Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:

Всички мерки одобрявам, само Занзибар да не ни затворят 🙂 

------------------------------------------------------

Разгневени жители на Столипиново и Факултета питат колко време още трябва да си мият ръцете.

---------------------------------------------------------

Нова свалка:
Искам те само по дезинфектант!

-----------------------------------------------------

Само искам да ви кажа, че аз си миех ръцете редовно и преди да стане модерно 🙂 

• Харесвам 5
  • Смея се 20
Публикувано:

Днес се наложи да правя снимка на болен зъб. Отидох в препоръчаната ми от моята стоматоложка лаборатория. Изчаках около пет минути,за да ми дойде редът,когато вратата се отвори със замах и една доста добре изглеждаща жена в бяла престилка ме „разстреля“ с поглед. Без думи,все така с поглед и жестове взе  картончето  ми и даде да разбера,че трябва да вляза.  Вътре в кабинета,играта на пантомима продължи. Театрален жест и дълбока въздишка ми подсказаха, че трябва да седна на единствения стол в помещението. Всичко това беше забавно, в края на краищата може би стоматологичната сестра е наета по някаква програма за трудова заетост на хора с проблеми в общуването,мислех си аз. Щом е сколасала да учи в медицински колеж  умствените и способности явно са на ниво. 
В съседната стая се суетеше с гръб към нас над някакви дневници, докторката.  Вече бях седнала,прилежно препасана със синя предпазна престилка , с изправен гръб, но не залепен за стола ,точно както ми  внуши с поглед и жестове  обсебената от пантомимата  сестра.Вече ме напушваше на смях, когато към нашата  семпла компания се присъедини  Докторката!  Жената впи в мене стоманен поглед, от който лъхаше,не,вееше на талази  люто неодобрение. Пантомимистката  с бързо движение ми подаде лист от кухненска ролка, след което изпадна в  кататонен ступор от притеснение, а  госпожата  зъбофотографка  просъска „ Имате червило“ и с безкрайно обиден вид се врътна обратно в другата стая. Почувствах се, както би казал П.Г.Уудхаус, като нещо, което котката е довлякла от кофата за смет. Почистих устните си и зачаках по-нататъшното развитие на сценката, с изправен гръб и почти „сварена“ под тежката предпазна престилка. Сестрата все така изобразяваше солен стълб,като жената на библейския Лот, а от другата стая се дочуваше хлипане. „Шапката взе да ме стяга“. В края на краищата целта на посещението ми беше ясна, а да съм участничка в драмсъстава на двете явно пристрастени към театъра особи не изпитвах никакво желание.  Тъкмо се канех най-учтиво да попитам,дали ще му се случи на моя зъб да го снимат, когато на сцената се върна докторката. Изгледа ме нежно.Показа ми с движение да си отворя устата, за да нагласи плаката  и едва прошумоли с устни: „ преглътнете  и не се движете“. Преглътнах и окаменях, но явно не достатъчно, защото с още по-приглушен тон бях няколкократно приканена да се въздържам от движение. Заех се още по-усърдно да изобразя каменен зид . Този път задоволих високите критерии за неподвижност,както се казва покрих норматива и чудото се случи. Снимката на зъба беше направена. Веднага след това с тон на хусарски генерал докторката ми нареди да излеза навън и да почакам пет минути,но не преди да заплатя седем лева. Докато се разплащах тя пак  „облече“ сурово, неодобрително изображение на лицето си  и свъси вежди. И пак както би казал П.Г Уудхаус   се усетих като малко момиченце, което незабавно  ще бъде напляскано с четката за дрехи  по задните части, за да му се избият всякакви мераци да вири глава занапред. 
Направо побягнах навън  и тъй като имах нареждане да изчакам пет минути реших, че мога  да вапцам наново устните си, когато вратата се отвори  пак със замах и сестрата изобрази героическа фигура от древногръцка трагедия на прага. Макар да бях единственото живо същество в целия коридор,тя зарея поглед  все едно на претъпкан перон  с китайци дири единствения синеок. Изведнъж произнесе името ми високо и заповедно, като че ли беше сигурна, че се крия някъде. Малко остана да отговоря“тук“! Протегнах ръка ,грабнах малкото пликче със снимката и си плюх на петите.
Ако някой има слабост към пантомимата, театъра на абсурда или въобще го влече сценичната изява горещо му препоръчвам тази лаборатория. Намира се в медицинския център зад ………………… някъде в Бургас .
Вълнуващото преживяване ви е в кърпа вързано, а ако им уйдисате на акъла, знае ли човек докъде ще стигнете!?

• Харесвам 4
  • Шок 1
  • Смея се 1
Публикувано:
Да помогнем - това младо семейство си търси гарсониера във Враца или къща в някое от близките села .
Тук са на събора в Криводол.  

image.png.93573461da592821b05150f658a40802.png

• Харесвам 3
  • Смея се 20
Публикувано:
преди 2 часа, Фил каза:
Да помогнем - това младо семейство си търси гарсониера във Враца или къща в някое от близките села .

СМС-и на кой номер се изпращат? Или банкова сметка?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, Фил каза:

Готов съм да помогна! Предлагам бабината ми къща в едно село на 9 км от Монтана. Първият етаж - двустаен зимник - да си съхраняват зимнинката и горивото за зимата, както го правеше баба. Втория етаж  - две големи и една по-малка стая, свързани с общ коридор, в който има оджак. става за готвене и отопление. Екстри: 1 дка. двор - да садят, да садят, па да берат, да берат.   

• Харесвам 6
  • Смея се 2
Публикувано:

Мен днес ме изгониха от магазина - освен маска и ръкавици трябвало да нося и дрехи. Ама, колеги, казвайте ги тези неща, моля 😄 

• Харесвам 6
  • Смея се 17
Публикувано:
преди 1 час, но нейм каза:

СМС-и на кой номер се изпращат? Или банкова сметка?

DMS-Meghan&Harry

преди 1 час, дядо Пепи каза:

Готов съм да помогна! Предлагам бабината ми къща в едно село на 9 км от Монтана. Първият етаж - двустаен зимник - да си съхраняват зимнинката и горивото за зимата, както го правеше баба. Втория етаж  - две големи и една по-малка стая, свързани с общ коридор, в който има оджак. става за готвене и отопление. Екстри: 1 дка. двор - да садят, да садят, па да берат, да берат.   

Още едно доказателство, че прословутото българско гостоприемство не е мит! :grin:

• Харесвам 1
  • Смея се 7
Публикувано:
преди 4 минути , Фил каза:

Още едно доказателство, че прословутото българско гостоприемство не е мит! :grin:

Митът с половин кренвирш ли е или с цял...? :girl_wacko:

П.С. Пардон! Объркала съм пак темите!

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 14 минути , Eva eva каза:

Мен днес ме изгониха от магазина - освен маска и ръкавици трябвало да нося и дрехи. Ама, колеги, казвайте ги тези неща, моля 😄 

Eййй, година ще стане вече, не се научихте каква е провилната форма за пазаруване в магазините! :grin:

image.png.05fde2ea595d7ee28720f967b53c5a7e.png

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 7
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 9 часа, Фил каза:

Абе не знам какво се случва, ама по тукашните телевизии / Сърът гледа предимно CNN/, само тия ги показваха и само за тях говориха цяла седмица. Големите новини:(((

• Харесвам 3
Публикувано:

- Стига! Стига! – започна да крещи блондинката в маршрутката. Беше забравила думата: „Спрете”.

——————————————————

- Докторът ми предписа повече спирт!
- Може би, спорт.
- Може би. Ходи му разбери почерка!🍾😉

93B60BC0-4193-4039-8629-D451C139F69A.jpeg.98335c37d82432a990c0b96359145a1b.jpeg

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Публикувано:

Както неведнъж е доказано , най-смешните и най-тъжните хуморески идват от ... новините :

Та в случая Мадам АйТиКард става доктор !

Вероятно защитата ще е на английски !

Screenshot 2021-03-13 at 11.23.35.png

• Шок 6

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Маги
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.