Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 час, Zaro каза:

А ние кога ще изнесем? Съсипаха я тая държава.

Е, то ако излезе български щам, ще анихилираме човечеството! (Малко като на @Брани междузвездната ваксинация ще се получи, ама без целия тоя дим, пушек и разрушения.)

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 3
Публикувано:

Срещат се две приятелки.
- Какво ти е, муцка, нещо си посърнала?
- Ох, нещо ме наболява гърлото.
- Мен, муцка, като ме заболи, правя една свирка на моя и ми минава - пробвай и ти!
На другия ден пак се срещат.
- Как си муцка, мина ли ти?
- Еми да, по-добре съм! Обаче мъжът ти така и не повярва, че идеята е била твоя ....

• Харесвам 2
  • Смея се 21
Публикувано:
На 12.03.2021 г. в 15:01, Фил каза:

Eййй, година ще стане вече, не се научихте каква е провилната форма за пазаруване в магазините! :grin:

Ние сега с маските не се познаваме ама ако сложим и тези костюми ще сме като извънземни 😃

Статии - div.bg

Забавно - div.bg

• Харесвам 4
  • Смея се 11
Публикувано:

От два дни ме измъчва въпросът ваксината на Johnson & Johnson върви ли със странични ефекти - усещане за мекота или придаване на обем?

• Харесвам 5
  • Смея се 20
Публикувано:

Когато си купуват кола, мъжете винаги питат "колко харчи".

А когато се женят - не питат !!!

После .. някой друг им е виновен ! :girl_to_take_umbrage:

• Харесвам 6
  • Смея се 20
Публикувано:

Снощи рекох да вкарам малко романтика в отношенията с жена ми, че покрай тая пандемия на всички ни е напрегнато... Предложих ѝ да я водя в Дубай за една седмица.

Спойлер

01.JPG.98ae4eff4000f3e31b6aad330a35bd16.JPG

И стана тя една... От нищо нещо! Що съм се бил опитвал да минавам тънко, що в Дубай, ами не в Кюстендил!

Спойлер

02.JPG.afd996c72d9fa2922b08cc0c9b162276.JPG

Абе, некой има ли свободен гараж, таван, килер някакъв? Ще ми трябва за около седмица... надявам се :wacko:

Явно ще трябва да я умилостивя - ще я водя на Пазарджик.

• Харесвам 3
  • Шок 1
  • Смея се 21
Публикувано:
На 16.03.2021 г. в 16:39, ivailo_radev каза:

Така като се замисля, форумните лекари и вирусолози сме направо китка 😄

May be an image of text that says "1.човешката клетка изградена 2.3рителния анализатор изграден 3а8といまで крони тели f.o.c.o.b.n..y...... 3.съкращението на сърцето ce нарича.. 4.кои ca мускулите на главата? 5.какъв вид e оплождането при човека? 6.ендокринната система системата 7.централната нервна система ..ደ.н.ር.k..... 8.окситоцина изградена p.m.u.Tazou.gm хормон на коя жлеза?. 9.какво устройството на рефлексната 10.кортиевия орган e част от кой анализатор? 11.хипертонията е...когц.т.о... 13.нервната тъкан Te.neahur.ป.... .Te.mne.paty.f.u о....скуg.... 12.коя кръвна група универсален дарител?.. HyM Mo.лoдM.Te.u....... изградена 14.въглехидратите ce разграждат 1.0.0... 15.кои ca основните функционални структури в белия не"

Ученикът явно не блести с айнщайнов интелект. Обаче ... граматическите умения на преподавателя са ... на нивото на знанията на ученика по биология. Добре, че няма въпрос какво е пълен член в българския език, че не знам какъв щеше да бъде отговорът.

• Харесвам 11

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.