Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:
Преди 1 час, Фил каза:

Ами може и на вас да ви е писал човекът, ама като не му отговаряте ... :biggrin:

image.png.b138a646805936645d7b88af79612a14.png

Наскоро получих съобщения и

от Илон Мъск и Кристалина Георгиева... 

Лети тежък транспортен самолет с ескорт от два изтребителя. Летят, летят, по едно време на пилотите на изтребителите им става скучно и решават да се бъзикат - започват да правят пред него свредла, виражи, осморки.... Внезапно по радиото се чува гласът на пилота на транспортния:
- Хайде на бас, че сега ще направя нещо, което с вашите изтребители даже не можете да си представите!
- Ти? С тази бременна крава ли смяташ да се надпреварваш с нас, най-големите асове? Давай, покажи ни!.
Минават 10 минути, а транспортният все така си лети ли, лети. На пилотите на изтребителите им писва и питат пилота на транспортния самолет:
- И? Кога започва?
- То свърши.
- Какво свърши? Какво направи, което ние не го можем?
- Първо пих кафе, после дълго бях в тоалетната...

• Харесвам 3
  • Браво 1
  • Смея се 11
Публикувано:

Кауфланда.

Опашка на касата. Тя и аз. Тя - прекрасна. Аз - зад нея. 

Косата ѝ по-златна от златното Порше Кайен на столичанин в повече от кв. Манастирски ливади. Очите ѝ - безкрайно синьо, океан без дъно, шалчето на Левски. Устните - червеното на ягодата. Крак, ръка - всичко ръчна изработка като излязло от завод на Ролс Ройс. 

Тя - невинна. 

Аз - почти. 

Напрежението се реже с нож. Виждам всичките си чувства на слоу моушън върху лентата на касата. Сърцето ми крещи за кардиограма. Пулсът - зимен олимпиец в Пьонгчанг, на метри преди финала, след 20км безмислено тичане с пушка на гръб в шибания студ.

Пристъпвам небрежно към нея. Целият Кауфланд притихва в очакване. Страстта се усеща във въздуха от първа до десета каса и обратно. Децата спират да мрънкат за бонбони, касиерките навлажняват нервно пръсти в мокрите си гъби под касите и затаяват дъх в трепетно очакване. 

Аз съм. Сега или никога. Долепям се смело и безотговорно в нея. Поставям едната си ръка под кръста ѝ. Доближавам се уверено към ухото ѝ. Ухае на грях. Зърното на лявата ѝ гърда настръхва. Шепнейки неустоимо, започвам да ѝ рецитирам Шекспир, Пушкин и Шопен в оригинал. Настръхва ѝ и другото зърно.

Аз - готов на всичко да е моя.

Тя:

- А годжишна винйетка имашлйе?

Два свята. Безконтактна любов. Грешен ПИН. Нямам кеш. Мерси...

• Харесвам 2
  • Браво 2
  • Смея се 7
Публикувано:

Липсата на антични македонски монети само доказва, че още при създаването на държавата си са били с онлайн банкиране!

• Харесвам 4
  • Смея се 15
Публикувано:

+18

Бай Иван и Буля Иванца отишли да продават селскостопански продукти на пазара в града. До пазара била ветеринарната лечебница, а там през оградата видели как общинския жребец запложда една кобилка... Когато конят си свършил работата, покрили с един чул кобилката, отвели я, довели друга, плиснали едно канче студена вода на тестисите на жребеца и той започнал да запложда новата кобилка, която са му довели...

До вечерта това се повторило няколко пъти, a Бай Иван и Буля Иванца така или иначе го видели.

Вечерта като се прибрали и впечатлени от видяното през деня бай Иван метнал буля Иванца и се изчукали...Човещина...

Като станала да се пооправи, Буля Иванца незабелязано напълнила едно канче студена вода и го плиснала на съответното място на Бай Иван. Омокрила го, омокрила и леглото, той стреснат и изумен извикал:

- Ти кво прайш, ма??

- Ами нали гледахме днеска как карат коня да повтаря...

Бай Иван се ухилил дяволито и попитал:

- Абе... ти като гледа, че плискат коня, не видя ли че му сменяха и кобилката, ма?

• Харесвам 4
  • Браво 1
  • Смея се 7
Публикувано:
преди 4 часа, Радо каза:

20210207_171516.jpg.193e8485629905493cf7250e9f446210.jpg

Припомних си го миналата неделя. Уникален филм от златните  години на родното кино. Де такива сега????

• Харесвам 7
  • Замислям се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• bobole4e
    • Otnesen
    • charlotte
    • Georgi_G
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.