Граф Вронски Публикувано: 26 февруари, 2021 Публикувано: 26 февруари, 2021 преди 3 минути , stanislavpp каза: Това ми напомня за един виц (по-спомен): Бъдещият баща чака пред родилното вече часове, обикаляйки напред назад изнервено и притеснено. Идва докторът и му съобщава щастливата новина: "Честито, имате живо и здраво момиченце!" Бащата: "Ох, слава Богу, момиченце, няма да му наложи да преживее този кошмар с чакането". 😄 😄 😄 1 24
гост Публикувано: 26 февруари, 2021 Публикувано: 26 февруари, 2021 Макрон щял да идва в България. Злите езици подхвърлят, че сигурно е заради Лили Иванова. ----------------------- Влиза български турист в бистро в Скопие и си поръчва една бира. Барманът го поглежда и казва на английски: - З евро. Нашият подава монета от две евро. Барманът отново на английски: - З евро. Нашият го гледа недоумяващо. Накрая барманът казва на чист български език: - Бирата струва З евро. Българинът, усмихвайки се: - Така си и знаех, че за 1 евро ще си спомниш българския език. ----------------------- А перлата на македонскио космически флот - „Кюриосити”, вече търси и центъро на Марс. А за който не знае, Марс е абревиатура на "Македонски астрономически район - север"... -------------------- Първата снимка на Марсохода 4 16
ECC Публикувано: 26 февруари, 2021 Публикувано: 26 февруари, 2021 Що е къпан македонец-мръсна вода и чист българин. 3 5
MayaS Публикувано: 26 февруари, 2021 Публикувано: 26 февруари, 2021 Детето на богомолката: - Мамо, а какъв беше баща ми? Майката се замисля: - Хрупкав! 2 8
stanislavpp Публикувано: 26 февруари, 2021 Публикувано: 26 февруари, 2021 коментар на годината (засега) 1 2 11
Радо Публикувано: 27 февруари, 2021 Публикувано: 27 февруари, 2021 outdoor dining during a pandemic 4
Iliyan Minchev Публикувано: 27 февруари, 2021 Публикувано: 27 февруари, 2021 Фирма изобретила нов електронен презерватив. – С какво е по-различен? - попитали журналистите на рекламното представяне. – Може да говори, ако се скъса. – И какво казва? – Да ви е живо и здраво... 7 2
гост Публикувано: 27 февруари, 2021 Публикувано: 27 февруари, 2021 - Мишо, какво ще правиш, ако имаш пари колкото Бил Гейтс? - По- ми е интересно, какво ще прави Бил Гейтс, ако има пари колкото мен? ------------------------ Гледам новините и някак нежно започвам да псувам на сръбски, защото българският вече не обхваща ситуацията! 3 8
dimitrov6 Публикувано: 27 февруари, 2021 Публикувано: 27 февруари, 2021 Истинска случка от преди половин час.Навън имаме простор,а наоколо се въртят незавързани чужди кучета .Гледам 2 от дрехите ми ги няма и ги намерих на 50 метра завлечени на земята.Бях им сложил щипки и висяха поне на метър от земята. 5 1
Фил Публикувано: 27 февруари, 2021 Автор Публикувано: 27 февруари, 2021 преди 3 часа, но нейм каза: - Мишо, какво ще правиш, ако имаш пари колкото Бил Гейтс? - По- ми е интересно, какво ще прави Бил Гейтс, ако има пари колкото мен? Няколко часа по-късно , към 2ч. през нощтта, Пешо звъни на Мишо: - Здрасти, Мишо! Мишо отговаря, сънен и леко ядосан: - Кво е станало, бе Пешо, защо ми звъниш по това време?!? Ти знаеш ли колко е часа? - Знам, знам, слушай сега! Имам стр-хот-на и-де-я!!! Ще станем милионери! Не, не милионери ... ЩЕ СТАНЕМ МИЛИАРДЕРИ!!!! - Добре, де, каква е идеята? Казвай! - Ти нали си чувал за Гугъл, Фейсбук ... ? - Да, чувал съм! И ...? - Еми трябва да измислим нещо такова! 2 12
Фил Публикувано: 27 февруари, 2021 Автор Публикувано: 27 февруари, 2021 преди 23 часа, boogy83 каза: Тва е за другата тема с инвестициите, ве! 1 4
Otnesen Публикувано: 27 февруари, 2021 Публикувано: 27 февруари, 2021 Ленчето се удави в езерото, въпреки факта, че беше зодия риби и дърво в леглото!!! 4 9
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега