tonica Публикувано: 22 февруари, 2021 Публикувано: 22 февруари, 2021 https://www.facebook.com/marina.sluyts/videos/3740135942722082/ Уф, не успявам да вмъкна директен линк към един сладък заек, който гризка носа/моркова на снежен човек. 4 7
stotan Публикувано: 23 февруари, 2021 Публикувано: 23 февруари, 2021 преди 7 часа, stanislavpp каза: Вероятно е някой от тия дни: 🤣 5 2 2
Goal & Boss Публикувано: 23 февруари, 2021 Публикувано: 23 февруари, 2021 преди 30 минути , stotan каза: Вероятно е някой от тия дни: 🤣 Тъкмо мислех тия дни да предизвиквам @Zaro: 3 2 11
LaBarba Публикувано: 23 февруари, 2021 Публикувано: 23 февруари, 2021 Не зная дали постът е за тук, но искам да разкажа нещо от снощи:) Малдиви 23 февруари, 2021, Малдиви Доста силен завършек на престоя ни тук, заслужава да се опише. Когато изпращат гости от курорта, има традиция камериерите последната вечер да украсяват леглата, а сервитьорите - масата за хранене. Нашият камериер Радж от Индия е супер надъхан да ни впечатли - всеки ден чисти по два пъти, зарежда вода и тн. Та, Радж последната вечер украсява леглата ни с адски много цветя, големи балони, листенца, а и направил фигурки от кърпите - сърца, лебеди и тн. Също така написал и картичка с послание за сбогом - и я сложил на леглото. Лягаме си ние, обаче към 1:30 през нощта ни буди зверски силен гръм. Сестрата ме пита уплашена какво става, аз отговарям, че хабер си нямам. Почва тя да свети с фенерчето: -Брат ми, климатикът спря. Аз тогава победоносно заявявам: - “Това е късо съединение. Нали сме над водата.” Звъня на рецепция, сънен служител ме пита какво искам. Почвам да обяснявам: - “Чухме оглушителен гръм. Климатикът спря, мислим, че е станала електрическа авария.” Обещаха да пратят човек. Обаче гледам - климатикът си работи. Нещо не се връзва. Лягаме си, нали сме спокойни, че са пратили човек да провери. Обаче, нещо ме човърка. Викам на сестра ми - Я светни с фенерчето към балоните. И познай - единият от балоните от нашия човек Радж се е пръснал и ни е изкарал ангелите хахахахаа. А ние викаме електричар в 1 през нощта хахаха. Та след 5 минутния смях, бързо осъзнаваме, че ни чака дълга и безсънна нощ, защото има още 8 балона, надути на макс, които ще си гърмят един по един и ние ще скачаме като войници през половин час хахах (Което е далече от представата ми за почивка на екзотичен остров). Трябва да ги разкарам някак си- ама как? Ако почна да ги пукам един по един, ще събудиме целия курорт. Ще разказват германците как Бай Ганьо излязъл на балкона в 1 през нощта да гърми балони на Малдивите. Не става. В този момент се сещам, че навън е човекът-електричар, който разследва късо съединение. Отварям и викам- Хелоу, открих проблема! Той стои и ме гледа. Дойде при мене. Викам- Имаме много балони, сър. Взеха да гърмят! Той стои и мига на парцали - май не говореше английски. Викам- Балони - БУМ! Не се разбираме и му казвам да изчака малко. Влизам и почвам да му нося балони, по два по три, а той почва мълчаливо да ги взима и все така недоумяващо да ме гледа. По едно време май му стана ясно и взе да се хили хахаха. Затворих вратата и се разбихме от смях. И се замислих дали Радж осъзнава какво епично изпращане ни е оргазизирал. 😂 11 2 19
funny Публикувано: 23 февруари, 2021 Публикувано: 23 февруари, 2021 Ох, аз си мислех че само министърката ни на туризма има сертификат IT Card. То и началника на отдел киберпрестъпления към ГДБОП имал бре 🙈 Та.. накратко ... ако не знаете как да "помните" паролите си и все пак да сте защитени - слушайте !!! https://m.facebook.com/watch/?v=1327731597604524&_rdr 2
Otnesen Публикувано: 23 февруари, 2021 Публикувано: 23 февруари, 2021 В секса тя беше като българската стратегия за ваксиниране - който се нареди... 2 13
Климент Публикувано: 24 февруари, 2021 Публикувано: 24 февруари, 2021 Това последеното е за тема бизнес начинания 😇 1 5
Георги Матеев Публикувано: 24 февруари, 2021 Публикувано: 24 февруари, 2021 Чубака, това е Млечния път, аз съм го построил! Гледай и се учи! 8 1 2 19
funny Публикувано: 24 февруари, 2021 Публикувано: 24 февруари, 2021 Леле колко безотговорни хора има между фризьорите значи... Ядат месо и пипат последните три чакри !!!!! Ужааааас Коментар под публикацията : Интересно ми става за тези, за които е важно това, дали търсят и гинеколози вегетарианци, че и първите чакри също са важни 2 3 1 10
muchachote Публикувано: 24 февруари, 2021 Публикувано: 24 февруари, 2021 преди 1 час, Георги Матеев каза: Чубака, това е Млечния път, аз съм го построил! Гледай и се учи! Оххххххх, Георги, искрено се надявам от 4 април натам шофьорът на космическия кораб да потъне в Космоса! 3 1 2
гост Публикувано: 24 февруари, 2021 Публикувано: 24 февруари, 2021 Липсата на вкус не винаги означава, че сте болни от Covid-19. Може би просто чалгата ви кефи... -------------- Учителката пита: - Иванчо, какво означава съкращението пр.н.е.? - Преди началото на епидемията, госпожо! ------------------ "Цял ден ще ви се спи, а надвечер ще започне да ви се пие." Страшно взеха да познават тия хороскопи... ------------------- - Докторе, боли ме черния дроб. - Пиете ли? - Пия, но не минава... ------------------- Бабата разбра, че компотът е ферментирал, след като дядото я попита: - Кукло, имаш ли някви планове за довечера? 15
stanislavpp Публикувано: 24 февруари, 2021 Публикувано: 24 февруари, 2021 Дневникa на обикновеният грък Днес станах в десет часа. Това малко ме разстрои - никога не съм се събуждал толкова рано, май трябва да посетя личния си лекар. Излязох на терасата, половин час пих кафето си и четох вестници, после поех за работа. Карах колата с отворени прозорци, за да мога своевременно да указвам на другите шофьори грешките им. Не е много приятно и често срещаш неразбиране, но няма как - това е дълг към обществото. След около десет километра шофьорът на една кола ми отстъпи предимство. Опитах се да си спомня дали не е някой мой роднина, но не успях. Може пък да се е припознал човекът. В 11:00 бях пред офиса и отключих вратата; колегите все още ги нямаше. Направих си още кафе и влязох в Мрежата, за да се оплача на всички колко зле живеем тук. Всъщност, аз работя в Министерството на околната среда и оглавявам отдела за опазване на луната. Никак не е лесно, да ви кажа. Мине се не мине година и току някой прати я сонда, я цял луноход. Тогава ние с колегите излизаме вечер пред Министерството (естествено, плаща ни се извънреден труд за стоене до късно) и с един бинокъл гледаме към луната. Ако забележим боклук, информираме Външно министерство да направи протест пред съответната страна. Работата е трудна и неблагодарна, но все някой трябва да я върши. При това в отдела сме само десет човека, а луната е много голяма. Но поне плащат добре. Час по-късно колегите се обадиха, че вече е време за обяд и те ме чакат в близката таверна. Заключих офиса и тръгнах пеша по улицата. Малко по-нататък група анархисти хвърляха камъни по витрината на една банка. Опитах се да ги заобиколя, но те ме попитаха дали ме е грижа изобщо за бъдещето на Гърция. Грижа ме беше и затова и аз хвърлих едно паве. Колегите вече пиеха второ узо. Присъединих се към тях, после хапнахме и накрая играхме сиртаки. И докато се усети човек, то работното време свършило. Върнах се в офиса, заключих и се прибрах в къщи. Жена ми се оплака, че вече трети ден вечеряме в къщи, така че се наложи да я изведа да хапнем навън. Над терасата на ресторанта грееше пълна луна и съпругата ми отбеляза колко е красива, но аз я помолих да сменим темата. Човек ако почне и вечер да говори за работа... 6 17
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега