Eva eva Публикувано: 13 март, 2021 Публикувано: 13 март, 2021 50-60 лева за литър домашна ракия от БИО магазин според мен е разумна цена. Мисля да отворя един такъв 🙂 5 1 5
crazyhorse Публикувано: 13 март, 2021 Публикувано: 13 март, 2021 Диригентът: “А сега ще изпълним концерта “Годишните времена” от Антонио Вивалди или както е по-известен “Вашето обаждане е важно за нас...” 2 1 18
Георги Матеев Публикувано: 14 март, 2021 Публикувано: 14 март, 2021 Накрая ще се окаже, че Ковид е разработка на занзибарска туристическа агенция... 7 5
EmoKrastev Публикувано: 14 март, 2021 Публикувано: 14 март, 2021 Преди 1 час, Георги Матеев каза: Накрая ще се окаже, че Ковид е разработка на занзибарска туристическа агенция... А сегашната карантина е платена от Мексико, Малдивите или Доминикана 😃, гаранция са минали тънко, избори идват и трябват финанси! 😎 1 3
funny Публикувано: 14 март, 2021 Публикувано: 14 март, 2021 И пак смях . И пак - от новините : БДЖ ще реализира иновативна идея. Българските железници ще поставят 30 автомата за билети в цялата страна. За великата иновация ( божеее, дали са я патентовали ) повече може да се прочете тук : https://dariknews.bg/novini/bylgariia/inovaciia-v-bdzh-puskat-avtomati-za-bileti-video-2263634 5 18
Eva eva Публикувано: 14 март, 2021 Публикувано: 14 март, 2021 Пак спряха учениците от даскало. Напълно одобрявам. Само дистанционното обучение по математика ще ни осигури достатъчно подготвени математици за бъдещи щабове 😄 5 16
stanislavpp Публикувано: 14 март, 2021 Публикувано: 14 март, 2021 Днес се навършва една година от битката за тоалетна хартия пред Кауфланд! 🎉 1 12
Oldkozel Публикувано: 14 март, 2021 Публикувано: 14 март, 2021 Реален случай със 7-8 годишно дете на познат: На рецепцията на хотел: - Може ли бонбон? - А ти слушаш ли? - Като знаете, че искам бонбон, какво очаквате да ви отговоря?! 5 5 22
гост Публикувано: 14 март, 2021 Публикувано: 14 март, 2021 Баща пита сина си: - Митко, как върви онлайн училището? - Не знам! Аз мойта учителка я блокирах! === Попитали радио Ереван: - Как да усетим, че вече остаряваме? От радиото отговорили: - Младите се къпят преди да излязат, а старите щом се изкъпят, не излизат. === "Еее, май не съм чак толкова болен!" - помисли си дядо Гошо, като видя колко хапчета пие внукът му, преди да отиде на фитнес. === Журналист интервюира столетник от едно родопско село: - Ти дядо, пушиш ли, пиеш ли? - И пуша. синко, и пия, и любов правя, че то иначе от тоя чист въздух умиране няма... === - Бабо, да ти отворя ли фейсбук профил? - Не отваряй нищо, че влизат мухи... === Първият случай на доставка на продукти при самоизолация е описан в “Червената шапчица”. 7 15
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега