muchachote Публикувано: 10 март, 2021 Публикувано: 10 март, 2021 преди 18 часа, Polina каза: Влиза Стоичков в бар в Ню Йорк и вика на келнера: - Ей ти! И му донесли 8 чая. Това по- скоро важи за нашия мега грамотен Премиер! 4
funny Публикувано: 10 март, 2021 Публикувано: 10 март, 2021 преди 4 минути , Георги Матеев каза: Сбъдната мечта. Още една година с Ковид и.... ще се преориентираме 4
funny Публикувано: 10 март, 2021 Публикувано: 10 март, 2021 Ще го сложа тук, че колкото и трагично да е , всъщност е и смешно. https://www.mediapool.bg/kibersigurnost-voennoto-ministerstvo-se-oplaka-che-feisbukat-mu-e-haknat-news319203.html 2 1 4
дядо Пепи Публикувано: 10 март, 2021 Публикувано: 10 март, 2021 преди 3 минути , funny каза: всъщност е и смешно. Тоя на снимката е най-голямото падение за ведомството,което са му поверили. 4
гост Публикувано: 10 март, 2021 Публикувано: 10 март, 2021 - Алоо, искам да участвам в предаването "зарежи жената"! - Не "зарежи", а "смени"! - Ооо, тогава се отказвам! -------------------------- - Миличка, ще се омъжиш ли за мен? - Ако ми купиш златен пръстен с огромен диамант. - Деее, как ловко ми отказа! -------------------------- На времето ми казваха: "намери си добра жена". Сега ми казват "намери си добър психолог!" --------------------------- - Ти си мома, а аз съм ерген... Сещаш ли се какво имам предвид? - Че сме грозни и двамата??? 2 16
funny Публикувано: 10 март, 2021 Публикувано: 10 март, 2021 "Видях цената на краставиците /4,60/ и си направих таратор с банани" 4 2 17
Goal & Boss Публикувано: 10 март, 2021 Публикувано: 10 март, 2021 - Чедо, отдека е невестата ти? - От инстаграм е, бабо. - Тава Якорудско ле е? - Що си дошла, ма? - Да те прибера от кръчмата, пияницо! - Ай зимай ма и са махай! – Какво е политкоректност? – Като те ядоса шефа, не можеш просто така да кажеш, че е пед*рас. Само казваш "А, моят шеф със сигурност си има приятел!" Което ме подсети... Неотдавна слушах разговор с д-р Петър Москов по БНР, той се поразпали малко и изтърси: Това могат да го твърдят само хора, които искрено приемат втори февруари за свой празник! Майка към дъщеря: - Дъще, отиваш на рожден ден. Ето ти няколко презерватива, да си имаш... - Мамо, аз съм само на 14 години! - А аз на 28! Онзи ден гледам двама млади се целуват и им викам: - Не е редно така бе, момчета! - Нищо, че е богат, маме! Важното е да те обича. 4 19
stanislavpp Публикувано: 10 март, 2021 Публикувано: 10 март, 2021 Актуални предложения за слоган на кандидатите за власт: 3 3 7
stotan Публикувано: 11 март, 2021 Публикувано: 11 март, 2021 Meghan Markle was visiting a primary school and she visited one of the classes. They were in the middle of a discussion related to words and their meanings. The teacher asked Meghan if she would like to lead the discussion on the word "tragedy". So the the attention seeking soap star asked the class for an example of a "tragedy". One little boy stood up and offered: "If my best friend, who lives on a farm, is playing in the field and a tractor runs over him and kills him, that would be a 'tragedy'". " No," said Megahn, "that would be an accident." A little girl raised her hand: "If a school bus carrying fifty children drove over a cliff, killing everyone inside, that would be a tragedy." "I'm afraid not," explained Meghan "That's what we would call a great loss." The room went silent. No other children volunteered. Meghan searched the room. "Isn't there someone here who can give me an example of tragedy?" Finally, at the back of the room, a small boy raised his hand...In a quiet voice he said: "If the aeroplane carrying you and your husband was struck by a "friendly fire" missile and blown to smithereens, that would be a tragedy. "Fantastic!" exclaimed Meghan. "That's right. And can you tell me why that would be a tragedy?" "Well," says the boy "It has to be a tragedy, because it certainly wouldn't be a great loss and it probably wouldn't be a f*cking accident either 5 12
Otnesen Публикувано: 11 март, 2021 Публикувано: 11 март, 2021 - Край! Всичко свърши! - Кое бе, пиенето ли? - Не бе - нашата връзка! - Офф... изкара ми акъла... 1 11
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега