Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:

Телефонно обаждане в сервиза за компютри: - Ало, сервизът ли е? Абе, компютърът ми не ще да се включи... Свалих кутията, там има някакви проводници, микросхеми и един умрял паяк. Аз не разбирам много от техника... сега какво – нов паяк ли трябва да купя?

• Харесвам 5
  • Смея се 13
Боян Димитров
Публикувано:
преди 35 минути , bad kid каза:

FB_IMG_1615816545513.jpg

Ако приемем, че всичките данни за умрели от ваксини се потвърдят, шансът ти да вземеш апартамента драстично ще се увеличи (по груби сметки около 40 хиляди пъти), ако си пратиш децата на дискотека и после ги ангажираш да занесат топла питка на бабата.

• Харесвам 4
  • Смея се 7
Публикувано:

- Жена, къде искаш да те завeда за рождения ден -  на Бахамите, или на Хаваите?

- Но ние сме в карантина!?!

- Е, щом не искаш - не искаш.

• Харесвам 3
  • Смея се 10
Публикувано:
Последният работен ден на Петьо пощальона,след 35 години вярна служба на Български пощи. Отишъл Петьо до централата, взел си раницата с писмата, преметнал я през рамо и тръгнал по адресите, които си обикалял още от първата година в пощите.
Като стигнал първия адрес на вратата го посрещнало цялото семейство, на което той носел пощата вече дълги години, поздравили го за пенсионирането и му подарили... дребно подаръче за спомен.
Радостен, Петьо продължил към втората къща, където собственикът също много доволен и благодарен на Петьо през годините му подарил кутия кубински пури - да си ги пуши с пенсията.
Още по-развеселен Петьо стигнал третата къща и звъннал на звънеца. Вратата се отворила, а на прага една ослепителна блондинка облечена провокативно . Без много приказки мацката го грабнала за ръката, завела го на горния етаж в спалнята, където няколко часа двамата правили див секс.
След като се облекли горещата русокоса дама го завела в трапезарията на първия етаж направила му закуска - яйца, бекон и кафе. Петьо отпил от кафето и видял, че в чинийката под чашата има банкнота от пет лева:
- Абе, всичко прекрасно, ама какви са тия пет лева?
Мацката отговорила с усмивка:
- Ами тая сутрин казах на мъжа ми, че ти е последния ден на работа и нали, че трябва да нещо специално за теб и той ми каза "Е*и го тоя - дай му пет лева!".....а закуската беше моя идея.
  • Харесвам 2
  • Браво 1
  • Смея се 28
Публикувано:

Въпрос към техническата поддръжка:

- Здравейте, как мога да си свържа таблета към телевизора, за да гледам филми на него?

- А каква марка е телевизора?

- Велико Търново

- Залепете таблета с тиксо върху екрана на телевизора и гледайте.

• Харесвам 3
  • Смея се 18

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Fori14
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.