 часа, dimitrov6 каза: Имахме един телевизор Респром без дистанционно и каналите се превключваха отпред с големи квадратни бутони за всеки канал.Аз си бях намерил една дълга 3 метра летвичка и без да ставам от леглото ги сменях. Един приятел -техничарче си беше направил дистанционно-самоделка, свързано с телевизора с дълъг кабел. 2
Childish Публикувано: 3 февруари, 2021 Публикувано: 3 февруари, 2021 преди 3 часа, Георги Матеев каза: Home office Шшшшшт... Тихо. Не издавай някои тайни 🙂 4
Zaro Публикувано: 3 февруари, 2021 Публикувано: 3 февруари, 2021 Къса ми се сърцето ... накъде е тръгнал тоя свят. Първо корона от Китай, а сега и това ... 7
stanislavpp Публикувано: 3 февруари, 2021 Публикувано: 3 февруари, 2021 Осигурявам алиби за 14.02, играли сме карти, пили сме бира и сме забравили за празника! Включва свидетели и транспорт– цена 200лв. 2 1 11
iMari Публикувано: 4 февруари, 2021 Публикувано: 4 февруари, 2021 преди 15 часа, stanislavpp каза: Осигурявам алиби за 14.02, играли сме карти, пили сме бира и сме забравили за празника! Включва свидетели и транспорт– цена 200лв. Като жена ти казвам - тази оферта не струва. Не включва медицинска застраховка - а ще трябва 16
Zaro Публикувано: 4 февруари, 2021 Публикувано: 4 февруари, 2021 преди 50 минути , Георги Матеев каза: Не знам за поддържащата роля, ама поддържаната е доста ... нелека.
stanislavpp Публикувано: 4 февруари, 2021 Публикувано: 4 февруари, 2021 На приятел му подарили игуана. Един ден тя го захапала за палеца. Първата му реакция била: - Твойта мама. След това забелязал, как някак предано и тъжно го гледала. Излязла от аквариума и започнала да го следва навсякъде на крачка разстояние. Гледала го в очите и сякаш искала да му каже: - Извинявай, прости ми! Приятелят ми се разчуствал, вече и бил простил. На сутринта се събудил, а игуаната стояла до леглото, цяла нощ не мръднала, гледала го тъжно. Приятелят ми се удивил какъв верен и грижовен питомец си има. Палецът му обаче не минавал, отекъл и започнал да го боли по-силно. Сложил игуаната в клетка - и при доктора. Там се изяснило, че този вид игуани са отровни, но отровата е много слаба. Затова те първо хапят, след това тъпо и упорито следват жертвата си, чакайки я да умре... Та, не гледайте с какви "очи" Ви гледат, важен е замисълът им ..... 4 1 10
stanislavpp Публикувано: 5 февруари, 2021 Публикувано: 5 февруари, 2021 +18 Тва си е действителен случай, само имената са променени. Враца. Игрис маала. Бако Стамен, много прогресивен футбалер, лево крилце на местнио футболен гигант, кръстен на маалата, са прибира дома си със кило и пловина рикия у мешината и със мъдрост у бъклицата, по-точно у мининкио мозък, дека му а акъю. До преди малко са буале рикия със сланина резняк у пункто (демек пивницата), он, Пенко Филията и Мони Мъзгъта. Разприказвале са за женорете си, само дека Мони бил ноу хоупър (от no hope, безнадежден пияница) и му не било зор, та придремал на масата, една лига му са проточила из джуруяко и капнала на цименто. Пристъпила една жгръбава мачка, помирисала два пъти, лизнала ги и са връголила до кюмбето с 2,3 промила. Пенко обаче бил философин, заклопил му главата (на Мони) с един кръжов каскет и са размъдрувал: - Навремето ората са си мандрасале жените секи ден, а ниа кво прайме..? Коги да ни фанеш и да ни прибиаш, се си закъснел. Требва да тураме мъка на сръце и да набадаме с шпеко (шпек салам, в случая полов орган) у ръце. Деда ми беше згориградски философ, он не случайно а казал: "Манара дръва цепи, х.й къща крепи!", разтуриаме си домевете с тава пиенье.. Привечер бако Стамен са понесъл къде дома си като платноходкя със съдрани платна, една крачкя напреде, две назаде. Уплашил са да си не а разтурил къщата и са мобилизирал като немски офицер от реч на фюреро, придръвил бургията още по пъто и влезнал дом като туз пика у кофти ртазиграванье. Дигнал си булкята от стола, она тамън са била разревала от съдбата на Гьокче от турскио сериал, разкинал и дрейте със страст и ги метнал (неги, не дрейте) на миндеро, а она не моа поверва завалишката, радва се като индоевропеец на жешко време и са разгърнала телесно като габровнишки старшина на новогодишно тръжество. Фанал Стамен да мандръса баковица (стрина Величка със широка... обща култура), приклещил ги на заден прашкеман и са засилил като електричкята Враца-Мездра, трудно поажда и скръца, ма набере ли скорост, само у ЗИЛ (камионо) моа запре. А она виа като руска сирена за въздушна атака и гръди като циментовоз у нивелацеа, ма нема запиранье, станал сблъсък на титанье, ча бако са запрел като сръбски офицер на Сливница и от толко наеманье, отковал долните тарби на кревато и му изгромале папунците (ходилата), ма са не отказва и налата като японец на нови технологии. Стрина Величка са ратресла като ТУ-154М (модел самолет) у турболенцеа и зела да виа като двигатело на ИЖ 350 (матор) у пресечена местност, па със зор промъцала: - Мале, малееее, ка ми е добре, Стаменееее, ама ако моа ми го загньетеш още мааалко по наонътре... Бако Стамен са засегнал млого, при толко буанье, она па а недоволна, ма продлъжил да лингаросва (постъпателни движения) и нги напрайл остра вербална забележкя: - Ама оу, тава да неа въже у геран, та да си отмоташ колко ти требва.. 2 5
bad kid Публикувано: 5 февруари, 2021 Публикувано: 5 февруари, 2021 Наваля сняг. ~ 08:00 - Излязох навън и направих снежен човек. ~ 08:10 - Моята съседка-феминистка ме попита защо не съм направил снежна жена. ~ 08:40 - Направих и снежна жена. ~ 08:45 - Моята съседка-феминистка разгледа съблазнителните гърди на снежната жена и заяви, че е отвратително това, че жените ги възприемат единствено като сексуални обекти. ~ 08:52 - Семейство гейове, които живеят в другия вход, измърмориха, че щеше да е много по-добре да бях направил два снежни човека. ~ 09:01 - Съсед-трансджендър попита защо не съм направил и допълнителни части, които по желание фигурите да прикрепят към тялото си. ~ 09:04 - Съседи-вегетарианци ме упрекнаха, че използвам моркови за носове на фигурите; морковът бил полезна храна, а не украшение. ~ 09:09 - Тъмнокож съсед ме нарече расист, защото снежните фигури били бели. ~ 09:11 - Съсед-мюсюлманин настоя снежната жена да бъде незабавно покрита с хиджаб. ~ 09:20 - Пристигна полиция, защото получили обаждане за оскърбяване на чувствата на гражданите в демократичното общество и за дискриминация. ~ 09:33 - Съседката-феминистка поиска да махна метлата от снежната жена, защото тя (метлата) намеквала за ролята на жената като слугиня на мъжа. ~ 09:40 - Нашият домоуправител ме заплаши, че ще ме изсели от апартамента, защото съм всявал смут и враждебни настроения между обитателите на сградата. ~ 09:46 - Довтасаха репортери. Попитаха ме знам ли каква е разликата между снежните човеци и снежните жени. Аз предположих, че може би това са топките. Незабавно бях заклеймен като сексист. ~ 12:00 - Показаха ме в обедните новини. Нарекоха ме расист, хомофоб, чужд агент, нетолерантен тип, потенциален терорист и подбутител на всевъзможни конфликти в и без това тежката за страната метеорологична ситуация. ~ 12:30 - Разпитват ме в близкото полицейско управление. Настояват да издам съучастниците си... 14 1 2 2
stanislavpp Публикувано: 5 февруари, 2021 Публикувано: 5 февруари, 2021 Папата се готви за посещение в България 1 4
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега