funny Публикувано: 4 март, 2021 Публикувано: 4 март, 2021 Летище София влизат в борбата с КОВИД , като подсигуряват безплатно "социална дистанция" . Пък и на английски го има ... напълно разбираемо - Shkembe Soup !!! ПП. Превода е като табелите "OBHOD" или " IZHOD" които чат-пат се забелязват по учатъци от пътя в ремонт 5 1
AlexandraKo Публикувано: 4 март, 2021 Публикувано: 4 март, 2021 преди 24 минути , funny каза: Летище София влизат в борбата с КОВИД , като подсигуряват безплатно социална дистанция . Пък и на английски го има ... напълно разбираемо - Shkembe Soup !!! Мале, казвай бързо, къде е тая прИмоция, да не я изпуснем:))))😪 4
Zaro Публикувано: 4 март, 2021 Публикувано: 4 март, 2021 Важно съобщение!!! Всички с ваксина на Pfizer и Moderna да идат близо до клетка на 5G, за да получат ъпдейти за новите версии на вируса. Тия със Спутник V на УКВ 103,4 Мхц! А тия с Астрата, да се пазят от ръжда... 4 22
iMari Публикувано: 4 март, 2021 Публикувано: 4 март, 2021 преди 2 часа, Zaro каза: А тия с Астрата, да се пазят от ръжда... Да си гледат работата, ние пък хващаме радиостанциите на полицията. 😉🤣 3 10
funny Публикувано: 4 март, 2021 Публикувано: 4 март, 2021 Обява " Хаквам чипове поставени с КОВИД ваксините - онлайн, без личен контакт. Цена 100 лв. Отстъпка за семейства" ПП. Не съм сложила телефона нарочно . Ще печеля и аз по 20 лв за който го поиска да му го дам ! 2 12
AlexandraKo Публикувано: 4 март, 2021 Публикувано: 4 март, 2021 преди 4 часа, Zaro каза: Важно съобщение!!! Всички с ваксина на Pfizer и Moderna да идат близо до клетка на 5G, за да получат ъпдейти за новите версии на вируса. Тия със Спутник V на УКВ 103,4 Мхц! А тия с Астрата, да се пазят от ръжда... А, ти да видиш, кат си имам едно касетофонче- от времето на Кореком, па си имам и УКВ, баш, на тия херцове:))))) Ми така е, на някои хора,си им върви в живота:))) Само Спутник V да намеря:)))) 2
crazyhorse Публикувано: 4 март, 2021 Публикувано: 4 март, 2021 Жена се гласи да излиза и казва на мъжа си: -Скъпи, излизам за 2 часа, трябва ли ти нещо? Мъжът: -Не, това ми е достатъчно! 🤣 6 10
boogy83 Публикувано: 5 март, 2021 Публикувано: 5 март, 2021 преди 4 часа, Velyana каза: Еее тва сега е модерно.... На времето нямаше такива екстри и се лепяха с тиксо 4 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега