Otnesen Публикувано: 9 февруари, 2021 Публикувано: 9 февруари, 2021 - Сервитьор, вземи 100 грама водка и я сипи в 100 литра вода. - Това пък за какво?! - Ще има Коледно парти на хомеопатите... 4 6
Polina Публикувано: 9 февруари, 2021 Публикувано: 9 февруари, 2021 Стоим с един приятел на магистралата “на стоп”. Стопа не върви много, много. Точно да се откажем и гледаме по магистралата търчи един по къси гащета и върти някакъв волан. Когато ни доближава, издава звук, като от скърцащи спирачки. - Момчета, за къде сте? - За Добрич. - Качвайте се на Камаза. - Ти луд ли си, бе ? Какъв Камаз ? Не виждаш ли, че тичаш по магистралата с един волан ? Обаче “шофьорът” извади пистолет, насочи го срещу нас и каза със строг глас: - Качвайте се на Камаза ! И ние, какво да правим, качихме се. Тичаме по магистралата, та чак пушек се вдига. По едно време, точно преди да ми излезе душата, отново чуваме звука от скърцащи спирачки. Спираме и ние. Шофьорът: - След онзи завой има пост на КАТ. Полицаят знае, че карам без книжка и ще ме спре. За това качвай се ти да караш, аз ще мина пеша на пряко през царевицата и ще ви чакам пак на магистралата. Какво да правя, качих се да “ карам ”. Нищо, че нямам шофьорска книжка. “ Карам ” си аз спокойно Камаза и вярно зад завоя пост на КАТ. Когато доближихме, хвърлих волана и се насочихме към полицая. - Леле, какъв луд ни срещна ! Накара ни да тичаме по магистралата с един волан, все едно се возим на Камаз. - Онзи, който кара без книжка ли ? - ???????? - Къде е сега ? - Тича през царевицата и ще ни чака на магистралата. Полицаят извади едни дръжки от мотор и казва: - Качвайте се на мотора, ще го хванем, докато е пеша. - А бе, ти луд ли си ? Какъв мотор ? Не виждаш ли, че това са само отпред дръжките ? Обаче полицаят извади един автомат, насочи го към нас и каза със строг глас: - Качвайте се на мотора ! И ние, какво да правим, качихме се. Тичаме през царевицата. По едно време полицаят насочва към мен автомата и крещи: - А бе, ти защо се возиш прав в коша ? Я веднага сядай ! И аз, какво да правя, сядам в “коша”. Тичаме. Аз тичам клекнал, листата на царевицата ми се забиват навсякъде. Режат, като с нож. По едно време казвам на моя приятел: - А бе, ние за чий х*й слязохме от Камаза ? 1 18
bay_kolio Публикувано: 9 февруари, 2021 Публикувано: 9 февруари, 2021 - Вуте, моа а минем през твойта нива, да фанем влако у 7:45? - Мини Нане, ако се развързал бико .... ша фанеш и тоа у 7:15. 2 15
AlexandraKo Публикувано: 9 февруари, 2021 Публикувано: 9 февруари, 2021 Днес започнах диета...закусих два бадема,за обяд ще оближа една ябълка ,а за вечеря имам снимка на пица Целта ми е да сваля 10 килограма. Останаха ми 15... ******************* 2 3 1 9
master_of_germs Публикувано: 9 февруари, 2021 Публикувано: 9 февруари, 2021 преди 37 минути , AlexandraKo каза: Кой пие вода, бе, братко!?! Водата съдържа микроби, бе! 🙂 😛 4 10
AlexandraKo Публикувано: 9 февруари, 2021 Публикувано: 9 февруари, 2021 По случай международния ден на стоматолога, метем и ще празнуваме:)))) 7 1 10
Goal & Boss Публикувано: 9 февруари, 2021 Публикувано: 9 февруари, 2021 Тази година по изключение ще присъдят два Оскара за главна мъжка роля! 8 1 2
funny Публикувано: 9 февруари, 2021 Публикувано: 9 февруари, 2021 "Решение на кюстендилска община - да не се допускат болни хора в Поликлиниката. " - пак копирам от новините ПП. Ако се развие идеята може да стигне висини - без мокри хора в басейните или пък дебели във фитнеса... или ненаучени в училищата... 5 2 9
stotan Публикувано: 9 февруари, 2021 Публикувано: 9 февруари, 2021 Преди 1 час, stanislavpp каза: Баница с активен въглен... Това да не е по рецептата: 1. Пригответе. 2. Сложете във фурната. 3. Влезте във Фейсбук. 😜 11
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега