AlexandraKo Публикувано: 17 февруари, 2021 Публикувано: 17 февруари, 2021 ********************* Червеноустата риба-прилеп, успешно може да рекламира червилА... 6 5
zon Публикувано: 17 февруари, 2021 Публикувано: 17 февруари, 2021 Заглавие в електронен вестник в Белгия: "Със сигурност един агент от полицейска зона Zennevallei е заразен с бразилски вариант" (вариант на нидерландски е в женски род ) Отдолу коментар от профила на накой си Хари: "Аз също се бях заразил от бразилска вариант в club noir в Schellebelle. Тя беше на 27 и можеше да направи нещо. Това беше през 80-те, когато кокаинът все още беше евтин. Поздрави Хари" На профилната снимка Хари изглежда на 85+ Коментарът му е получил над 600 лайка. П.п. сега се прибра мъжът ми и каза, че значението е Тя беше на 27 и беше много добра в леглото така е като не ги разбирам разни жаргонни изрази. П.П. Хари има вече над 700 лайка. 1 11
Iliyan Minchev Публикувано: 18 февруари, 2021 Публикувано: 18 февруари, 2021 Вървели две баби по улицата в хубав слънчев ден и на едната и лъснала пред очите една храчка. Побързала да не я изпревари другата, затичала се и рекла: - Пено ма, виж брошка! Дръпнала я, храчката се разтеглила и Пенка: - К'ва брошка ма, то цял синджир... 1
funny Публикувано: 18 февруари, 2021 Публикувано: 18 февруари, 2021 Заглавие " Кабинетът възложи на Марияна Николова организацията на изборите" Коментари : 1). - Eто, искахме електронни избори, ще ги броим за такива.., IT card има жената все пак. 2). - went the horse into the river 2 8
giafil Публикувано: 18 февруари, 2021 Публикувано: 18 февруари, 2021 https://www.tourism.government.bg/bg/kategorii/novini/vicepremierut-mariyana-nikolova-se-sreshtna-s-ministura-na-kosmonavtikata-na Все пак Марияна Николова се стреми към космоса...сори @Брани...да се смееш ли, да сложиш чайника ли? 5
ven62 Публикувано: 18 февруари, 2021 Публикувано: 18 февруари, 2021 преди 18 часа, zon каза: Заглавие в електронен вестник в Белгия: "Със сигурност един агент от полицейска зона Zennevallei е заразен с бразилски вариант" (вариант на нидерландски е в женски род ) Отдолу коментар от профила на накой си Хари: "Аз също се бях заразил от бразилска вариант в club noir в Schellebelle. Тя беше на 27 и можеше да направи нещо. Това беше през 80-те, когато кокаинът все още беше евтин. Поздрави Хари" На профилната снимка Хари изглежда на 85+ Коментарът му е получил над 600 лайка. П.п. сега се прибра мъжът ми и каза, че значението е Тя беше на 27 и беше много добра в леглото така е като не ги разбирам разни жаргонни изрази. П.П. Хари има вече над 700 лайка. Нямаше нужда от пояснението, дадено от мъжа ти. То си е за теб/за вас, жените. Ние, мъжете, го разбрахме дядо Хари от самото начало. 2 3
zon Публикувано: 18 февруари, 2021 Публикувано: 18 февруари, 2021 @ven62 Вен, като експерт, можеш ли да ме светнеш как се спазва технически правилото от 1,5м? Между другото сега по време на ограничителните мерки, червените зони не работят и може човек да се разходи и снима свободно, иначе е забранено разбира се. 1
ven62 Публикувано: 18 февруари, 2021 Публикувано: 18 февруари, 2021 преди 19 минути , zon каза: @ven62 Вен, като експерт, можеш ли да ме светнеш как се спазва технически правилото от 1,5м? Между другото сега по време на ограничителните мерки, червените зони не работят и може човек да се разходи и снима свободно, иначе е забранено разбира се. Айде-е-е, експерт. Така е като се обаждам. Мога да ти кажа аз и жена ми как технически спазваме това правило... Изобщо не го спазваме. И така вече 43 години. 1 1
achieva Публикувано: 18 февруари, 2021 Публикувано: 18 февруари, 2021 Какое БЛАЖЕНСТВО - в постели лежать… И на ночь ХОРОШУЮ КНИГУ читать. СТО РАЗ прочитаешь … знакомую прозу, И все тебе - НОВО, спасибо СКЛЕРОЗУ…)) 4 6
iaia_mama Публикувано: 18 февруари, 2021 Публикувано: 18 февруари, 2021 преди 29 минути , achieva каза: Какое БЛАЖЕНСТВО - в постели лежать… И на ночь ХОРОШУЮ КНИГУ читать. СТО РАЗ прочитаешь … знакомую прозу, И все тебе - НОВО, спасибо СКЛЕРОЗУ…)) И като рече "склероза", се сетих... нали сме тука все любители на пътешествията 🙂 Та пътуваш, значи, насам-натам по чудната ни планета, гледаш с широко отворени очи, радваш се, дивиш се и сниимаш, сниимаш... Щот' си мислиш, как като дойде времето, когато вече ще си стар и немощен, и няма да можеш да пътуваш по света, ще си седиш вкъщи удобно на дивана, ще си разглеждаш снимките и ще си споомняш, споомняш... Обаче идва това време и... греда! - Склероза. 6 5
Zaro Публикувано: 18 февруари, 2021 Публикувано: 18 февруари, 2021 преди 42 минути , achieva каза: Какое БЛАЖЕНСТВО - в постели лежать… И на ночь ХОРОШУЮ КНИГУ читать. СТО РАЗ прочитаешь … знакомую прозу, И все тебе - НОВО, спасибо СКЛЕРОЗУ…)) С останките от знанията по руски го разбрах. Но според мен не е склероза, ами обикновен битов алкохолизъм. Като онзи руснак, който бил застанал една сутрин пред огледалото и щракал нервно с пръсти. Жена му го видяла и попитала: - Серьожа, какво става? Пияницата въздъхнал облекчено и казал: - Серьожа! 3 15
гост Публикувано: 19 февруари, 2021 Публикувано: 19 февруари, 2021 преди 9 часа, Zaro каза: С останките от знанията по руски го разбрах. Но според мен не е склероза, ами обикновен битов алкохолизъм. Като онзи руснак, който бил застанал една сутрин пред огледалото и щракал нервно с пръсти. Жена му го видяла и попитала: - Серьожа, какво става? Пияницата въздъхнал облекчено и казал: - Серьожа! Има и по-тежки случаи от небитов алкохолизъм, като Марадона: -Е, е, е, е, е, ее! 1
master_of_germs Публикувано: 19 февруари, 2021 Публикувано: 19 февруари, 2021 преди 7 часа, AlexandraKo каза: Не, @AlexandraKo, не мога да приема така да ми осакатяват встъпителната част към упражнението със студентите след три седмици: 😲🤪 Здравейте, колеги! Гледали ли сте "Боговете сигурно са полудели"? Който не е, много е изпуснал. Та представете си оная сцена, в която самолетчето изгуби контрол и се "приземи" в клоните на баобаба. А сега си представете, че в самолетчето има един хърбав пилот, един дебел фотограф от "Нешънъл джиографик" и млада секси изследователка от типа "Лара Крофт". За тяхна зла участ под сянката на баобаба се е събрало на племенен съвет племето на Охо-Бохо... Канибали, естествено, както подобава на тоя род вицове... ОВързват "самолетокрушенците" и възнасят молитви към божествата за предстоящата вечеря. Вождът Охо-Бохо разпорежда: - Тоя, хърбавият, му трябва нещо по-сочно... Сгответе го с ананас! . Буйна радост! - Тоя, тлъстият, с банани! Още по-бурна радост и песни... - Тая, хубавицата, в мойта колиба! ... -Тате, ами мама?! - Майка ти - с лук! 😲😬 ............ Минават се два до осем дни (колкото е съответният инкубационен период) и Охо-Бохо пак свиква племенния съвет. -Помните ли как избрахте Охо-Бохо за вожд? - Помним. Разярен лъв нападна селото и Охо-Бохо го сбори с голи ръце. Лъвът захапа Охо-Бохо за рамото и го изподра. - Плака ли тогава Охо-Бохо? - Не, Охо-Бохо никога не плаче, той железен вожд! - А помните ли, когато разярен носорог влетя в селото? - Помним. Охо-Бохо му отклони вниманието от жените и децата... После носорогът наръга Охо-Бохо в задника! - Плака ли тогава Охо-Бохо? - Не, Охо-Бохо никога не плаче! Той е железен вожд! - А помните ли мадамата, дето падна от небето? - Е, как да не помним, нали е в колибата ти? То преди няколко дни беше... - Е... сега Охо-Бохо, като пикае плаче! 😲 ... Та, уважаеми колеги, днес ще си говорим за микробиологично изследване на гонорея. 😁 4 1 17
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега